Award

Starptautiska vasaras nometne AWARD dalībniekiem

19.03.2018

vejs_buras.jpgŠogad Valsts izglītības satura centrs un Award Zelta biedrība ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā atbalstu organizē starptautisku vasaras nometni "Vējš burās!" .

Nometne, kurā piedalīsies 80 Award dalībnieki no dažādām pasaules valstīm, notiks 2018.gada 11.-17.augustā Salacgrīvas novadā, viesu namā "Vecmuiža" (www.vecmuiza.lv )

Kādēļ bronzas, sudraba un zelta apbalvojuma ieguvēja, nometnes vadītāja saturiskos jautājumos Dārta Ošeniece iesaka jauniešiem šo nometni? "Nometnes ietvaros būs iespēja iepazīt dažādas kultūras, uzlabot valodu zināšanas, apgūt jaunas prasmes un pavadīt neaizmirstamu laiku!"

Vairāk informāciju par nometni lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Starptautiskā Award fonda pārstāvju vizīte Kandavas vienībā

13.02.2018

img_7169.jpg13. februārī Kandavas jauniešu centrā “Nagla” viesojās Starptautiskās jauniešu pašaudzināšanas programmas Award fonda trīs pārstāvji Sāra, Sems un Melisa no Lielbritānijas. Kandavas jauniešu centrs “Nagla” ir oficiāla Award programmas vienība, kura jau vairākus gadus pēc kārtas īsteno jauniešu pašaudzināšanas programmu Award, sniedzot Kandavas jauniešiem iespēju izaicināt sevi trīs dažādos līmeņos - bronzas, sudraba un zelta un piecās dažādās jomās – prasmēs, fiziskajā sagatavotībā, brīvprātīgajā darbā, piedzīvojumu ceļojumā un projektā. Lasi raksta turpinājumu par to, ka ciemiņiem patika viesošanās Kandavā! :)

Lasīt visu ziņu

Pagājušajā nedēļā mūsu Award jaunietes ciemojās Zantes krīzes centrā ar zumbas nodarbību

13.02.2018

img_20180205_173331.jpgMēs darba nedēļu sākam ar labiem darbiem! :) Jau atkal mūsu Award jaunieši viesojās Zantes ģimenes krīzes centrā ar zumbas nodarbību un gardiem un veselīgiem našķiem! Visaktīvāk kustējās mazie bērni, bet lielie dikti kautrējās! Cerams, ka nākamreiz būs vēēēēl foršāk! :)

Award jaunieši ciemos pie Zantes krīzes centra jauniešiem! Kopīgi vingrojam! :)

04.12.2017
img_20171204_165617.jpgPiektdien mūsu jaunieši saņēma savus pirmos apbalvojumus Award programmā, bet jau pirmdien jaunieši turpināja iesākot nākamajā sevis pilnveides līmenī un devās ciemos uz Zantes krīzes centru, kur kopā ar bērniem dejoja zumbas dejas! Gan jauniešiem, gan bērniem šī aktivitāte ļoti patika un mēs ceram, ka izdosies mums sadraudzēties un dejot vēl un vēl! Noteikti apskati galeriju, cik mēs kustīgi! Janvāri jau atkal dosimies ciemos uz Zanti! :)
Lasīt visu ziņu galerija (8)

Award bronzas apbalvojumu iegūst četri Kandavas novada jaunieši

04.12.2017

award_nagla.jpg1.decembrī atjaunotās VEF kultūras pils Kamerzālē notika Edinburgas hercoga starptautiskās jauniešu pašaudzināšanas programmas Award gadskārtējā apbalvojumu pasniegšanas ceremonija. 

Jau iepriekš Kandavas novada jaunieši ir aktīvi piedalījušies Award programmā, saņemot bronzas, sudraba un zelta apbalvojumus. Šogad apbalvojumus saņēma 53 jaunieši no 10 dažādām Latvijas vietām, to skaitā bija arī četri Kandavas novada jaunieši – Krišs Treikals, Sintija Bondarenko, Beāte Fabjančika un Selīna Margarita Bogdanova, kas saņēma bronzas līmeņa apbalvojumu. 

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Cildens mans novadiņš

17.11.2017

img_20171115_wa0085.jpgTrešdien Kandavas internātvidusskolā norisinājās ikgadējais 8.-9.klašu sadraudzības pasākums "Cildens mans novadiņš". Pasākumu organizēja Kandavas jauniešu centrs "Nagla" un Kandavas novada Izglītības pārvalde. Pasākumu palīdzēja organizēt Award programmas brīvprātīgie jaunieši. Pasākuma laikā jaunieši parādīja skečiņus par savu komandu, atbildēja uz daudzpusīgiem Kandavas novada erudīcijas jautājumiem un parādīja sagatavotos video par savu pagastu. Jaunieši bija ļoti labi sagatavojušies pasākumam, tādējādi apliecinot mīlestību pret savu dzimto pusi! :) Šis bija jauks pasākums, kurā satikās jaunieši, pagastu un novada vadītāji, izglītības darbinieki un kopā pavadīja saturīgu pēcpsudienu! Tiksimies nakamgad! Noteikti apskati bilžu galeriju, kādas foršas komandas no Kandavas novada skolām piedalījās pasākumā! :)

Lasīt visu ziņu galerija (32)

Jauniešu paveiktie darbi Labo darbu nedēļā

23.10.2017

img_20171023_wa0006.jpgPagājušā nedēļa visā Latvijā bija Labo darbu nedēļa, kad visi Latvijas iedzīvotāji tika aicināti veikt labus darbus un palīdzēt viens otram! Arī būs iedvesmoja mūsu aktīvā apkopēja Baiba, kas mūs aicināja sakopt skolas kalna taciņu. Mēs atsaucāmies aicinājumam un Award jaunietes un jauniešu centra jaunietes vilka cimdus, ņēma atkritumu maisus un devās savākt atkritumus skolas kalna taciņas apkārtnē. Darba bija daudz, taču mēs to paveicām pavisam īsā laikā. Pēc darbiņa devāmies uz jauniešu centru pēc siltas tējas tases un gardiem našķiem. Mūsu labā darba aicinājumam atsaucās arī Cēres jaunieši. Ko labu sadarīja viņi? Lasi raksta turpinājumā!

Lasīt visu ziņu galerija (5)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas