Jaunumi

Janvāra aktivitātes

31.01.2022

kahoot-viktorina.jpgJaunā gada pirmais mēnesis ir noslēdzies. Šomēnes darbs tika turpināts gan digitāli, gan atsākts klātienē.

Digitāli:

·       Pārbaudījām savu erudīciju Kahoot viktorīnās un sacentāmies par balviņām, kā arī spēlējām tiešsaistes spēles;

·       Darbojāmies kulinārijas meistarklasēs gan Zoom, gan klātienē – uzzinājām, cik vienkārši ir pagatavot šokolādes desu jeb saldo bruneti, kā arī iemācījāmies pagatavot gardos siera cepumus.

·       Arī sociālajos tīklos tika organizētas dažādas aktivitātes. Dienas uzdevums -aicinājums doties pastaigā ar erudīcijas jautājumiem, kas veltīti barikāžu laikam. Tāpat bija iespēja piedalīties foto un video konkursā, iesūtot savas ziemas prieku bildes. Nedēļas izaicinājumā pievērsāmies dzejai, katru dienu izvēloties vienu dzejoli un noformējot to. Jau par tradīciju kļuvušās Instagram video reportāžas šomēnes tika raidītas no jauniešu centra, lai informētu jauniešus par centra darbību un aktivitāšu iespējām.

Tāpat paralēli tika īstenots klātienes darbs ar jauniešiem.

  • Klātienē jaunieši izmantoja centra piedāvātās iespējas – spēlēja galda spēles, izmantoja sporta inventāru, piedalījās kulinārijas nodarbībās, izbaudīja ziemas priekus – dodoties uz kalna, pikojoties, pavadīja laiku sarunās ar darbiniekiem.
  • Aukstajā laikā, jaunieši izmantoja iespēju doties uz brīvdabas slidotavu.
  • Tāpat, lai rosinātu jauniešus izkustēties, jauniešiem tika piedāvāta iespēja doties pastaigā ar uzdevumiem. Pastaigas laikā jāatrod attēlā redzamās vietas un jāpieraksta tur atrastie burti, kurus pēc tam izmanto atbildes atklāšanai.
  • Jauniešiem bija iespēja kopīgi doties atbalstīt Kandavas basketbola komandu.

Aktualitātes konkursā “Kandavas novada Gada jaunietis 2021”

14. janvārī noslēdzās dalībnieku pieteikšanās konkursam, un jau 27. janvārī Zoom platformā jaunieši tikās ar 7 kompetentiem žūrijas pārstāvjiem, tikšanās laikā prezentējot sevi, atbildot uz žūrijas jautājumiem. Vēl nedaudz pacietības, jo jau pavisam drīz arī Jūs uzzināsiet, kuri jaunieši būs ieguvuši titulu. Konkursa noslēguma apbalvošanas pasākums notiks Kandavas kultūras nama mazajā zālē, 2022. gada 11. februārī  plkst. 18:00. Pasākuma norisi būs iespējams vērot mūsu Facebook lapā Jauniešu centrs "Nagla".

Uz tikšanos februārī!

Lasīt visu ziņu galerija (10)

MJIC "Nagla" mēneša plāns - februāris 2022

31.01.2022

whatsapp-image-2022-01-31-at-11-07-45.jpgKandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla” 2022. gada februāra plāns: 

Sagatavoja: Līva Lauma Truhņēviča, Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ilze Gotfrīda, Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

​Aicinām pieteikt pretendentus konkursam "Kandavas novada Gada jaunietis 2021".

05.01.2022

green_and_gold_classy_and_elegant_business_christmas_poster.jpgAicinām pieteikt pretendentus konkursam "Kandavas novada Gada jaunietis 2021".

Konkursa mērķis ir apzināt bijušā Kandavas novada aktīvos jauniešus, veicinot viņu aktīvu līdzdalību sabiedriskajā dzīvē, popularizējot individuālu talantu pilnveidošanu. Konkurss norisinās jau 10. gadu, un konkursu organizē Kandavas Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs ''Nagla''.

Pretendentu „Gada jaunietis 2021” pieteikšana no 2021. gada 25. novembrim līdz 2022. gada 14. janvāra plkst. 12.00. Jauniešu tikšanās ar žūriju 2022. gada 27. janvārī no plkst. 14.00 ZOOM platformā. 

Konkursa noslēguma apbalvošanas pasākums notiks Kandavas kultūras nama mazajā zālē, 2022. gada 11. februārī  plkst. 18:00. Pasākuma norisi būs iespējams vērot mūsu Facebook lapā Jauniešu centrs "Nagla".

Konkursa nolikums pieejams ŠEIT!

Pieteikuma veidlapa.

Neskaidrību un jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar MJIC "Nagla" darbiniekiem. 

jaunam BŪT #6 Mobilais darbs ar jaunatni: kā veidot, ieviest, īstenot?

03.01.2022

Noklausies, ko par mobilo darbu saka, nu jau mūsu bijusī kolēģe, Laura Kristīne Anšance. Kā arī kolēģe no Bauskas pilsētas jauniešu centra Liene Rotberga.

Kas ir mobilais darbs ar jaunatni, kā to ieviest savā pašvladībā/organizācijā un īstenot, sasniedzot gan konkrēto mērķauditoriju, gan aptvert ģeogrāfiski plašu teritoriju? Par to raidieraksta 6. epizodē epizodē. 

#jaunamBŪT


Decembra notikumi

30.12.2021

Decembris kā katru gadu ir mierpilns Adventes, Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas laiks. Šomēnes digitāli piedāvāto aktivitāšu klāsts bija plašs:

whatsapp-image-2021-12-30-at-2-40-17-pm.jpg·       Tikāmies Zoom, lai spēlētu dažādu tēmu Kahoot viktorīnas, kā arī tiešsaistes spēles;

·       Darbojāmies Zoom meistarklasēs – gatavojām digitālās apsveikumu kartītes, mācījāmies veidot vannas bumbas un eglītes rotājumus no sāls mīklas; kā arī darbojāmies kulinārijas nodarbībās - uzzinājām, kā pagatavot sviesta cepumu mīklu un izcept gardus cepumus, mēģinājām uzvārīt cukura sīrupu līdz vajadzīgajai konsistencei, lai pagatavotu cukurgailīšus, cepām un rotājām piparkūkas. Meistarklašu rezultāts priecē gan pašus, gan izmantojams kā pašdarināta dāvana svētkos.

·       Sociālajos tīklos tika organizēti un piedāvāti dažādi dienas uzdevumi, radošie konkursi, tematiskās aktivitātes – Ziemassvētku pantiņu un dziesmu minēšana, jauniešu svētku paradumu izzināšana, viktorīnas par ziemas saulgriežiem. Kā arī mēneša ietvaros divi jaunieši (Markuss un Gita), kā arī jauniešu centra vadītāja, Ilze, pārņēma Instagram kontu, lai iepazīstinātu citus ar sevi un parādītu savu ikdienu un nodarbošanos.

Tikāmies arī klātienē:

- Devāmies pastaigās, pa ceļam pildot uzdevumus;

- Sadarbojoties ar Kandavas un pagastu apvienību jaunieši promenādē iepriecināja ģimenes ar karsto Ziemassvētku dzērienu, kā arī pāris jaunietes palīdzēja mūsu saimniecei Kitijai pasniegt kefīra pankūkas. Jaunieši arī palīdzēja izdekorēt lielo pilsētas egli ar apsveikumu kartiņām. Prieks, ka jaunieši labprātīgi iesaistās pilsētas dzīvē un citu iedzīvotāju iepriecināšanā šajos skaistajos svētkos.

Apskati bildēs, kā mums gājis decembrī, un tiekamies nākamgad!

Lasīt visu ziņu galerija (10)

MJIC "Nagla" mēneša plāns - janvāris 2022

30.12.2021

Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla” 2022. gada janvāra plāns: 

janvaris.jpg

Sagatavoja: Līva Lauma Truhņēviča, Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ilze Gotfrīda, Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

Jaunumi kolektīvā!

10.12.2021

234201013_4601120289900497_6859453150161588845_n.jpgJaunieši, 

Informējam, ka ar 6. decembri mūsu jauniešu centra darba kolektīvs ir nedaudz pamainījies. Mūsu čaklā kolēģe un jums labi zināmā, iemīļotā jaunatnes darbiniece Laura Kristīne Anšance ir uzsākusi jaunas darba gaitas. 


Laura, paldies Tev par ieguldījumu darbā ar jauniešiem! Tu esi lieliska, un mums Tevis patiešām pietrūks, bet gaidīsim Tevi turpmāk kā jaunieti. Ļoti priecājamies par Tevi un vēlam Tev visu to labāko turpmākajā karjeras izaugsmē! Neaizmirsti par mums :) 

Tavas meitenes :)

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas