Jaunumi

Konkurss -jauniešu foto, video un stāsts "TU ESI LATVIJA"

10.11.2015
tuesilv-konkursa-plakats.jpg

līdz 25.novembrim jaunieši aicināti parādīt un izstāstīt savu stāstu par Latviju. Konkurss norisinās interneta vietnēwww.Draugiem.lv/TUESILV. Kampaņa "TU ESI LATVIJA" tiek organizēta ar mērķi veicināt jauniešos piederības apziņu Latvijai un motivāciju aktīvi līdzdarboties sava novada, pilsētas un valsts dzīvē.

Kafija ar politiķiem - kopsavilkums

04.11.2015
kafija_0.jpg

“Kafija ar politiķiem” kopsavilkums.

04.11.2015.






Tēmas:

1. grupa. Kandavas Zīļu ielas 2A laukuma labiekārtošanas vīzija.

Jaunieši izteica vēlmi Zīļu ielas 2A laukumā ierīkot atpūtas parku jauniešiem, kurā būtu pludmales volejbola laukums, basketbola laukuma segums, kā arī atpūtas parkā ierīkot strūklaku un uzstādīt naglas skulptūru.

2. grupa. Kādam ir jābūt jaunietim Kandavas novadā?

Kopsavilkumā jaunietim Kandavas novadā jābūt zinošam, sportiskam, līderim, aktīvam, ģimeniskam u.c. Jaunietim jābūt sava novada patriotam, kā arī pasaulē “nest” Kandavas novada vārdu.

3. grupa. Vai pagastu centros ir vajadzība pēc jauniešu klubiņiem?

Secinājums – jaunieši viennozīmīgi izteica vajadzību pēc jauniešu klubiņiem pagastu centros, bet minēja kā problēmu - nokļūšanu šajos centros – transporta problēma. Bet kopsavilkumā jaunieši secināja, ka aktuālāka problēma tomēr ir jauniešu aktivitāte, iniciatīva, kas pietrūkst, lai izveidotu jauniešu klubiņu pagastu centros.

Jauniešu centra "Nagla"dalība Strukturētā dialoga IV cikla noslēguma konferencē

02.11.2015

SD_IV_cikla_noslēguma_konference29.oktobrī, plkst.12:00, Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, Nīcgales ielā 26, Strukturētā dialoga IV cikla noslēguma konferencē Latvijas Jaunatnes padome (LJP) prezentēs jaunākos pētījuma datus par jauniešu politisko līdzdalību Latvijā, jauniešu līdzdalības iespējām un to izmantošanu.

Pētījuma „Jauniešu politiskā līdzdalība Latvijā” rezultāti apliecina, ka kopumā jauniešu līdzdalības aktivitāte Latvijā nav augsta. Tikai aptuveni ¼ daļa jauniešu vismaz reizi mēnesī piedalās kādās sociālās, sabiedriskās vai interešu aktivitātēs. Viszemākie līdzdalības rādītāji ir jauniešu iesaistei politiskajās aktivitātēs – tikai 2% jauniešu regulāri iesaistās partiju darbā, politiskajās diskusijās un politiskos pasākumos. Vairāk informācijas šeit.:

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Radošā darbnīca -pārcelta uz 28.10.2015. plkst. 16.00

lejupielade.jpgRadošā darbnīca -pārcelta uz 28.10.2015. plkst. 16.00

Spociņi spokojas!

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Akcija"Simtozolu meži simtgadu Latvija"

23.10.2015
images.jpg

Gatavojoties Latvijas simtgades svinībām, Balvu Valsts ģimnāzijas Award vienība un Latvijas Universitātes Atturības un veselības izglītības veicināšanas biedrība nāca klajā ar iniciatīvu "Simtozolu meži simtgadu Latvija". Aicinu ikvienu no Jums iepazīties ar akcijas ideju (skatīt pielikumā esošo failu), kā arī atbalstīt to un iesaistīties tajā!Akcija “Simtozolu meži simtgadu Latvijai! ”Akcijas ”Simtozolu meži simtgadu Latvijai!” mērķis – iesaistīt vismaz 100 jauniešus, kas vāks zīles un stādīs ozolu stādus Latvijas mežos, veidojot ozolu birzis vai alejas vismaz 100 vietās ar vismaz 100 ozoliem katrā par godu Latvijas Valsts neatkarības simtajai gadadienai.

Lasīt visu ziņu

Visbailīgākais kino vakars! Nenokavē!

basketbola-kirbis.jpg

Visbailīgākais kino vakars! Nenokavē!

30.10.2015. plkst.17.00

Diemžēl,neparedzētu apstākļu dēļ atcelts!

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas