Jaunumi

Orientēšanās ar uzdevumiem

17.05.2021 - 14.06.2021

kapnes.jpgHei, hei, hei! 

Orientēšanos ar uzdevumiem ir klāt!  Jūsu uzdevums ir atrast attēlā redzamos objektus, nofotografēt tos, atbildēt uz jautājumiem. 
Uzmanību, ja atbildat uz jautājumu laikus, saņemat vairāk punktus, ja kļūdaties, punkti tiek zaudēti! 
Jūsu pievienotie foto materiāli netiks atspoguļoti publiski, tie tiks izmantoti, lai izvērtētu spēles rezultātus. 

Starts - Saules pulkstenis
     Finišs - MJIC Nagla

Lai Jums izdodas!
P.S. Laika atskaite jautājumiem rādās tikai, ja ir interneta pieslēgums.
Uz jautājumiem var atbildēt arī pēc laika atskaites beigām, tikai tiks iegūts mazāks punktu skaits. Taču atceries, ka kļūdoties tiek noņemti soda punkti.

Links uz saiti

Lasīt visu ziņu

Foto orientēšanās Zantē (pastaiga)

17.05.2021 - 31.05.2021

c60dfd9f_c7ac_4c00_81fa_0835210debf3.jpgSveiks, Tevi sagaida aizraujoša pastaiga Zantē. Aplūko attēlā redzamās vietas, centies tās atrast un nobildē! Starts un finišs pie Zantes veikala "Bode". Lai jauka pastaiga! :)

Links uz saiti.

Lasīt visu ziņu

​Ja šķiro, tad pareizi!

08.05.2021

a8f5f0e2_0b81_4875_9579_055c7ad7a341_0.jpgAtkritumu šķirošana nav raķešzinātne, tomēr ir nosacījumi, kas jāņem vērā. 

plastmasa ir plašs jēdziens un tai ir neskaitāmi veidi.
(‼️) ne visi plastmasas veidi ir pārstrādājami, tāpēc rūpīgi aplūko iepakojuma marķējumu!

Atkritumu šķirošanas konteinerā, kas paredzēts plastmasai, metālam un papīram var mest tikai dzērienu PET pudeles; sadzīves ķīmijas HDPE iepakojumus; plēves, kas marķētas ar LDPE

(‼️) Plastmasas maisiņi nav plēves. Čipsu pakas, saldējuma iepakojumi, piena un sulu pakas, majonēžu iepakojumi u.c. neatbilst nevienam no minētajiem marķējumiem un nav pārstrādājami! Šādi atkritumi jāmet sadzīves atkritumu konteinerā. 

Esi atbildīgs un informē citus!

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Samsung ideju konkurss “Solve for Tomorrow”

06.05.2021

normal_413d379ffb5.jpgSācies ideju konkurss 8.-11.klašu skolēniem, kurā tie tiek aicināti visa maija garumā iesniegt savas idejas par to, kā radīt veselīgu balansu starp tiešsaistes un bezsaistes dzīvi, uzlabojot sabiedrības mentālo veselību pandēmijas laikā un palīdzot atgriezties ierastajā ikdienā pēc tās. Konkurss vienlaicīgi norisināsies visās trīs Baltijas valstīs un labākās komandas tiksies finālā, kur cīnīsies par galveno balvu 10 000 eiro vērtībā.

Konkurss ir vērtīgs ne vien balvu ziņā, bet arī pašā būtībā – tiek veicināta jauniešu pašiniciatīva, komandas gars, turklāt konkurss tiek rīkots ar izglītojošu ievirzi – otrajā kārtā ar komandām strādās mentori (eksperti) un septembrī visiem dalībniekiem organizēsim dizaina domāšanas meistarklasi.

Kas jādara?

Lasīt visu ziņu

Vasaras darbs jauniešiem

05.05.2021

f1195bbc_81fb_43ad_a2d1_4a779b85c430.jpgTuvojas vasara, un mēs - Kandavas Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs ''Nagla'', vēlamies jauniešiem palīdzēt atrast vasaras darbu Kandavas novadā un gūt darba pieredzi!

Ja vēlies, lai Kandavas novada uzņēmumi zina, ka esi gatavs strādāt - sagatavo nelielu aprakstu par sevi, minot galveno informāciju, kas palīdzēs darba devējam Tevi iepazīt! Norādi vecumu, iepriekšējo darba pieredzi, savas stiprās puses un kādu darbu esi gatavs veikt (skatīt paraugu bildē)! Neaizmirsti arī pievienot atbilstošu foto! ;) 

Ja nezini, kur vai kā sagatavot šādu informāciju - dod ziņu, centīsimies palīdzēt!

!! Ņem vērā, ka mēs negarantējam 100% darba iespēju, taču mēs palīdzēsim savest kopā Kandavas novada jauniešus ar uzņēmumiem! 

Uzņēmumiem: ja meklējat darbaspēku, vienmēr aicinām sazināties ar mums! 

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Apkopotas aktuālākās iespējas jauniešiem maijā

01.05.2021

1111.jpgEsam apkopojuši vērtīgas iespējas kā  būt aktīvam pilsonim, pavadīt savu brīvo laiku vai gūt interesantu pieredzi.

Lai uzzinātu iespējas, spied šeit!

MJIC "Nagla" mēneša plāns - maijs 2021

30.04.2021

Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla” 2021. gada maija plāns: 

colorful_quote_calendar_3.jpg

Sagatavoja: Laura Kristīne Anšance, Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbinieces.

Apstiprināja: Ilze Gotfrīda, Kandavas Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas