Mobils jaunatnes darbs

Mobilais darbs 2021. gadā, Covid-19 laikā

12.04.2021

4905414b_6fa6_4b2e_a529_1ba57ec46379.jpgMobilais jaunatnes darbs nav pazudis, nav apturēts un nekādā ziņā nav aizmirsts! Arī mobilais darbs ar jaunatni ir jau krietnu laiku digitalizējies. Ar visiem piecu pagastu jauniešiem regulāri tiek uzturēts kontakts, lai izzinātu viņu vēlmes un palīdzētu viņiem realizēt savas idejas.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Mobilais jaunatnes darbs Oktobrī

02.11.2020

Oktobra vidū MJIC Nagla kolektīvs ciemojās Cērē, Matkulē un Zemītē, bet Zantes jaunieši MJIC Nagla ieradās paši. Vietējie jaunieši tika iepazīstināti ar centra darbību, ilgtermiņa mērķiem un iespējām. Abos apmeklējumos no jauniešu puses izrādīta ieinteresētība sadarboties nākotnē. MJIC Nagla kolektīvs šajos izbraucienos, veicot aptaujas un pārrunas, ir iepazinies ar jauniešiem, apzinājies viņu interešu un hobiju virzienus, lai turpmāk veiksmīgāk plānotu sadraudzības un citu veidu saliedēšanās un personības attīstības veicinošus pasākumus.

Diemžēl ar jaunajiem ierobežojumiem līdz nenoteiktam laikam nebūs iespējams veikt mobilo jaunatnes darbu. Ceram, ka pavisam drīz situācija mainīsies un varēsim ciemoties pie mūsu pagasta jauniešiem atkal!

Mobila jaunatnes darba aktivitātes martā, aprīlī un maijā

13.03.2020

Pamatojoties uz MK 2020. gada 12. marta rīkojumu par ārkārtējās situācijas izsludināšanu līdz 2020. gada 12. maijam ar mērķi ierobežot Covid-19 izplatību, no š.g. 13. marta līdz 12. maijam Kandavas Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla" apmeklētājiem slēgts, tiek atcelti visi plānotie pasākumi Kandavas novada jauniešiem gan "Naglā", gan pagastos, to skaitā mobila jaunatnes darba aktivitātes.

Jauniešus aicinām savu laiku pavadīt lietderīgi un atbildīgi!

Atgādinām: pievērs uzmanību ikdienas higiēnai un veselībai!

Tiekamies pavisam drīz un seko aktualitātēm jcnagla.lv JAUNUMU sadaļā vai Facebook un Instagram @jcnagla!

Turklāt - ja vēlies pievienoties Kandavas novada pagastu WhatsApp grupām un saņemt aktuālo informāciju par jauniešu iespējām saturīgi pavadīt savu #paliecmājās laiku, tad sazinies ar Kandavas MJIC "Nagla" vadītāju Ievu Ozoliņu (28329487).

Mobila jaunatnes darba aktivitātes februārī

02.03.2020

7401f196_f71f_4848_88ff_9128810ba186.jpgFebruāra mēnesī Kandavas novada jaunieši gan paši organizēja brīvā laika aktivitātes, gan izmantoja Kandavas novada Kultūras un sporta pārvaldes bezmaksas brīvā laika pavadīšanas iespējas.

7. februārī Zemītes jaunieši organizēja Sveču vakaru, kurā ne tikai lēja sveces, bet arī pagatavoja auksto zupu un rasolu. Gards sveču vakars sanāca!

13. februārī Zantes jaunieši organizēja radošo Valentīndienas apsveikuma kartiņu pēcpusdienu un kopā radoši darbojās.

14. februārī Cēres pagasta jaunieši organizēja Valentīndienas diskotēku, izdejojās un iztrakojās pie retro mūzikas.

Paldies Zemītes un Zantes kultūras namiem, un Cēres pamatskolai par atbalstu un palīdzību jauniešiem! Ļoti novērtējam to! :)

Papildus jauniešu organizētajām aktivitātēm Kandavas novada Kultūras un sporta pārvalde Vānes, Cēres un Valdeķu jauniešiem nodrošināja arī bezmaksas saturīgas brīvā laika aktivitātes , organizējot 9. februārī Valdeķos sporta spēļu pēcpusdienu, 21. februārī Cērē galda un sporta spēļu pēcpusdienu un 29. februārī Vānē dažādu spēļu turnīrus. Paldies par šādām saturīgām brīvā laika iespējām mūsu novada pagastu jauniešiem!

Šoreiz mūsu galerija pavisam maziņa... :)

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Mobila jaunatnes darba aktivitātes janvārī

31.01.2020

0c39f104_5123_42d1_84b4_f8ffc33d2cc5.jpgJanvāra mēnesī Zantes pagasta jaunieši bija vienīgie sparīgie drosminieki, kuri noorganizēja sev pasākumu 23. janvārī, aicinot jauniešus Zantes kultūras namā pulcēties uz galda spēļu vakaru un našķoties ar gardumiem. Bija mierīgs, bet jautrs vakars, forši! Paldies Zantes kultūras nama Egijai par atbalstu! :)

Taču Kandavas novada Vānes, Cēres un Zantes jauniešiem bezmaksas brīvā laika aktivitātes nodrošināja Kandavas novada Kultūras un sporta pārvalde, organizējot 17. janvārī Vānē keramikas nodarbību, 27. janvārī Zantē galda un grīdas spēļu pēcpusdienu un 31. janvārī Cērē sportiskas aktivitātes. Paldies par šādām saturīgām brīvā laika iespējām mūsu novada pagastu jauniešiem!

Un - neaizmirsti iemest aci galerijā :)

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Mobila jaunatnes darba aktivitātes decembrī

30.12.2019

cc7a4d29_7768_463b_8027_7ec370d55d8c.jpgDecembra mēnesī Kandavas novada pagastu jaunieši cepa piparkūkas, ņammm! Un neaizmirsti apskatīt bilžu galeriju! :)

12. decembrī Zantes jaunieši atklāja piparkūku cepšanās sezonu! Zantes kultūras namā pulcējās krietns pulks jauniešu, lai kopā kultūras namu piepildītu ar piparkūku smaržu, mmm... Jauniešiem sanāca kraukšķīgas un gardas piparkūkas! :)

13. decembrī Zemītes  jaunieši organizēja galda spēļu vakaru, lai atpūstos un pavadītu laiku kopā! Jaunieši cepa piparkūkas, spēlēja galda spēles, rādīja kendamas trikus un visādi citādi kopā darbojās, malači!

16. decembrī Vānes pagasta jaunieši cepa un rotāja piparkūkas.

Paldies Zantes un Zemītes kultūras namiem, un Vānes pamatskolai par atbalstu un palīdzību jauniešiem! Ļoti novērtējam to! :)

Matkules jaunieši decembrī plānoja kino vakaru, taču nespēja vienoties ar kultūras nama vadītāju par brīvu datumu. Savukārt Cēres jaunieši nolēma, ka decembris ir noslogots mēnesis un prioritāte ir semestra noslēguma parbaudījumi.

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Mobila jaunatnes darba aktivitātes novembrī

29.11.2019

71b0a227_8eb2_4028_8c6e_d85f62abd62e.jpgNovembra mēnesī Zemītes, Cēres un Zantes jaunieši sev noorganizēja aktivitātes saturīgai un jautrai brīvā laika pavadīšanai. Un vēl Kandavas novada visu pagastu jaunieši piedalījās četros izbraukuma pasākumos kopā ar MJIC "Nagla". 

Vairāk par pagastu jauniešu aktivitātēm lasi raksta turpinājumā! :) 

Un neaizmirsti apskatīt jauniešu bildēto galeriju...

Lasīt visu ziņu galerija (16)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas