Jaunumi

Eiropas pidžamu ballīte!

10.10.2018

eiropas_pidzamu_ballite.jpgSkolēnu rudens brīvlaikā 22. un 23. oktobrī Kuldīgas jauniešu mājā norisināsies Eiropas pidžamu ballīte! Pasākumu organizē Eurodesk reģionālais koordinators - Kandavas MJIC "Nagla" sadarbībā ar Kuldīgas jauniešu māju. Pasākumā piedalīsies 15 Kuldīgas novada jaunieši un 15 Kandavas novada jaunieši. Pasākuma laikā būs dažādas tematiskās aktivitātes: Ideju darbnīcas; Orientēšanās spēle "Eiropas iespēju Bingo!"; Eiropas pidžamu festivāls - ballīte; Erasmus+ vai Eiropas Solidaritātes korpusa projekti; Jauniešu iespējas Eiropā - ceļošana, darbs, studijas...

Pasākums norisinās Time to Move kampaņas ietvaros! Apskati tos te - https://timetomove.eurodesk.eu...

(Apskati arī visus pasākumus Kandavas novadā!)

Aicinām Zemītes un Matkules pagastu jauniešus uz radošo nodarbību!

10.10.2018

mobils_jaunatnes_darbsradosa_nodarbiba.jpgAicinām Zemītes un Matkules pagastu jauniešus uz radošajām nodarbībām Mobila jaunatnes darba ietvaros!

24.10. 14:00 Zemītes kultūras namā

24.10. 16:00 Matkules kultūras namā

Aicinām Kandavas MJIC "Nagla" vēstnešus uz supervīziju!

10.10.2018

projekta__kandavas_mjic_nagla_vestnesi__laba_roka_mobila_jaunatnes_darba_.jpgAicinām Kandavas MJIC "Nagla" vēstnešus uz Supervīziju 23.10.2018. plkst. 14:30 jauniešu centra telpās!

Aktivitāte norisinās projekta "Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši –  labā roka mobilā jaunatnes darbā" ietvaros.

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā ir Kandavas novada domes un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo.jpg

Pieredzes brauciens uz Rietavu par mobilu jaunatnes darbu

02.10.2018

unnamed_6.jpgBrocēnu novada pašvaldības kolēģi aicināja mūsu jauniešu centra vadītāju doties pieredzes apmaiņas braucienā uz Rietavu Lietuvā par mobilu jaunatnes darbu. Lietuvā jauniešu centri ir izveidoti par pašvaldības finansējumu, taču tā kā ne katrā reģionā tāds jauniešu centrs ir, tad pilnīgi katrā Lietuvas reģionā darbojas viens jaunatnes lietu speciālists. Jauniešu centri darbojas līdzi kā pie mums Latvijā - nodrošina dažādas saturīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, organizē dažādus pasākumus, piedalās dažādos projektos vai īsteno projektus pašus.

Vairāk par atziņām no pieredzes brauciena lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Septembris ir noslēdzies! Kas jauns mobilā jaunatnes darbā?

01.10.2018

tpih6527.jpgPēc augusta apmācībām Kandavas novada pagastu jauniešiem septembrī vajadzēja organizēt savus pirmos pasākumus! To izdarīja tikai divu pagastu jaunieši - Zantes un Vānes pagastos!

10. septembrī - Zantes pagastā jaunietes Marta un Kristīne noorganizēja picu cepšanas nodarbību, bet Vānes pagasta jaunietes Enija, Monta un Laima noorganizēja kino vakaru!

Paldies Zantes kultūras namam un Vānes pamatskolai par atbalstu un palīdzību jauniešiem! ļoti novērtējam to! Un ceram, ka arī citu pagastu jaunieši kļūs aktīvāki un īstenos savas iniciatīvas foršos jauniešu pasākumos! :)

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Jaunieti, izmanto iespēju!!! Aicina iesniegt jaunatnes iniciatīvu projektus mācību motivācijas palielināšanai

01.10.2018

plakats_pumpurs_jaun_proj.jpgKandavas novada dome aicina jauniešu organizācijas iesniegt jaunatnes iniciatīvu projektu pieteikumus. Projektu fokuss – skolēni ar risku nepabeigt skolu, viņu mācību motivācijas palielināšana un aktīvas līdzdalības veicināšana ikdienas dzīvē. Projektu konkurss notiek Eiropas Sociālā fonda projekta “PuMPuRS”* ietvaros. Konkursa ietvaros iespējams iegūt 4600 eiro savas idejas īstenošanai. Pretendenti savus pieteikumus var iesniegt līdz 2018. gada 18. oktobrim.

Vairāk info šeit!

Jaunieti, piedalies! Izsludina talku- konkursu “Čaklākais zīļu vācējs Kandavas novadā 2018”

01.10.2018

dub_dlja_stroitelstva_bani.jpgKandavas novada Kultūras un sporta pārvalde izsludina talku – konkursu “Čaklākais zīļu vācējs Kandavas novadā 2018”. Konkurss notiek no 2018. gada 20.septembra līdz 20.oktobrim.

Konkursā piedalīties un pretendēt uz balvu saņemšanu no konkursa balvu fonda var Kandavas novada izglītības iestādes. Citas pašvaldības iestādes, uzņēmumi, organizācijas un privātpersonas var piedalīties, saņemot Pateicības rakstu.

Konkursa mērķis ir Kandavas novada tēla popularizēšana, ekoloģiski tīra vietēja produkta radīšana, vides un dabas objektu sakopšana novada teritorijā, kā arī dažādu paaudžu, profesiju un interešu pārstāvju sadarbības veicināšana un bērnu un jaunatnes patriotiskā audzināšana, iesaistoties sava novada kultūrvides veidošanā.

Talkas- konkursa uzvarētāji tiks paziņoti un apbalvoti Kafijas un tējas svētku laikā Kandavas kultūras namā 2018.gada 27.oktobrī.

Vairāk info šeit!

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas