Jaunumi

Skeitparka sezonas noslēguma pasākums

03.09.2018

img_1279.jpgPagājušajā piektdienā – 31. augustā, kad visi cītīgi gatavojās 1. septembrim - skolas sākumam, mēs Jauniešu centrā "Nagla" svinējām Skeitparka sezonas noslēgumu. Kandavas MJIC "Nagla" aktīvie un brīvprātīgie jaunieši bija sarūpējuši dažādas aktivitātes visa vecuma cilvēkiem....

Noteikti lasi raksta turpinājumu un pielikumā apskati bilžu galeriju! :)

LIELS paldies visiem mūsu atbalstītājiem ar lielākiem un mazākiem darbiem un lietām! :)

Šeit pieejamas jaunietes Danutes bildes no pasākuma (bildes pieejamas līdz 05.11.2018.)

Lasīt visu ziņu galerija (48)

Skeitparka sezonas noslēguma pasākums!

31.08.2018 11:00 - 18:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"
Skeitparka sezonas 2018 noslēguma pasākums
Sezonas 2018 noslēguma pasākums Kandavas skeitparkā

31.augustā visi Kandavas aktīvie un ekstrēmie jaunieši tika aicināti uz Kandavas skeitparka sezonas noslēguma pasākumu, kuru organizēja skeitparka aktīvie jaunieši sadarbībā ar Kandavas MJIC "Nagla".

Ko darīt bija ne tikai ekstrēmā sporta veida piekritējiem, bet arī parastiem apmeklētājiem - hennas zīmējumu stūrītis, sportisko aktivitāšu stūrītis, radošais stūrītis, foto stūrītis un vēl un vēl.... 

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Kandavas Award vienības Sudraba līmeņa apmācības un izmēģinājuma ceļojums - velobrauciens

30.08.2018

img_1068.jpgDivas dienas - 28. un 29. augustā Kandavas Award vienības Sudraba līmeņa jauniešiem norisinājās apmācības un izmēģinājuma ceļojums - velobrauciens. Jauniešiem ļoti patika! Kā mums gāja un ko mēs darījām? Lasi raksta turpinājumu un apskati bilžu galeriju! :) ...

Lasīt visu ziņu galerija (23)

Neformālās izglītības apmācības Kandavas MJIC “Nagla” vēstnešiem

27.08.2018

img_0754.jpgPagājušajā nedēļā mūsu jauniešu centra "Nagla" telpās un teritorijā norisinājās projekta "Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši –  labā roka mobilā jaunatnes darbā" aktivitāte "Neformālās izglītības apmācības Kandavas MJIC “Nagla” vēstnešiem". Trīs dienas 23. - 25. augustā neformālās izglītības trenera Rinalda vadībā jaunieši ar dažādām neformālās izglītības aktivitātēm iepazinās, saliedējās, veidoja komandu, izprata pasākumu plānošanas un organizēšanas principus un saplānoja aktivitātes Kandavas novada pagastu jauniešiem turpmāko 9 mēnešu garumā. Ceram, ka jaunieši tiešām izmantos visas gūtās zināšanas, prasmes un iemaņas, lai īstenotu mobilu jaunatnes darbu Kandavas novadā! :)

Apskati bilžu galeriju, cik krāsaini un forši mums ir gājis!

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā ir Kandavas novada domes un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (70)

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā

23.08.2018

23. - 25. augustā norisināsies projekta Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši –  labā roka mobilā jaunatnes darbā aktivitāte "Neformālās izglītības apmācības Kandavas MJIC “Nagla” vēstnešiem". 

Aktivitātes mērķis ir apmācīt jauniešus īstenot savu ideju reālā pasākumā vai aktivitātē vietējiem jauniešiem, apgūstot plānošanas, resursu iegūšanas, organizēšanas, izvērtēšanas un pilnveidošanas prasmes. Apmācības balstītas uz neformālās izglītības principiem: Mācies būt, Mācies būt kopā ar citiem, Mācies darot un Mācies mācīties. Apmācību īstenošanā plānots piesaistīt neformālās izglītības treneri. Apmācības norisināsies Kandavas MJIC "Nagla" telpās un plānots, ka piedalīsies 20 jaunieši no Kandavas novada pagastiem. 

Informāciju par projektu lasi šeit!

Informāciju par apmācībām un apmācību programmu apskati šeit!

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā ir Kandavas novada domes un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo.jpg

Kandavas Award vienības Bronzas līmeņa ieskaites piedzīvojumu ceļojums

17.08.2018

img_0239.jpgŠajā nedēļā divas dienas 15. un 16. augustā norisinājās Kandavas Award vienības Bronzas līmeņa ieskaites piedzīvojumu ceļojums. Četras jaunietes no Kandavas devās uz Kurzemes piekrasti un divas dienas pārgājienā ar kājām mēroja maršrutu Engure - Kaltene 48km garumā. Meitenes iepazina gan Kurzemes dažādo piekrasti, gan gatavoja ēdienu uz tūristu degļa, gan gulēja teltī. Nebija viegli, jo ir grūti iet pa smiltīm ar smagām somām... Bet meitenes bija izveidojušas draudzīgu komandu, kura uzmundrināja un motivēja viena otru. Meitenes arī ļoti novērtēja, ka pirms ieskaites piedzīvojuma ceļojuma bija apmācības un izmēģinājuma pārgājiens, kas ļāva pēc iespējas labāk sagatavoties.

Raksta turpinājumā apskati bilžu galeriju - cik mūsu meitenēm ir superīgi gājis šīs divas dienas! :)

p.s. Paldies jauniešu centra "Nagla" un Kandavas Award vienības vadītājai Ievai par kopā būšanu ar jauniešiem, uzmundrinot un atbalstot pavisam grūtos brīžos! :)

p.s.s. Nu mūsu meitenes ir izpildījušas visus jomu mērķus un īstenojušas ieskaites piedzīvojumu ceļojumu, tādēļ turam īkšķus, lai gada nogalē jaunietes saņemtu godam nopelnītos Award Bronzas apbalvojumus! :)

Lasīt visu ziņu galerija (37)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas