Jaunumi

Kas jauns mobilā darbā oktobrī? Spocīgi Helovīnu pasākumi!

05.11.2018

c88c3644_581a_4b48_b1c5_065d87b16dbb.jpgOktobra sākumā Cēres pagastā tika organizēta tikšanās Cēres jauniešiem un jauniešu centra vadītājai, lai motivētu un rosinātu arī šos jauniešus īstenot savas idejas un iniciatīvas. Pēc šīs tikšanās Cēres jaunieši noorganizēja divus pasākumus - 09.10. plakātu gatavošanu sporta sacensībām un 02.11. kino vakaru Helovīna noskaņās. Cēres jaunieši malači, ka aktivizējās un uzsāka dalību mobilā jaunatnes darbā Kandavas novadā! :)

Oktobra mēnesī arī Zantes un Vānes jaunieši organizēja pasākumus Helovīnu noskaņās. 29.10. Zantē norisinājās ķirbju grebšana, masku parāde un dažādi konkursiņi, bet 01.11. Vānē norisinājās Helovīnu trasīte ar dažādiem interesantiem uzdevumiem. Paldies organizatoriem - jauniešiem, par tik interesantiem un feiniem pasākumiem! :)

Lasi raksta turpinājumu un noteikti apskati bilžu galeriju, kādi mūsu pagastu jaunieši malači!

Lasīt visu ziņu galerija (18)

Aptauja jauniešiem par mobilitātes iespējām Eiropā

05.11.2018

a45611b6063d4e874f0c29b80a325e77_1.jpgJaunieti, aizpildi aptauju un saņem balvu!

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras administrētais informācijas tīkls jauniešiem “Eurodesk” veic jauniešu (13 – 35 gadi) aptauju visā Eiropā, lai noskaidrotu, cik informēti viņi ir par mobilitātes iespējām un kāda ir viņu pieredze ārzemēs. Anketa pieejama arī latviešu valodā un tās aizpildīšana aizņems aptuveni 10 minūtes laika. Līdz 25.novembrim to var aizpildīt te: https://eurodesk.eu/2018/09/25/survey/

Aizpildot anketu, jauniešiem ir iespēja piedalīties arī balvu izlozē.

JC "Nagla" mēneša plāns - Novembris 2018

01.11.2018

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2018.gada Novembra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Eurodesk pasākums “Eiropas pidžamu ballīte” Time to Move 2018 kampaņas ietvaros

23.10.2018

img_2756.jpgOktobrī visās ES dalībvalstīs tiek organizēta Time to Move kampaņa, kuras ietvaros Eurodesk tīkla un jaunatnes organizācijas piedāvā un organizē dažādas aktivitātes par iespējām Eiropā. Eurodesk ir starptautisks informācijas tīkls un platforma par ES piedāvātajām iespējām tieši jauniešiem. Mūsu Kandavas jauniešu centrs “Nagla” šogad ir kļuvis par Eurodesk reģionālo koordinatoru ar iespējām organizēt dažādus pasākumus un aktivitātes Kandavas novada jauniešiem par ES piedāvātajām iespējām.

22.-23. oktobrī Kandavas jauniešu centrs “Nagla” kopā ar Kuldīgas jauniešu māju organizēja izklaidējošu, saliedējošu, jautru un tajā pašā laikā informatīvu Eurodesk pasākumu “Eiropas pidžamu ballīte” Time to Move 2018 kampaņas ietvaros. 

Vairāk par pasākumu lasi raksta turpinājumā un noteikti apskati krāsaino bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (71)

Kandavas MJIC “Nagla” vēstnešu supervīzija

23.10.2018

Š.g. 23. oktobrī jauniešu centra telpās norisinājās Kandavas MJIC “Nagla” vēstnešu supervīzija. Šīs tikšanās laikā jaunieši pastāstīja, kā viņiem sokas ar pasākumu un aktivitāšu organizēšanu savā pagastā, kas izdodas un kas būtu jāpapildina. Mobila jaunatnes darba ietvaros aktīvi darbojas jaunieši Vānes, Zantes un Cēres pagastos - jaunieši paši sev plāno un organizē aktivitātes, taču jauniešu centrs sarūpē un nodrošina nepieciešamos resursu aktivitāšu nodrošināšanai. Joprojām pasīvs un neaktīvs mobils jaunatnes darbs ir Matkules un Zemītes pagastos, kuros jaunieši neizrāda iniciatīvu aktivitāšu plānošanā un organizēšanā. Aicinām atsaukties Matkules un Zemītes jauniešus, kuri vēlas mesties neticami foršā jauniešu pasaulē, kurā ir iespēja īstenot savas idejas un iniciatīvas! :) Gribētājus aicinām pieteikties pie jauniešu centra vadītājas Ievas :)

Supervīzijas programma un papildus informācija par projektu pieejama šeit...

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā ir Kandavas novada domes un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo.jpg

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas