Jaunumi

Mūsu - Kandavas MJIC "Nagla" 100 brīvprātīgā darba stundas Latvijai

31.07.2018

logo.jpgMums ir lieliska ziņa! Jaunietim kā arī jebkuram Latvijas iedzīvotājam ir iespēja online uzskaitīt, cik stundas viņš/-a veic brīvprātīgo darbu. Iespējams, ka viņš/-a būs pārsteigts/-a, cik  stundas jau uzdāvinājis/-usi mūsu mīļajai Latviaji 2018. gadā! :)

Akcijas "Manas 100 brīvprātīgā darba stundas Latvijai" ietvaros ir radīts bezmaksas online rīks, lai sekmētu jauniešu apzinātu mācīšanos un kvalitātīvu brīvā laika pavadīšanu neatkarīgi no tā kādā jomā vai kurā novadā labais darbs tiek veikts.

Vairāk par akciju lasi raksta turpinājumā vai šeit!

p.s. Arī mēs - jauniešu centrs reģistrējam mūsu brīvprātīgo darbu!

Lasīt visu ziņu

Starptautiska pieredze jauniešiem? Kāpēc ne! Pamēģini!

31.07.2018

images_1.jpgEiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongress (turpmāk – kongress) vēlas turpināt attīstīt iniciatīvu “Atjaunojošā politika” un aicina jauniešu delegācijas piedalīties kongresa plenārsēdē, kas norisināsies 2019. gada. 2.–4. aprīlī un 29.–31. oktobrī Strasbūrā.

Ar šīs iniciatīvas palīdzību kongress cenšas radīt telpu dialogam starp jauniešu delegātiem un vietējiem un reģionālajiem ievēlētajiem pārstāvjiem un dot iespēju jauniešiem izteikt savu viedokli par apspriežamajiem jautājumiem.

Kongress aicina jauniešus, kuri ir ieinteresēti piedalīties kongresa plenārsēdē 2019. gadā, aizpildīt pieteikuma anketu līdz 2018. gada 17. septembrim.

Vairāk informācija pieejama šeit!

Starptautiskas jauniešu apmācības par bioekonomikas konceptu bezmaksas! Piesakies!

30.07.2018

bio.jpgZviedrijas institūts organizē apmācības jauniešiem, lai jauniešiem skaidrotu par bioekonomikas konceptu. Lielā mērā, bioekonomikas konceptu tautsaimniecībā varēs iedzīvināt tieši jaunieši. Šī būtu lieliska iespēja, kopā ar citu valstu jauniešiem ap Baltijas jūru, veidot kopēju izpratni par ekonomikas pāreju uz oglekļa mazietilpīgu ekonomiku.

Vairāk informācija, pieteikšanās un programma atrodama šeit!

Madonā jauniešu festivāls, piedalies!

30.07.2018

galvaspilseta_7698_b.jpg

Madonas novads turpina pildīt Latvijas Jauniešu galvaspilsētas – 2018 pienākumus. Par godu Starptautiskajai Jaunatnes dienai, 12. augustā plkst. 12.00 Madonā, Priežu kalnā norisināsies jauniešu festivāls "Paspēt 12 stundās".
No divpadsmitiem dienā līdz divpadsmitiem naktī, ikviens varēs atrast sev piemērotu nodarbi un izjust kopā būšanas prieku. Vairāk par festivāla aktivitātēm lasi raksta turpinājumā....

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Aktivitātes MJIC "Nagla"

26.07.2018

20180726_141137.jpgRosīgi pagājusi vēl viena karsta nedēļa jauniešu centrā "Nagla". Nedēļas sākumā radoši un rūpīgi darbojāmies pie sienu dekoru izstrādes no papīra, nedēļas vidu pavadījām sportiskā garā, veicot sportiskas aktivitātes laukumā pie skeitparka un ceturtdienā, gardajā dienā, kā ierasts gatavojām kaut ko garšīgu. Šajā nedēļā tās bija saldās maizītes dažādās variācijās - ar āboliem, krējumu, cukuru, kanēli un olā mērcētās maizītes. Izdevās ļoti garšīgi! Piektdiena, kā ierasts, kino diena!

Lasīt visu ziņu galerija (10)

MJIC "Nagla" aktivitātes jūlija 4.nedēļā

20.07.2018

julija_4_ned.jpgNo 23.jūlija līdz 27.jūlijam jauniešu centrā jauniešiem un bērniem paredzētas tematiskās aktivitātes katrai dienai. Pirmdienā - spēļu dienā, norisināsies galda spēļu turnīrs, kurā noskaidrosim labāko galda spēļu spēlētāju. Otrdienā, radošajā dienā, gatavosim skaistus sienas dekorus no papīra, sporta dienā, trešdienā, dažādas sportiskas aktivitātes laukumā pie skeitparka. Ceturtdienā, kā ierasts, mācīsimies pagatavot dažādus ēdienus, šajā ceturtdienā - saldās maizītes dažādās variācijās. Un nedēļu noslēgsim ar kino dienu, kurā tiks demonstrēta komēdija.

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Jūlija trešā nedēļa MJIC "Nagla" aktīvi aizvadīta

20.07.2018

    20180719_111407.jpg Šī karstā jūlija nedēļa jauniešu centrā aizritēja ļoti darbīgā, sportiskā un radošā atmosfērā. Pirmdien, spēļu dienā, jaunieši un bērni kopā ar jaunieti Aneti spēlēja sajūtu spēli, kuras laikā dalībniekiem aizsietām acīm vajadzēja nosaukt, kas tas ir par priekšmetu,  kuru dalībnieks ir vai nu pagaršojis vai sataustījis. Otrdienā, radošajā dienā, gājām plenērā – zīmējām dabā dabas objektus, kā arī šuvām kokvilnas maisiņus un atsākām siet jauniešu centra atpūtas zonā paredzēto paklāju, trešdienā, sportiskajā dienā, jaunieši un bērni kopā ar jaunieti Aneti piedalījās jautrajās stafetēs un spēlēja futbolu, kā arī šajā ogu laikā vārījām ērkšķogu un banānu ievārījumu. Ceturtdienā mācījāmies gatavot makaronus ar Boloņas mērci un piektdienā skatījāmies šausmu filmu.

  Kā mums šajā nedēļā gāja, vari apskatīt bilžu galerijā!

Lasīt visu ziņu galerija (15)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas