Jaunumi

Sākusies balsošana par konkursa “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2019” finālistiem! BALSO!!!

16.07.2018

balsojums_ljg2019.jpgZini, kuras ir trīs aktīvākās darbā ar jaunatni pašvaldības 2019? Kuras ir tās, kas ir gatavs cīnīties par titulu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2019”? Skaties video un balso par savu favorītu! Vai tā būs Rīgas vai Daugavpils pilsēta, vai varbūt Ikšķiles un Olaines novada apvienība! Izdari savu izvēli un nobalso līdz 21. jūlijam! Balsojumu ir iespējams veikt mājas lapā šeit vienu reizi 24 stundu laikā.

Vairāk info par konkursu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2019” skati šeit!

BALSO!

Radošās dienas MJIC "Nagla"

13.07.2018

20180712_114105.jpgKatra mēneša otrdiena jauniešu centrā tiek pavadīta radošā gaisotnē. Katru otrdienu bērni un jaunieši apgūst jaunas prasmes un zināšanas radošajās nodarbībās – apguvām uzstādījuma zīmēšanu un ēnošanu ar zīmuli, kā arī devāmies plenērā, lai zīmētu Kandavas ainavas.

   Nākamajā otrdienā arī dosimies plenērā, lai zīmētu dabas skatus netālu no Kandavas jauniešu centra. Turpmākajās reizēs arī  būs iespēja apgūt jaunas, radošas idejas, lai iemācītos, ko jaunu un oriģinālu radošajās nodarbībās.

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Ēdienu gatavošanas nodarbība "Plānās pankūkas"

13.07.2018

20180712_141614.jpgŠodien – gardajā dienā, jaunieši mācījās gatavot pankūku mīklu, kā arī cept plānās pankūkas. Jaunieši apguva jaunas prasmes – pagatavot pankūku mīklu un pankūku cepšanu, pēc tam katrs varēja izmēģināt pankūku cepšanu. Liela daļa jauniešu to darīja pirmo reizi, līdz ar to process bija interesants un aizraujošs!

  Nākamajā ceturtdienā mācīsimies pagatavot pastu ar Boloņas mērci.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

MJIC "Nagla" aktivitātes jūlija 3.nedēļā

13.07.2018

afisha_3_ned.jpgJūlija trešās nedēļas aktivitātes jauniešu centrā "Nagla". 

Pirmdienā - spēļu dienā, kopā ar jaunieti Aneti tiks spēlēta spēle "Sajūtas", otrdienā - radošajā dienā, iesim plenērā, lai mācītos zīmēt dabā, dabas skatus un ainavas, trešdienā, jauniete Anete organizē jautrās stafetes laukumā blakus skeitparkam. Kā ierasts, ceturtdienā - gardajā dienā, gatavosim kādu gardu ēdienu - un šoreiz tā būs pasta ar Boloņas mērci, piektdienā baudīsim kino - šoreiz,  šausmu filmu.

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Aicinām Kandavas novada jauniešus kļūt par JC “Nagla” vēstnešiem!

12.07.2018

  aicinajums_real.jpg Jauniešu centrs “Nagla” aicina atsaukties brīvprātīgos jauniešus no Cēres, Matkules, Zemītes, Zantes un Vānes pagastiem, lai kļūtu par  jauniešu centra “Nagla” vēstnešiem katrā pagastā, lai kopā aktivizētu jaunatnes darbu Kandavas novadā.

   Jauniešu centra “Nagla” vēstnešiem tiks noorganizētas kvalitatīvas apmācības un pirmās palīdzības kaste jaunatnes darbā, lai organizētu dažādas aktivitātes Kandavas novada jauniešiem.

   Lai pieteiktos par jauniešu centra “Nagla” vēstnesi, Tev ir jāsūta pieteikums uz jauniešu centra “Nagla” e-pastu: jcnagla@inbox.lv  – kontaktinformāciju un nelielu aprakstiņu, kāpēc vēlies kļūt par vēstnesi.

(Klikšķini uz attēla un palielini afišu!)

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā ir Kandavas novada domes un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo.jpg

  


Lasīt visu ziņu galerija (1)

Aktivitātes jauniešu centrā jūlija 2.nedēļā

06.07.2018

afisha_2_ned.jpgJūlija 2.nedēļā, pirmdienā - jauniešu centrs būs slēgts, jo 9.jūlijs ir brīvdiena, pamatojoties uz grozījumiem likuma “Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām".

  10.jūlijā, radošajā dienā, dosimies plenērā, lai zīmētu Kandavas pilsētas ainavas, trešdienā - sporta dienā - tiks organizēts novusa turnīrs, labākajiem būs arī pateicības balviņas. Gardajā dienā cepsim plānās pankūkas un piektdien baudīsim kino pēcpusdienu.

Nāc uz jauniešu centru un lietderīgi pavadi savu brīvo laiku vasaras mēnešos!

(Klikšķini uz attēla un palielini afišu!)

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Aicinājums pieteikties Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektā “Integration through sport”.

06.07.2018

  afisha_vacija.jpg Kandavas jauniešu centrs “Nagla” aicina Kandavas novada jauniešus vecumā no 18-25 gadiem pieteikties Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektā “Integration through sports”, kas norisināsies Vācijā, pilsētā Mozen no 12.oktobra līdz 19.oktobrim.

  Ja tev patīk sports un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, kā arī iepazīt  citu tautu kultūru, uzlabot sadarbības prasmes un komunikācijas prasmes angļu valodā, tad atsūti nelielu aprakstu, kāpēc vēlies iesaistīties šajā projektā - kāda ir tava motivācija  un savu kontaktinformāciju uz MJIC “Nagla” e-pastu – jcnagla@inbox.lv līdz 30.07.2018., un iespējams tieši tu varēsi rudenī doties šajā jauniešu apmaiņas projektā!

(Klikšķini uz attēla un palielini afišu!)

   

Lasīt visu ziņu galerija (1)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas