KNJ

Biedrībai "Kandavas novada Jauniešiem" ir savs logo! Urrā!

27.10.2017

img_20171026_164040.jpgNo 11.septembra līdz 11.oktobrim norisinājās biedrības "Kandavas novada Jauniešiem" logo konkurss, kurā Kandavas novada jaunieši tika aicināti zīmēt logo idejas. Saņēmām daudz dažādas idejas... Biedrības pārstāvji - jaunieši izvērtēja iesūtītos darbus un kā uzvarētāju izvēlējās Annas Dūniņas darbu! Annu apbalvojām radošā pulciņa izstādes atklāšanā 26.okotbrī, pasniedzot pateicību un dāvaniņu. Paldies Annai un pārējiem jauniešiem par ieguldīto darbu! Esam priecīgi, ka nu mēs varēsim izmantot logo afišās un dokumentos! :)

Apskati bilžu galeriju ar pārējo radošo darbu ideju autoriem! :)

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Izstādes "Mūs vieno māksla!" atklāšana

26.10.2017 16:00 - 26.11.2017 - 17:30 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

afisha_izstades_atkl.jpgIzstādes "Mūs vieno māksla!" atklāšana Kandavā jauniešu centrā "Nagla" zālē, 26 oktobrī, plkst. 16:00, projekta "Stereotipu mazināšanas un savstarpējas izpratnes veidošana caur vizuālās mākslas kultūras izpausmēm", kuru realizē biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" ietvaros. Izstādē tiks atklāta romu un latviešu bērnu un jauniešu mākslas darbi - slavenu latviešu gleznotāju, kā piemēram, Maijas Tabakas, Daigas Krūzes, Vilhelma Purvīša, Džemmas Skulmes un romu mākslinieka Kārļa Rudēviča gleznu reprodukcijas dažādās mākslas tehnikās. 

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību “Latvijas Pilsoniskā Alianse” un Kultūras ministriju projekta „Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā” ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.

Lasīt visu ziņu

Ekskursija uz Latvijas Nacionālo mākslas muzeju un romu kultūras centru! :)

24.10.2017

img_20171024_111920.jpgŠodien mēs bijām ļoti foršā ekskursijā uz Rīgu Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā un Romu kultūras centrā. Mākslas muzejā mūs sagaidīja ļoti forša gide, kas mums pastāstīja par Latvijas mākslas vēstures attīstību līdz pat mūsdienām. Redzējām daudzu mākslas dižgaru darbus, tai skaitā tos mākslas darbus, kuru interpretācijas gatavojām jauniešu centra radošajās mākslas nodarbībās. Tā pat kārtīgi šokējāmies par mūsdienu mākslu. Vai tiešām māksla? Laikam jau tomēr esam klasiskās mākslas piekritēji! :) Muzeja telpas ir ļoti jaukas pēc ilgās un lielās renovācijas, muzejs ir ļoti mūsdienīgs! Noteikti iesakām arī citiem apmeklēt šo muzeju. Lasi turpinājumu, kā mums šodien ir gājis...

Lasīt visu ziņu galerija (68)

NVO konkurss "Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam"

14.09.2017

nvo_gada_balva_a4_1.jpgAtbalsts līdzcilvēkiem ne vienmēr ir mērāms naudas izteiksmē, bieži no sirds izteikta pateicība ir daudz vairāk vērta. Tiesībsargs aicina ikvienu paust savu atbalstu Latvijas nevalstiskajām organizācijām (NVO), kas palīdzējušas cilvēkiem ar invaliditāti un veicinājušas viņu izglītošanos, nodarbinātību vai vienkārši iestājušas par viņu vajadzībām un interesēm.

Lai pateiktos nevalstiskajām organizācijām, tiesībsargs aicina tās nominēt NVO Gada balvai kādā no septiņām nominācijām: lasi tālāk raksta turpinājumu...

Lasīt visu ziņu

Biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" izsludina logo konkursu!

12.09.2017

logo_konkursa_afisha.jpgBiedrība "Kandavas novada Jauniešiem" izsludina logo konkursu.

Konkursa mērķis ir izstrādāt un  izvēlēties biedrības “Kandavas novada Jauniešiem” logo, ko turpmāk izmantot Biedrības grafiskās identitātes vajadzībām. Konkursā var piedalīties Kandavas novada bērni un jaunieši. Konkursa darbu iesniegšana notiek līdz š.g. 11.oktobrim, konkursa uzvarētāja apbalvošana notiks 26.oktobrī, plkst.16:00 jauniešu centra "Nagla" zālē, projekta "Stereotipu mazināšanas un savstarpējas izpratnes veidošana caur vizuālās mākslas kultūras izpausmēm" noslēguma izstādes laikā. Darbi jāiesniedz elektroniskā veidā - PDF vai JPG formātā, sūtot uz e-pastu: lindatarasova@inbox.lv vai jcnagla@inbox.lv.

Konkursa nolikumu skatīt šeit: NOLIKUMS.pdf

Diskusijas "Jaunatnes stratēģija Kandavas novadā"

11.09.2017 17:00 - 15.09.2017 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

info_kandava.jpgIelūdzam Jūs uz diskusijām "Jaunatnes stratēģija Kandavas novadā"!

Diskusijas norisinās visu nedēļu dažādos Kandavas novada pagastos:
11.09. Cēres pamatskolā 17:00
12.09. Zemītes pamatskolā 17:00
13.09. Zantes pamatskolā 17:00
14.09. Vānes pamatskolā 17:00
14.09. Matkules kultūras namā 18:30
15.09. Kandavas jauniešu centrā «Nagla» 17:00

Dalībai diskusijās aicinām uzrunāt gan jauniešus, gan pagasta cilvēkus, kam tuvs jaunatnes darbs tieši Kandavas novadā!

Lasīt visu ziņu

Skeitparka sezonas noslēguma pasākums! :)

31.08.2017

img_20170831_170430.jpg31. augustā - pēdējā vasaras dienā svinējām skeitparka un vasaras noslēgumu! Pārbaudījām savu veiklību dažādās stafetēs, piedalījāmies radošajā - zīmējums uz asfalta konkursā, tradicionāli ar šabloniem un graffiti krāsām greznojām tkreklus, relaksējāmies mandalu krāsošanā.... Kā arī - pats galvenais - sacensības skeita, bmx un skūtera braukšanas prasmēs! Piedalījās 3 skeiteri, 4 skūteristi un 6 bmx braucēji! Braucējus vērtēja meitenes ar saviem aplausiem un ovācijām! Pasākums norisinājās brīvā gaisotnē, bez samākslotības, jo pasākums bija pašiem jauniešiem :) Paši regulējām mūziku, paši piedalījāmies aktivitātēs, paši palīdzējām visu sarūpēt un savākt... Pats galvenais - prieks kopā būt! Ķer pozitīvās pasākuma sajūtas mūsu bilžu galerijā! :)

Lasīt visu ziņu galerija (38)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas