KNJ

Jauniešu apmācības "Esi aktīvs - iesaisties!"

18.03.2019

img_6896.jpgPavasara brīvlaika nedēļā 11.-13. martā norisinājās projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!" aktivitāte: Jauniešu apmācības "Esi aktīvs - iesaisties!". Apmācības norisinājās Kandavas Sporta Hallē, tās vadīja 2 neformālās izglītības treneri Lauma un Roberts un tajās piedalījās 12 jaunieši no Kandavas novada. 

Jaunieši iepazinās, kas ir līderība un līdzdalība, kas ir NVO, biedrības un jaunatnes organizācijas. Kādas ir jauniešu iespējas nevalstiskajā sektorā, kādas ir Kandavas novada jauniešu vajadzības, kādas ir jauniešu līdzdalības iespējas biedrībā un kāpēc ir nepieciešama līderība. Tā pat jaunieši jau sagatavoja uzmetumu savu ideju īstenošanai - Iniciatīvu dienu organizēšanai. Apmācības tika balstītas uz neformālās izglītības pieeju, līdz ar to apmācības bija jautras un saturīgas vienlaicīgi.

Vairāk par apmācībām lasi raksta turpinājumā un noteikti apskati bilžu galeriju, cik čakli esam pastrādājuši! :)

Lasīt visu ziņu galerija (109)

Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!

04.03.2019

projekti_biedriba_kandava_jauniesiem1.jpg11.-13. martā norisināsies projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!" aktivitāte: Jauniešu apmācības "Esi aktīvs - iesaisties!"

Vēl ir brīvas vietas, aicinām pieteikties Kandavas novada jauniešus apmācībām!

Vairāk par apmācībām lasi raksta turpinājumā!...

Lasīt visu ziņu

Biedrība „Kandavas novada Jauniešiem” uzsāk īstenot projektu „Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!”

20.02.2019

projekti_biedriba_kandava_jauniesiem1.jpg2018.gadā biedrība noslēdza līgumu ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru par Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam atbalsts jaunatnes organizāciju darbībai un iniciatīvām, veicinot iespējas jauniešu līdzdalībai. 2.2. Atbalsts jaunatnes organizāciju iniciatīvām jauniešu līdzdalības veicināšanai projekta „Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!” īstenošanu.

Lasīt visu ziņu

"Jauniešu garantija" nodrošina jauniešu centram jauniešus - darbiniekus: sporta organizatoru un kultūras organizatoru!

11.04.2018

jaun_gar_zinai.jpgJau vairāku gadu garumā mūsu Kandavas MJIC "Nagla" roku rokā sadarbojas ar biedrību "Kandavas novada Jauniešiem", kas palīdz sniegt atbalstu jauniešiem nevalstiskajā sektorā, īstenojot dažādus kopīgus projektus. Jau trešo gadu biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" piedalās Nodarbinātības Valsts Aģentūras projekta "Jauniešu garantijas" aktivitātē - jaunieša darba pieredze nevalstiskajā sektorā. Šogad piedāvājām trīs vakances, taču atsaucās tikai divas aktīvas un strādāt gribošas jaunietes. Pateicoties biedrībai, mūsu jauniešu centra pulkam ir pievienojušies divas superīgas jaunietes: Lauma, kultūras pasākumu organizatore, un Anete, sporta pasākumu organizatore. Ceram, ka meitenes gūs neatkārtojami foršu darba pieredzi ar bērniem un jauniešiem, bet mēs ceram, ka mūsu apmeklētāji novērtēs meiteņu darbu! Raksta turpinājumā var iepazīties ar mūsu meitenēm...

Lasīt visu ziņu

Aicinām darbā jauniešus!

26.03.2018

nva_sludinajums.jpgBiedrība "Kandavas novada Jauniešiem" sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru un Kandavas jauniešu centru "Nagla" piedāvā jauniešiem 3 darba vietas jaunatnes jomā nevalstiskajā sektorā uz 6 mēnešiem. Aicinām iesaistīties jaunieti, kurš ir vecumā no 17 līdz 29 gadiem, kurš ir reģistrējies NVA kā bezdarbnieks un kurš vēlētos strādāt par datorsistēmas un datortīklu administratoru, sporta organizatoru vai par palīgstrādnieku! Mēs piedāvājam mūsdienīgus un foršus darba apstākļus, atsaucīgus kolēģus, aktīvus jauniešus un zinātkārus bērnus un NVA stipendiju 90 eiro apmērā. Ja interesē, aicinām sazināties ar Lindu (26397359) vai Ievu (28329487).

*Darba vietas tiek nodrošinātas pasākuma «Darbam nepieciešamo iemaņu attīstība nevalstiskajā sektorā»Eiropas Savienības fondu projekta «Jauniešu garantijas» nr. 7.2.1.1/15/I/001 ietvaros

Romu aktīvisti un romu NVO pārstāvji aicināti mācīties angļu valodu

05.02.2018

irs.jpgLai veicinātu Latvijas romu līdzdalības iespējas Eiropas Savienības līmenī, Kultūras ministrijas īstenotā projekta "Latvijas romu platforma II: dialogs, līdzdalība unsavstarpēja mācīšanās" ietvaros trīs romu aktīvistiem vai romu biedrību/nodibinājumu pārstāvjiem ir piedāvāta iespēja bez maksas apmeklēt angļu valodas mācību kursu laika posmā no 2018.gada 15.februāra līdz 2018.gada 1.jūnijam.

Pretendentam līdz 2018.gada 9.februārim plkst. 17.00 Kultūras ministrijā ir jāiesniedz atbilstoši konkursa nolikumam noformēti dokumenti par nepieciešamību apgūt angļu valodas zināšanas. Vairāk informācijas raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Izstādes “Mūs vieno māksla!” atklāšana jauniešu centrā “Nagla”

27.10.2017

img_20171026_160626.jpg26.oktobrī, plkst.16:00 jauniešu centra “Nagla” zālē tika atklāta izstāde “Mūs vieno māksla!”, kura tapusi projekta “Stereotipu mazināšanas un savstarpējas izpratnes veidošana caur vizuālās mākslas kultūras izpausmēm” ietvaros, kuru realizēja biedrība “Kandavas novada Jauniešiem”. Projekta mērķis ir veicināt starpkultūru dialogu, savstarpējo izpratni, toleranci, stereotipu laušanu, savstarpēji izzinot latviešu un romu tautu mākslu, veidojot pazīstamu latviešu un romu tautu mākslinieku slavenu gleznu reprodukcijas, izmantojot dažādas vizuālās mākslas tehnikas. Izstādes atklāšanas laikā ar muzikālu priekšnesumu – akardeona spēli uzstājās Kārlis Šteinbergs, ar Kārļa Rudēviča dzejas lasījumu uzstājās Amina Pikse, Roberts Pūliņš, Elizabete Baiba Tīzenkopfa un  Enrika Kurzemniece, kā arī ar romu dziesmu dziedājumu mūs priecēja Zita Kleina un Amina Pikse. Lasi raksta turpinājumā ziņu un skati bilžu galreiju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (38)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas