KNJ

Video par mazākumtautību integrāciju - Labais prakses piemērs Kandavas jauniešu centrā

28.08.2017

Avots: reTV, sižets par Kandavas jauniešu centru sākas 19:52

Mākslas nodarbības projekta "Stereotipu mazināšanas un savstarpējas izpratnes veidošana caur vizuālās mākslas kultūras izpausmēm" ietvaros

18.08.2017

20170802_154115.jpgNo 2.augusta katru trešdienu un ceturtdienu jauniešu centrā "Nagla" norisinās mākslas nodarbības, kuru laikā romu un latviešu bērni un jaunieši kopā glezno, līmē, krāso, veido slavenu mākslinieku - Jāņa Rozentāla, Vilhelma Purvīša, Džemmas Skulmes gleznu reprodukcijas. Nākamo nedēļu laikā, līdz 14.septembrim, tiks veidotas Kārļa Rudēviča, Maijas Tabakas un Daigas Krūzes gleznu reprodukcijas.Jaunieši un bērni droši var nākt un pievienoties turpmākajās mākslas nodarbībās.

Kā mums ir gājis, varat aplūkot galerijā!

    Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību “Latvijas Pilsoniskā Alianse” un Kultūras ministriju projekta „Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā” ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.


Lasīt visu ziņu galerija (11)

Mākslas nodarbības jauniešu centrā "Nagla"

02.08.2017 15:00 - 15.09.2017 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

afisa_projekts.jpgSākot ar 2.augustu līdz 14.septembrim, katru trešdienu un ceturtdienu, no plkst. 15:00 – 17:00 jauniešu centrā „Nagla” tiks vadītas mākslas nodarbības, kurās piedalīsies gan romu, gan latviešu tautības bērni un jaunieši. Mākslas nodarbību tēma katru nedēļu ir cita, sākot ar vecmeisteru gleznotāju mākslas darbu reprodukcijām, kā piemēram, Jāņa Rozentāla, Vilhelma Purvīša daiļdarbiem, kā arī ar jaunāku daiļdarbu reprodukcijām, kuru autori  ir Džemma Skulme, Maija Tabaka, Kārlis Rudēvičs un  Daiga Krūze.

Aicinām bērnus un jauniešus, kuri vēlas iepazīties ar latviešu un romu tautu mākslas kultūru, un ir vēlme radoši darboties, apgūstot dažādās mākslas tehnikas, piedalīties  mākslas nodarbībās jauniešu centrā „Nagla”!

Lasīt visu ziņu

Dalība 3. Latvijas Lauku Kopienas Parlamentā! :)

19.06.2017

tversana.jpgNo 15. līdz 17. jūnijam Kandavā norisinājās 3. Latvijas Lauku kopienas parlaments, kurā piedalījāmies arī mēs - jauniešu centrs "Nagla", biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" un Award programmas sudraba līmeņa jaunieši. Mūsu aktīvie Award, biedrības un centra jaunieši strādāja kā brīvprātīgi, palīdzot veiksmīgi organizēt aktivitātes. Mūsu jauniešu centra vadītāja piedalījās vienā no daudzajām čaklajām darba grupām un mūsu jauniešu centra zālē norisinājās darba grupas sesija. Vakarā visi kopā piedalījāmies noslēguma pasākumā promenādē, kur spēlējām koka spēles, klausījāmies mūziku, apskatījām Latvijas mākslas akadēmijas audzēkņu un vietējo amatnieku  darinājumus.

Vadījām pasākumu - "Aktīvi, zinoši un veseli Kokneses novada bērni"!

15.06.2017

img_20170614_143513.jpg14. jūnijā mēs - jauniešu centrs "Nagla", biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" un Award programmas jaunieši vadījām trīs pasākumus "Aktīvi, zinoši un veseli Kokneses novada bērni" Iršu pagastā, Bebru pagastā un Koknesē. Kopumā piedalījās 80 bērni no 4 līdz 12 gadiem. Mēs mācījāmies vingrot un iesildīties, spēlējām stafetes, mācījāmies veselīga uztura principus, veidojām veselīga uztura šķīvi un gatavojām musli enerģijas bumbas.

Lasīt visu ziņu galerija (28)

No musli batoniņa līdz veselīgai enerģijas bumbai!

12.06.2017

img_20170614_121638.jpg12. jūnija pēcpusdienā sadarbībā ar biedrību "Kandavas novada Jauniešiem" mēs meklējām interneta resursos veselīgas receptes, izmēģinājām musli batoniņa gatavošanu un beigās radījām paši savu recepti "Veselīgā enerģijas bumba"!

Padalīsimies ar recepti - lasi tālāk! :)

Lasīt visu ziņu

Skeitparka sezonas atklāšana 2017 VIDEO

23.05.2017

Paldies autoram - Kārlim Kristapam Šteinbergam! :)

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas