Pasākumi

JC Nagla dodas ciemos pie jauniešiem Kandavas novada skolās

16.01.2017 11:00 - 23.01.2017 - 17:00

galva.jpgInformatīvas lekcijas Kandavas novada skolās par jauniešu iespējām JC "Nagla"

Lasīt visu ziņu

Betijas Čākures personālizstāde "Naglā"

07.09.2016 16:00 - 20.12.2016 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

img_6274.jpg7.septembrī Kandavas jauniešu centrā “Nagla” notika Betijas Čākures pirmās personālizstādes atklāšana.

 Izstādes atklāšanā piedalījās novada Izglītības pārvaldes vadītāja Silvija Tiltiņa. Apsveicot Betiju ar pirmo izstādi, viņa vēlēja panākumus ne tikai zīmēšanā, bet arī citās kultūras un mākslas jomās, kurās darbojas Betija.

Betija ir kandavniece. Viņa mācās Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas 12.klasē,  absolvējusi Kandavas Mākslas skolu un vēl mācās šīs skolas mūzikas nodaļā, kur apgūst akordeona un klavierspēli. Ar labiem panākumiem Betija piedalījusies vietēja mēroga un starptautiskajos akordeonistu konkursos.

Lasīt visu ziņu galerija (1) galerija (18)

Pārgājiens “Jāņu zāles meklējot uz Čužu purvu”

21.06.2016 12:00 - 17:00

    images.jpgPārgājiens “Jāņu zāles meklējot uz Čužu purvu”

        plkst.12.00 

Lasīsim un iepazīsim Jāņu zāles,meistarosim vainadziņus!


Lasīt visu ziņu

Award jauniešu ciemošanās Talsu dzīvnieku patversmē Plkst.11.00 .

09.06.2016 11:00 - 16:00

Award jauniešu ciemošanās Talsu dzīvnieku patversmē  Plkst.11.00 . lejupielade--2.jpg Daŗta Kamparzāle aicina jauniešus sagatavot-mīļu dāvaniņu ēdiena formā! Paldies!

Lasīt visu ziņu galerija (15)

"Kafija ar politiķiem "

25.05.2016 10:20 - 13:20 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

kafija-otrais.jpgSTRUKTURĒTĀ DIALOGA V cikla konsultācijas

„Kafija ar politiķiem”

2016.gada 25.maijs no plkst. 10:20 līdz 13:20

Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "NAGLA", Zīļu iela 2, Kandava

Aicinām piedalīties jauniešus, politikas veidotājus un īstenotājus, organizāciju pārstāvjus, lai diskutētu par jauniešiem aktuāliem jautājumiem Kandavas novadā.

Kā notiek “Kafija ar politiķiem”?

Pasākuma “Kafija ar politiķiem” formāts dod iespēju jauniešiem tikties ar lēmumu pieņēmējiem un runāt par jauniešiem aktuāliem jautājumiem vietējā līmenī. Pasākums jauniešiem paver iespējas izzināt vietējo pašvaldību iespējas īstenot jauniešu idejas arī reģionālā un nacionālā līmenī.

Lasīt visu ziņu galerija (0) galerija (2) galerija (23)

Strukturētā dialogā jaunieši tiekas ar deputātiem

25.05.2016 10:20 - 13:20 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

kafija-ar-politikiem-2016-017.jpg25.maijā Kandavas jauniešu centrā „ Nagla” notika strukturētā dialoga piektā cikla konsultācijas „ Kafija ar politiķiem”. Pasākumu organizēja Latvijas Jaunatnes Padome sadarbībā ar Rīgas reģiona koordinatoru „Baltijas Reģionālo fondu” un Kandavas jauniešu centru „ Nagla”. Piektā cikla kopīgā tēma ir veicināt visu jauniešu iesaisti dažādā, vienotā un iekļaujošā Eiropā – gatavi dzīvei, gatavi sabiedrībai. Kandavā pasākumu vadīja Rīgas rajona koordinatore Ginta Salmiņa un moderatore Rudīte. Viņas atzina, ka priecājas par kandavnieku lielo ieinteresētību gan no jauniešu, gan vietējo politiķu puses, jo ne visās vietās, kur notiek šie dialogi tāda esot.

Visi tikšanās jautājumi bija izvirzīti strukturētā dialoga ietvaros. Strukturētais dialogs ir process politikas veidošanai, kurā iesaistās jaunieši un politikas veidotāji, lai aktualizētu Eiropas Savienības jaunatnei svarīgos jautājumus.

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Kandavas skeitparka sezona ir sākusies

07.05.2016 11:00 - 16:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

_mg_7667.jpg7.maijā, skeitparkā , Kandavā Zīļu ielā 2, notika pasākums "Skeitparka ievizināšana". Pasākuma laikā jauniešiem bija iespēja demonstrēt savus talantus konkursos, batikot T-kreklus kopā ar Viktoriju Selezenu, dzirdēt Kandavas mūziķu apvienības "ZVK” priekšnesumu un paraugdemonstrējumus no "Street Warriors" jeb ielu vingrotāju šovu, kā arī mūsu Liepājas draugu inline- paraugdemonstrējumus. Pasākumu organizēja biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" ar Kandavas novada domes finansiālu atbalstu.

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Anetes Elertes izstāde "Tukša skaņa pilnā istabā"

27.04.2016 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

img_0967.jpg

2016.gada 27.aprīlī notika pirmā Anetes Elertes mākslas darbu izstāde "Tukša skaņa pilnā istabā".

Anete ir jauniete,kura prot radoši darboties ,ir sabiedriski aktīva un sirsnīga.

Anete: " Skaisti, ja tu proti izlikt savas sajūtas, savas emocijas, savas domas, uz papīra vai audekla, un ielikt rāmī.Ir debešķīgi skaisti, ja tu proti uztriept citu domas, citu viedokļus, citu emocijas, uz audekla vai papīra.Tā es daru.Kad sajūtu evī enerģijas pārpilnību…Kad pa pirkstu galiem plūst sīciņas strāvas stīdziņas un cenšas izkļūt laukā…Kad skaidri redzu savās domās- līnijas, krāsas un formu…Tad ņemu rokās otu.Sakārtoju darba vietu, uzspiežu piecas krāsas un sāku krāsot.Man labpatīk to saukt par krāsošanu, nevis gleznošanu.Savukārt idejas man pasniedz līdzcilvēki, mana talanta mīļotāji, vai vienkārši kāda acīs iekritusi dzīves situācija.Radot savas gleznas, es atstāju savu pirkstu nospiedumu, Latvijas kultūras mantojumā.Novēlu visiem- ikvienam, kurš ieradies un ikvienam, kurš nav ieradies,dzīvē atrast savu aicinājumu un to arī piepildīt.Paldies klātesošajiem- ģimenei, draugiem, tuvajiem- par atbalstu."

Izstāde ir apskatāma Kandavas jauniešu centrā "Nagla"-katru darba dienu.

Lasīt visu ziņu galerija (11)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas