Jaunumi

Izmaiņas MJIC ''Nagla'' darbalaikā

10.06.2020

kandavas_mjic__nagla.jpgSākot ar 10.jūniju Kandavas Mutifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla" ver vaļā durvis apmeklētājiem vasaras ierastajā darbalaikā, joprojām ievērojot epidemioloģiskās drošības nosacījumus.

Katru darba dienu plkst. 10:00-17:00 jauniešu centrā tiek organizētas brīvā laika aktivitātes saskaņā ar mēneša plānu. Taču joprojām jauniešu centra apmeklētajiem būs jārēķinās ar koplietošanas telpu un inventāra lietošanas ierobežojumiem, jāievēro 2m distance, jālieto elpceļu aizsarglīdzekļi (piemēram - sejas maskas) un rūpīgi jāseko līdzi savai higiēnai.

Maijs - joprojām attālināts darbs ar jaunatni

31.05.2020

bfd2c264_150a_4c06_8c14_d72b96484af1.jpgVēl viens mēnesis atkal paskrējis, veicot attālinātu jaunatnes darbu. Nu jau var sākt just jauniešu, un arī pašu darbinieku enerģijas izsīkumu no jaunajiem pienākumiem. Mēnesis ir bijis ražīgs, to noliegt nevaram, taču jāatzīst, ka arī visai nogurdinošs. Lasi raksta turpinājumu, lai uzzinātu maijā paveikto!

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Rezultāti aktivitātei "Attālinātā līdzdalība Eurodesk"

03.06.2020

whatsapp_image_2020_06_03_at_15_59_08.jpgŠī gada 29.-31. maijā Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" rīkotajā Eurodesk pasākumā "Attālinātā līdzdalība Eurodesk" 8 Kandavas novada jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem izmantoja iespēju piedalīties patstāvīgi un attālināti, līdzdarbojoties izzinošā aktivitātē no mājām. Jaunieši pildīja dažādus uzdevumus: fotogrāfēja tematiskās bildes, veidoja kompozīcijas, atbildēja uz jautājumiem par Eiropu, Eurodesk tīklu, Eiropas Solidaritātes korpusa un Erasmus+ programmu iespējām, gatavoja eiropiešu tradicionālos ēdienus, iepazinās ar jauniešu mobilitātes iespējām Eiropā. Varam uzslavēt Selīnu par visprecīzākajām atbildēm, taču Laimu un Beāti par skaisti noformētiem attēliem. Katrs aktivitātes dalībnieks bija centies, tādēļ esam sagatavojuši veicināšanas balviņas visiem 8 jauniešiem. 

Raksta galerijā vari apskatīt jauniešu četrrindes par Erasmus+ programmu un uzdevumus, kuru veica jaunieši.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Outfit of the day izaicinājuma rezulāti

01.06.2020

outfit_of_the_day_aktivakie_dalibnieki.jpgSeptiņu dienu Outfit of the day izaicinājums noslēdzies! Kopumā astoņi jaunieši vismaz vienu reizi ievietoja savu apģērba komplektu, piedaloties izaicinājumā. Taču tikai puse jeb četri jaunieši izturēja visas septiņas izaicinājuma dienas, kļūstot par aktīvākajiem izaicinājuma dalībniekiem! 
Sveicam @elizabetaheinsone @mazaa.evitina @_laimab_16_ @send.ija un aicinam sazināties ar mums par balviņas saņemšanu! 


Jauniešu tematiskās apģērbu izvēles apskatāmas izaicinājuma Instagram Story highlights! 

MJIC "Nagla" mēneša plāns - Jūnijs 2020

01.06.2020

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla”

2020.gada jūnija plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

Jauniešu centrs "Nagla" atvērts apmeklētājiem no 1.jūnija

29.05.2020

whatsapp_image_2020_05_28_at_18_56_17.jpgSākot ar 1.jūniju Kandavas Mutifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla" ver vaļā durvis apmeklētājiem, ievērojot epidemioloģiskās drošības nosacījumus.

Katru darba dienu plkst. 12:00-15:00 jauniešu centrā tiks organizētas brīvā laika aktivitātes saskaņā ar jūnija plānu. Jauniešu centra aktivitātes klātienē norisināsies 3 stundas, savukārt pirms plkst. 12:00 vai pēc plkst.15:00 jauniešiem ir iespēja pieteikties uz individuālām konsultācijām pie jauniešu centra darbiniekiem vai pavadīt brīvo laiku ar sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā.

Lasīt visu ziņu

Attālinātā līdzdalība Eurodesk

29.05.2020 - 31.05.2020 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

modern_red_orange_typography_dots_event_program.jpgŠī gada 29.-31. maijā Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" rīkotajā Eurodesk pasākumā Kandavas novada jauniešiem  no 13 līdz 25 gadiem iespēja piedalīties patstāvīgi un attālināti, līdzdarbojoties izzinošā aktivitātē no mājām. Pasākuma mērķis ir veicināt Kandavas novada jauniešu izpratni par mobilitātes iespējām Eiropā, iedrošinot viņus patstāvīgi un attālināti līdzdarboties un kļūt pilsoniski aktīviem, un mudināt izmantot Erasmus+ un Eiropas Solidaritātes korpusa programmu iespējas. Pasākuma laikā plānota attālināta aktivitāte ar tematiskajiem uzdevumiem un jautājumiem par Eiropu, Eurodesk tīklu, Eiropas Solidaritātes korpusa un Erasmus+ programmu iespējām, kas veicami ar viedtālruņa palīdzību. Dalība pasākumā ir bezmaksas, iepriekš piesakoties līdz 28.05.2020. Izpildītie uzdevumi un atbildes uz jautājumiem būs jāiesniedz digitāli. Informācijai par pasākumu iespējams sekot līdzi mājas lapā jcnagla.lv.

Lai pieteiktos: sazinies ar Kandavas MJIC "Nagla" vadītāju Ievu pa telefonu 28329487, vai izmantojot e-pastu jcnagla@inbox.lv

(klikšķini uz bildes, lai atvērtu to lielāku!)

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas