Jaunumi

Outfit of the day izaicinājums

25.05.2020

outfit_of_the_day.jpgKlāt jauns izaicinājums, kas ilgs septiņas dienas jeb veselu nedēļu. Tā ietvaros aicinām Kandavas novada jauniešus kļūt par modes ekspertiem vai pat influenceriem, daloties ar apģērbu kombinācijām dažādām dzīve situācijām.

Uzdevums: Katru dienu publicē Instagram story atbilstošo apģērba komplektu, un kā ierasts - ietago @jcnagla & @sviitra_paari! Ja vēlies apskatīt bildi - klikšķini uz tās, lai atvērtu to lielāku!

Aktīvākajiem dalībniekiem, kā jau ierasts - pārsteigums!

Lasāmvielu izaicinājuma rezultāti

25.05.2020

pink_dark_blue_icons_infographic_resume_3.jpgLasāmvielu izaicinājums ir noslēdzies! Esam ieguvuši 7 grāmatu sarakstus, ko sagatavojuši Kandavas novada jaunieši tematikās: pagātne, nākotne, psiholoģija, biogrāfija, noziegums, ceļojums, bizness un karjera. Lasīt visu ziņu galerija (4)

7 dienu lasāmvielu izaicinājums

18.05.2020

diena_1.jpgJa viens izaicinājums noslēdzies, otrs sākas! Šoreiz Kandavas novada jauniešiem izaicinājums veltīts lasāmvielai:  katru dienu publicē Instagram story, attiecīgās tēmas lasāmvielu, kas norādīta sarakstā. Apkopjot jauniešu publikācijas, tiks veidotas lasāmvielu  rekomendācijas. 

Dalies ar saviem favorītiem, ietagojot @jcnagla & @sviitra_paari!

Aktīvākajiem dalībniekiem, kā jau ierasts - pārsteigums!

(klikšķini uz attēla, lai atvērtu to lielāku!)

10 dienu kino izaicinājuma rezultāti

15.05.2020

30_dienu_muzikas_izaicinajums.jpgDesmit dienu kino izaicinājums noslēdzies, kuru izturēja 13 dalībnieki! (arī šī izaicinājuma gaita saglabāta @jcnagla Instagram story highlights!)

Kopā izaicinājumā piedalījušies 15 dalībnieki - Kandavas novada jaunieši un tika ieteiktas 116 dažādas filmas un seriāli. Iepazīsties ar kino sarakstu bilžu galerijā!

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Iespējas MJIC ''Nagla''

14.05.2020

peach_wedding_plans_mind_map_2.jpgAtgādinājums visiem esošajiem un topošajiem apmeklētājiem (arī neklātienes) par iespējām Kandavas multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā ''Nagla''.

Vēlies pilnveidot sevi? Vēlies gūt pieredzi projektu rakstīšanā vai pat vadībā? Vēlies vienkārši radoši izpausties? Vēlies uzspēlēt ping-pongu? Varbūt vēlies realizēt kādu svaigu ideju? Tu zini, kur griezties! Adrese nemainīga - Kandava, Zīļu iela 2. Neklātienē - 

(klikšķini uz attēla, lai tas atvērtos lielāks!)

Iespēja piedalīties konkursos! PAPILDINĀTS!

29.05.2020

bez_nosaukuma.jpgSakarā ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu līdz 2020. gada 9. jūnijam ar mērķi ierobežot Covid-19 izplatību un to, ka MJIC ''Nagla'' apmeklētājiem ir slēgts, piedāvājam lietderīgi un saturīgi pavadīt laiku mājās, piedaloties konkursos! 

Klikšķini ŠEIT!, lai iepazītos ar konkursiem! 

Informācija atjaunota 29.05.2020.

Jaunatnes jomas aktualitātes un idejas

05.06.2020

MJIC “Nagla” aicina lietderīgi un saturīgi pavadīt laiku mājās

Kārtības spēle jauniešiem, kuri uzsāk dzīvi ārpus mājām un jūtas apjukuši no jaunajiem pienākumiem un svešās vides. Tas būs īpaši palīdzoši gadījumos, ja jaunietis dzīvo kopmītnēs vai īrē dzīvokli, un kārības uzturēšanas izaicinājumi ir citiem.

Veselīgas darba dienas bingonezaudējot mundrumu pašizolācijas laikā. 

Idejas garlaicības novēršanai

Idejas dinamiskai pauzei un aktīvās pauzes metamais kauliņš, ieturot pauzi starp veicamajiem darbiem.

Lieliskas idejas pastaigām parkā, pie jūras, mežā.

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas