Jaunumi

Kā mēs pavadījām Oktobri?

30.10.2020

121107426_991319591368597_6702154637497964455_o.jpgOktobris – veļu laiks MJIC Nagla pavadīts visai mierīgi. Drēgno dienu vakarus pavadot kreatīvās izpausmēs, zīmējot, līmējot un lokot dažādus materiālus un, protams, spēlējot spēles, skatoties filmas.

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Karjeras nedēļa 2020 oktobrī!

23.10.2020 16:00 - 30.10.2020 - 17:00

karjeras_nedelja_a4_plakats_v_ppt.jpgHei Hei! Nāc un iesaisties JC "Nagla" rīkotajos Karjeras nedēļas pasākumos!

Sāksim jau piektdien, 23. oktobrī ar Eduarda Ozoliņa prezentāciju par Starptautisku pieredzi sev un Latvijai! Nākamajā nedēļā pirmdienā attālinātu prezentēšanos turpinās diriģents un mūzikas pedagogs Toms Kazimirisaņecs. Karjeras konsultāciju klātienē sniegs Zemītes pamatskolas direktore Ramona Liepiņa-Krauja. Otrdien skatīsimies filmu par atgriešanos Latvijā, kuru komentēs un pēcāk sevi prezentēs arī filmas dalībniece, JC "Nagla" vadītāja Ilze Gotfrīda. Vakaru noslēgsim ar Karjeras nedēļas ietvaros rīkotu vebināru - vecāku diskusijas. Trešdienas rītu iesāksim plkst. 10:00 ar tiešsaistes pasākumu jauniešiem, kuru vadīs Magnuss Eniņš, bet pēcpusdienā iepazīsimies ar Europass prezentāciju un pēcāk rīkosim karjeras dokumentu veidošanas darbnīcu (CV, motivācijas vēstules rakstīšana). Ceturtdienu turpināsim vieglajā valodā ar JC "Nagla" jauniešu darbinieci Katrīnu par tēmu "Traktori modē". Savukārt piektdien Karjeras nedēļu noslēgs Kārlis Gross ar savu stāstu: "IT, droni un sports".
P.S. Vietu skaits ierobežots! Sejas aizsegs apmeklētājiem obligāts! Centīsimies arī būt tiešsaistē Facebook.

Lasīt visu ziņu

Jauno darbinieču iepazīšana un padarītie darbi - 2020. gada Septembris

05.10.2020

Septembris aizvadīts silts un saulains. Ar 14. datumu JC Nagla ienākusi jaunā vadītāja Ilze Gotfrīda un jauniešu darbiniece K.B. Pastaigas ar vēsturisko vietu stāstiem un spēlēm, šautriņu mešana, talkošana jeb dalība organizācijas Zaļā Josta konkursā un gleznošana saulainās dienās. Novusa, galda tenisa un citu spēļu spēlēšana citās, mākoņainās dienās. Mēnesi noslēdzot ar Rīgas Zooloģiskā dārza izsludināto konkursu Zoozīļuks, lasot ozolzīles Kandavā.

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Pētījums "Demokrātiskās vērtības un pilsoniskā līdzdalība no jauniešu perspektīvas Latvijā"

09.10.2020 15:00 - 16:30 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

p.jpg

Jauniete/-i, ja esi vecumā no 18-30 gadiem (tai skaitā, ja pārstāvi kādu no mazākumtautību grupām) un vēlies sniegt savu ieguldījumu pētījumā, lai stiprinātu demokrātisku sabiedrību un pilsonisko līdzdalību, aicinu Tevi piedalīties fokusa grupas diskusijā. 

Lasīt visu ziņu

Zaļās jostas konkursa laureātes.

21.09.2020

Viktorijas un Sintijas čaklās rociņas novērtē Zaļās jostas konkursā "Pamani-sakop-iemūžini". Meitenes ieguva simpātijas balvu. Apsveicam un pateicamies par iniciatīvas izrādīšanu un darbīgumu! 
Tāpat piektdien JC "Naglas" apmeklētāji čakli pastrādāja Kandavas tā dēvētajā Skolas kalnā attīrot krūmājus no atkritumiem Pasaules Lielās talkas ietvaros! Paldies visiem par dalību un superīgi pavadīto laiku!

izsmekji.jpgcapture.jpg

talka.jpg

Izmaiņas MJIC ''Nagla'' darbalaikā

31.08.2020

kandavas_mjic__nagla.jpgBeidzoties skolēnu vasaras brīvlaikam un sākoties jaunam mācību gadam, MJIC "Nagla" gaidāmas izmaiņas  darba laikā.

Jauniešu centrs apmeklētājiem atvērts katru darba dienu no pirmdienas līdz piektdienai laikā no plkst. 14:00 līdz 18:00, vadoties pēc mēneša plāna. Aicinām bērnus un jauniešus savu brīvo laiku pavadīt aktīvi un ar dažādām saturīgām aktivitātēm! Gaidām ciemos! :)

Taču joprojām jauniešu centra apmeklētajiem jārēķinās ar koplietošanas telpu un inventāra lietošanas ierobežojumiem, un ievēro epidemioloģiskās drošības nosacījumi. 

Augusts - gatavojoties pārmaiņām

31.08.2020

Pagājis jau arī pēdējais vasaras mēnesis – augusts. Kā mums gājis, ko esam paveikuši un, kas gaidāms turpmāk – lasi raksta turpinājumā.

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas