Jaunumi

Kandavas MJIC "Nagla" vēstnešu noslēguma pasākums

20.05.2019

img_8993.jpg17.-18. maijā Kandavas Sporta hallē projekta "Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši –  labā roka mobilā jaunatnes darbā" ietvaros norisinājās vēstnešu noslēguma pasākums. Šo divu dienu laikā jaunieši neformālā izglītības trenera vadībā izvērtēja projektu kopumā, savas paveiktās aktivitātes, ieskicēja nākotnes vīziju mobilam jaunatnes darbam Kandavas novadā, kā arī sagatavoja prezentāciju Kandavas novada domes deputātiem un jauniešu atbalstītājiem Kandavas novada pagastos. Maijs ir noslogots mēnesis un mūsu jaunieši ir aktīvi skolās, pulciņos un vēl aktīvi pilda vēstnešu misiju, līdz ar to nogurums bija manāms, taču kopā mums bija jautri un gardi! :)

Vairāk par aktivitāti un projektu lasi raksta turpinājumā, kā arī noteikti apskati bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (60)

Eiropas Jaunatnes dialoga atklāšanas konference

20.05.2019

ejd.jpgŠī gada 26. aprīlī norisinājās Eiropas Jaunatnes dialoga atklāšanas konference Jauniešu galvaspilsētas Ikšķiles novada Tīnūžu tautas namā. Konferencē dalībniekiem bija iespēja uzzināt par Eiropas Jaunatnes dialogu, kas ir Strukturēta Dialoga pēctecis un tā īstenošanas plāniem Latvijā 2019.-2020.gadā, dalībnieki varēja uzzināt par pieejamiem projektu konkursiem un labās prakses piemēriem no citām pašvaldībām.

Noslēdzoties Strukturētajam dialogam un uzsākot Eiropas jaunatnes dialogu - šī bija iespēja izvērtēt esošos līdzdalības un atbalsta mehanismus un lemt par jaunu mehanismu nepieciešamību, lai veiksmīgāk veicinātu jauniešu līdzdalību vietējā un nacionālā līmenī.

Tev ir iespēja ietekmēt Eiropas Jaunatnes dialoga attīstību nacionālā līmenī!

Lasi raksta turpinājumu...

Lasīt visu ziņu

Eurodesk mini piniks ar Eiropu Kandavas novadā!

15.05.2019

img_8738.jpgAprīļa nogalē un maija sākumā Kandavas novadā piecos pagastos norisinājās "EURODESK mini pikniks ar EIROPU", sniedzot iespēju ~90 Cēres, Vānes, Zemītes, Matkules un Zantes jauniešiem veidot izpratni par mobilitātes iespējām Eiropā, iedrošinot viņus līdzdarboties un kļūt pilsoniski aktīviem, un mudināt izmantot Erasmus+ un Eiropas Solidaritātes korpusa programmu iespējas. Kā arī aktualizēt pavasara notikumus jaunatnes jomā - Eiropas jaunatnes nedēļu 2019 un Eiropas Parlamenta vēlēšanas 2019!

Vairāk par šo Eurodesk aktivitāti lasi raksta turpinājumā un iemet aci bilžu galerijā!

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Jauniešu iniciatīvu dienas Kandavas novada pagastos

15.05.2019

img_8351.jpgŠodien noslēdzās Iniciatīvu dienas Kandavas novada pagastos projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!" ietvaros. Kandavas novada jaunieši paši organizēja Iniciatīvu dienas Cēres, Zantes, Zemītes, Vānes un Matkules pagastos, aicinot jauniešus bezmaksas piedalīties saturīgā brīvā laika pavadīšanas pasākumā un iepazīt jaunatnes organizāciju - biedrību "Kandavas novada Jauniešiem".

Iniciatīvu mērķis bija veicināt iespējas jauniešu līdzdalībai, veicināt līdzdalību sabiedriskajā dzīvē, tās veidošanā un veicināt jauniešu uzņēmīgumu, savu spēju apzināšanos, kā arī atbildības uzņemšanos par savas veselības saglabāšanu, organizējot un piedaloties veselīga dzīvesveida veicināšanas pasākumos.

Vairāk par iniciatīvu dienām lasi raksta turpinājumā, kā arī noteikti apskati plašo un krāsaino bilžu galeriju. Varbūt atradīsi sevi! :)

Lasīt visu ziņu galerija (83)

Jaunieti - noskaties! Veselības ministrijas informatīvās kampaņas „Spēks pateikt NĒ!" ietvaros tapusi filma "Jauniešu NĒ"

13.05.2019

Atkarības sākas skolas vecumā - ko par tām domā paši jaunieši? Un kā bērniem palielināt savu spēku pateikt Nē? Veselības ministrijas informatīvās kampaņas „Spēks pateikt NĒ!" ietvaros tapusi filma "Jauniešu NĒ". Sīkāk par kampaņu: www.esparveselibu.lv

Avots: Veselības ministrija

Aicinām Kandavas MJIC “Nagla” vēstnešus uz noslēguma pasākumu 17.-18.maijā!

13.05.2019

Aicinām Kandavas MJIC "Nagla" vēstnešus no Cēres, Zemītes, Zantes, Matkules, Vānes un Kandavas uz noslēguma pasākumu 17.-18.maijā Kandavas sporta Hallē!

Informācija par projektu un noslēguma pasākuma programma pieejama šeit!

Aktivitāte norisinās projekta "Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši –  labā roka mobilā jaunatnes darbā" ietvaros.

Kandavas MJIC “Nagla” vēstneši – labā roka mobilā jaunatnes darbā ir Kandavas novada domes un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

logo.jpg

Dokumentālās īsfilmas "Mind Your Step" noslēguma seanss Kurzemē!

13.05.2019

mindyourstep_17maijs_web.jpg17.maijā plkst.16:30 norisināsies dokumentālās īsfilmas "Mind Your Step" pēdējais seanss Latvijā - noslēguma papildseanss Kuldīgas Kultūras centra kinoteātrī! Lai satiktos ar skatītājiem, uz seansu arī ieradīsies filmas autors Kaspars Alksnis un pats Nils Jansons! 

Kandavas jaunieti, izmanto iespēju! Dodies un baudi!

Vairāk lasi raksta turpinājumā!

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas