Jaunumi

Jauniešu centra "Nagla" vasaras darba laiks

03.06.2019

vasara.jpgSākoties skolēnu brīvlaikam, jauniešu centrs "Nagla" maina savu darba laiku!

Jauniešu centrs apmeklētājiem atvērts katru darba dienu no pirmdienas līdz piektdienai laika no plkst. 10:00 līdz 17:00!

Aicinām vasaras brīvlaiku pavadīt aktīvi un ar dažādām saturīgām aktivitātēm!

Gaidām ciemos! :)

(Klikšķinot uz afišas tā atvērsies lielāka!)

JC "Nagla" mēneša plāns - Jūnijs 2019

03.06.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2019.gada Jūnijs plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Darbs ar jaunatni pašvaldībās 2018

03.06.2019

pasvaldibu_karte_2018_darbinieki.jpgIzglītības un zinātnes ministrija ik gadu veic aptauju, lai iegūtu aktuālāko informāciju par darba ar jaunatni attīstību pašvaldībās. 2019. gada sākumā atbildes iegūtas no visām 119 pašvaldībām, tādējādi ļaujot salīdzināt darba ar jaunatni attīstību ikkatrā novadā un pilsētā! Te būtiskākie dati apkopoti kartēs saskaņā ar pašvaldību iesniegto informāciju! Jaunieši ir mūsu šodiena jau gandrīz ikkatrā Latvijas pašvaldībā!

Apskati bilžu galeriju, kurā ir redzama statiska jaunatnes jomā pašvaldībās! :)

Avots: Izglītības un zinātnes ministrija

Priecājamies, ka Kandavas novads ir viena no aktīvajām pašvaldībām, kas veic darbu ar jaunatni Latvijā! Varam būt piemērs citām pašvaldībām un dalīties pieredzē, bet vēl ir vietiņa izaugsmei! :)

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Tiek izsludināts konkurss "Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020"

31.05.2019

Vai Tavā pašvaldībā notiek aktīvs darbs ar jaunatni? Vai Tavā pilsētā vai novadā ir aktīvi, radoši un mērķtiecīgi jaunieši? Ja atbilde ir jā, tad piesaki savu pašvaldību konkursam “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020”!

Vairāk info par konkursu TE!

Jauniešu apmācības “Āra aktivitātes = veselīgs dzīvesveids!”

31.05.2019

photo_2019_05_31_13_11_16.jpg31.maijā norisinājās projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!" aktivitāte: Vienas dienas jauniešu apmācības “Āra aktivitātes = veselīgs dzīvesveids!”.  Šīs bija nedaudz citādākas apmācības, jo norisinājās tikai vienu dienu, taču to saturs bija bagātīgs!

Kā mums gāja un ko mēs darījām? Lasi raksta turpinājumā! Un apskati bilžu galeriju! (lai gan šoreiz bilžu maz, jo gāja jautri un aizmirsām, ka aktivitātes taču ir jābildē)...

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Jauniešu iniciatīva Kandavā "Jauniešu diena Kandavā"

27.05.2019

photo_2019_05_25_15_00_22.jpg25. maijā norisinājās Skeiparka sezonas atklāšana jeb iniciatīva Kandavā projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!"  ietvaros - "Jauniešu diena Kandavā". Biedrības "Kandavas novada Jauniešiem" biedri, aktīvisti un jaunieši aicināja ikvienu uz pasākumu, kurā bija tik daudz aktivitāšu iespēju! Kādas tieši? Lasi raksta turpinājumā! Un noteikti apskati bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (78)

Iniciatīvu diena Kandavā - Kandavas jauniešu diena ar Skeitparka sezonas ievizināšanu!

25.05.2019 12:00 - 16:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

festival.jpgBiedrības "Kandavas novada Jauniešiem" biedri, aktīvisti un jaunieši aicina ikvienu 25. maijā plkst.12:00 uz Jauniešu iniciatīvu Kandavā "Jauniešu diena Kandavā", kas tiks atzīmēta ar skeitparka sezonas ievizināšanu!

Šī ir pašu jauniešu iniciatīva un ideja īstenot pasākumu, kurā laikā ikviens varēs atrast sev nodarbošanos! Būs iespēja gan skeitot, gan baudīt mūziku, gan zīmēt ar hennu, gan spēlēt dažādas galda spēles, gan izmēģināt savus spēkus orientēšanās vai dažādās radošajās aktivitātēs. Tā pat būs iespēja iepazīties ar jauniešu iespējām NVO un kas ir jaunatnes organizācija!Aktivitāšu klāsts būs plašs un tās nodrošinās paši jaunieši.  

Informējam, ka pasākuma laikā dalībnieki var tik filmēti un fotografēti, iegūtie video vai foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma publikāciju sagatavošanai.

Veselīgi atgādinām: Paķer ķiveri! Katrs pats atbild par savu un apkārtējo drošību un labsajūtu!

Piebilde: Alkoholam un apreibinošām vielām NĒ!

Šī aktivitāte norisinās Projekta "Atbalsts. Izaicinājums. Kapacitāte – Jauniešu līdzdalība!"  ietvaros, šis ir biedrības "Kandavas novada Jauniešiem" un Kandavas MJIC "Nagla" kopīgs projekts. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas valsts budžeta finansējuma ietvaros. 

Informāciju par projektu lasi un skati šeit!

logo.jpg

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas