Jaunumi

Award Sudraba līmeņa apmācības un izmēģinājuma pārgājiens

08.08.2019

img_1429.jpgKandavas Multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā “Nagla” augusts ir iezīmējies kā starptautiskās jauniešu izaugsmes programmas “Award” mēnesis, jo katru nedēļu norisinājās spraigas, interesantas, daudzpusīgas aktivitātes. 7. augustā norisinājās sudraba līmeņa piedzīvojumu ceļojuma apmācības, kurās piedalījās 4 Kandavas novada jaunieši Monta, Ketija, Emīls un Markuss, un 8. augustā jaunieši mēroja savu izmēģinājuma pārgājienu ar nūjošanas nūjām gar jūru maršrutā Mazirbe-Pitrags-Mazirbe 10km garumā. 

Vairāk lasi raksta turpinājumā un noteikti apskati bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Biedrība „Kandavas novada Jauniešiem” uzsāk īstenot projektu “Sāc ar sevi!”

01.08.2019

projekta_logo.jpgBiedrība „Kandavas novada Jauniešiem” 2019. gada 30. jūlijā noslēdza līgumu ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru par Eiropas Solidaritātes korpusa programmas Solidaritātes projekta “Sāc ar sevi!” īstenošanu. Sākot ar 2019. gada 1. augustu tika sākts īstenots jauniešu iesniegtais Solidaritātes projekts “Sāc ar sevi!” , kura mērķis ir veicināt jauniešu līdzdalību un pilsonisko atbildību, attīstot dabai draudzīga dzīvesveida kustību Kandavas novadā, izmantojot bezatkritumu pieeju (zero waste) kā instrumentu.

Īstenojot projektu, tiks risināta līdzdalības un pilsoniskās atbildības problēma, mazinot Kandavas novada iedzīvotāju pasivitāti, kliedējot stereotipus, ka vides aizsardzība ir neiespējama, sarežģīta. Projekts ir piecu aktīvu Kandavas novada jauniešu izaicinājums vērst sabiedrību uz ilgtspējīgu rīcību, paredzot paradumu maiņu, lai samazinātu vienu no aktuālajām vides problēmām pasaulē. Projektu īsteno jaunieši Evita, Gita, Laura Kristīne, Madara un Nauris no Kandavas novada.

Vairāk par projektu lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Aicinām darbā jauniešus!

01.08.2019

biedriba__kandavas_novada_jauniesiem_.jpgBiedrība "Kandavas novada Jauniešiem" sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru un Kandavas jauniešu centru "Nagla" piedāvā jauniešiem 4 vakances jaunatnes jomā nevalstiskajā sektorā uz 6 mēnešiem. 

Lasīt visu ziņu

JC "Nagla" mēneša plāns - Augusts 2019

01.08.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2019.gada augusta plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

Jūlijs jauniešu centrā - joprojām daudz aktivitāšu!

01.08.2019

bc1e0da4_f7e4_46e7_a023_c46a38f0d972.jpgLai arī jūlijs bieži bija lietains un drūms, aktivitāšu klāsts jauniešu centrā joprojām bagātīgs un jautrs! Mēneša laikā paguvām ļoti daudz ko sastrādāt! Lasi raksta turpinājumu, lai uzzinātu konkrētāk!

Lasīt visu ziņu galerija (28)

Dalība Eiropas Jaunatnes konferencē Somijā

05.07.2019

somija.jpg1.-3. jūlijā Somijā Helsinkos norisinājās Eiropas Jaunatnes konference, kurā piedalījās arī mūsu jauniešu centra vadītāja Ieva Izglītības un zinātnes ministrijas delegācijā, izmantojot iespēju gūt pieredzi un dalīties pieredzē ar citiem Eiropas jaunatnes jomu speciālistiem par kvalitatīvu jaunatnes darbu.  Konferencē piedalījās gan ministriju jaunatnes politikas jomu darbinieki, gan jaunieši, gan jaunatnes lietu speciālisti no dažādām Eiropas valstīm, strādājot darba grupās un praktiski iepazina dažādos pieeju un piemērus kvalitatīvam jaunatnes darbam.

Somija ar moto "Ilgtspējīga Eiropa - ilgtspējīga nākotne" uz pusgadu pārņem prezidentūras stafeti Eiropas Savienības Padomē. Pirmā prezidentūras diena tika atklāta tieši ar Eiropas Jaunatnes konferenci! Somija Eiropas Jaunatnes dialogā izvirzījuši savu prioritāti - “Kvalitatīvs darbs ar jaunatni visiem” un fokusējas uz nepieciešamību nodrošināt kvalitatīvu izglītību jaunatnes darbiniekiem Eiropā.

Avots: Izglītības un zinātnes ministrija.

Jūnijs jauniešu centrā - saulains un aizraujošs mēnesis

01.07.2019

4b27c66d_03f7_4dca_aaa3_10e95b5d7d80.jpgPirmais vasaras mēnesis – jūnijs paskrējis vēja spārniem! Karstajās dienās jauniešiem bija daudz dažādu aizraujošu iespēju kā pavadīt savu vasaras brīvlaiku, iemācīties ko jaunu un satikties ar citiem radošiem jauniešiem. Lasi raksta turpinājumu, lai uzzinātu, ko mēs paspējām sadarīt nieka mēneša laikā! 

Lasīt visu ziņu galerija (37)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas