Jaunumi

Kas jauns mobilā darbā janvārī? Krāsainas nozīmītes, kino vakari un skaisti tkrekli vēstnešiem...

04.02.2019

img_5757.jpgJanvārī mūsu pagastu vēstneši turpināja savu iesākto darbu ar jaunu sparu un jaunām idejām! Janvāra sākumā vēstneši tikās ar mūsu jauniešu centra vadītāju, lai pārrunātu aktualitātes jaunatnes jomā un turpmāko darbību. Savukārt janvāra otrajā pusē norisinājās vairāki pasākumi Zantes, Vānes un Cēres pagastos. Cēres pagastā 21. janvārī norisinājās nozīmīšu izgatavošanas nodarbība un 31. janvārī norisinājās kino vakars. Vānes pagastā 24. janvārī norisinājās atjautības pēcpusdiena, kurā jaunieši pētīja dažādu jomu informatīvos materiālus un pildīja uzdevumus par iespējām jaunatnes jomā. Savukārt 31.janvārī Vānē norisinājās nozīmīšu izgatavošanas nodarbība. 28. janvārī Zantes pagastā norisinājās kino vakars, bet tā kā jaunieši ne līdz galam bija nodevuši informāciju, tad apmeklējums bija diezgan mazs. Bet visi pasākumi norisinājās un pagastu jauniešiem liels prieks par kopā būšanu! :) 

p.s. Uzrunājām arī Zemītes un Matkules jauniešus kopīgai tikšanās reizei ziemas brīvlaikā - janvāra sākumā, taču jaunieši neatsaucās, žēl! :(

Apskati galeriju, kā mūsu pagastu jauniešiem ir gājis! :)

Paldies Zantes kultūras namam, Vānes un Cēres pamatskolām par atbalstu un palīdzību jauniešiem! Ļoti novērtējam to! Un ceram, ka arī Zemītes un Matkules pagastu jaunieši kļūs aktīvāki un īstenos savas iniciatīvas foršos jauniešu pasākumos! :)

Lasīt visu ziņu galerija (36)

Janvāris jauniešu centrā - jaunas apņemšanās, jaunas aktivitātes, jauni apmeklētāji...

04.02.2019

img_5322.jpgJanvāris ir gada pirmais mēnesis un nereti tas sākas ar dažādiem jaunumiem. Arī mums janvāris jauniešu centrā ir atnesis jaunas apņemšanās, jaunas aktivitātes, jaunus apmeklētājus... Jau pirmais gada mēnesis ir sācies spraigi, tāpēc raksta turpinājumā lasi, kas ir tas, ko esam paveikuši janvārī! :)

Un noteikti apskati bilžu galeriju, cik spraigs un krāsains mūsu janvāris!

Lasīt visu ziņu galerija (55)

6 ieteikumi drošākai online dzīvei jeb kā sevi pasargāt interneta vidē!

04.02.2019

lejupielade_1.jpgOtrdien, 5. februārī, visā pasaulē tiks atzīmēta Vispasaules Drošāka interneta diena ar saukli “Drošāks internets sākas ar tevi!”. Personu datu pārkāpumi, bieži ļaunprogrammatūras uzbrukumi, mikromērķētas un personalizētas reklāmas sociālajos tīklos ir tikai daži no mūsdienu digitālajiem riskiem. Aicinot ikvienu aizdomāties par to, kā pasargāt sevi un savus tuvākos interneta vidē, digitālā iniciatīva Samsung Skola nākotnei ir apkopojusi sešus kiberdrošības higiēnas ieteikumus.

Lasi 6 ieteikumus raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

JC "Nagla" mēneša plāns - Februāris 2019

01.02.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2019.gada Februāra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Jaunieti, piedalies! Izsludina konkursu par Likteņdārza sabiedriskās ēkas nosaukumu!

31.01.2019

sab_eka_vizualizacija_2.jpgKopš 2016. gada rudens, lēnām bet apņēmīgi, Likteņdārzā top viens no centrālajiem objektiem – sabiedriskā ēka. Ņemot vērā objekta nozīmību Kokneses fonds ir izsludinājis konkursu ar mērķi noteikt interesantāko, labskanīgāko un atbilstošāko nosaukumu Likteņdārza Sabiedriskajai ēkai. 

Vairāk par konkursu lasi šeit!

Reģionālie romu eksperti viesojas Rēzeknes un Viļakas novados

29.01.2019

2.jpgNo 23.-25.janvārim Kultūras ministrijas īstenotā projekta „Latvijas romu platforma III: sadarbības un līdzdalības veicināšana” ietvaros notika Kultūras ministrijas organizētā reģionālo ekspertu romu integrācijas jomā labās prakses vizīte Rēzeknes un Viļakas novados, kurā piedalījās arī Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Gudriķe un jauniešu centra “Nagla” vadītāja Ieva Ozoliņa.

Kultūras ministrijas un pašvaldību darbinieki, romu tautības pārstāvji uzklausīja informāciju par to, kāda situācija ar romu tautības iedzīvotājiem ir Rēzeknes novadā. Viesojās Maltas vidusskolā, kas ir veiksmīgs romu bērnu integrācijas piemērs, jo šeit mācās 11 romu skolēni. Maltas vidusskolas direktore Vinera Dimpere sniedza informāciju par skolu un īstenotajiem romu izglītības veicināšanas pasākumiem, integrācijas pieredzi vietējā līmenī. Reģionālie eksperti tikās ar romu bērniem un viņu vecākiem. Visus priecēja bērnu sagatavotais koncerts, kurā piedalījās arī romu skolēni.

Rēzeknes novada pašvaldībā notika reģionālo ekspertu tikšanās ar pašvaldības pārstāvjiem. Izglītības pārvaldes vadītājs Guntars Skudra pastāstīja par izglītības sistēmu novadā, informējot, ka novada skolās mācās daudzi mazākumtautību skolēni, tai skaitā romi.  Griškānu pagastā darbojas čigānu mūzikas ansamblis “Čarger”. 

Lasīt visu ziņu galerija (13)

Kandavas novadā ēnu dienā aicina iepazīt 16 dažādas profesijas

25.01.2019

enu_diena-logo2015.jpg13. februārī visā Latvijā notiks ikgadējā Ēnu diena, kurā kā ierasts piedalīsies arī Kandavas novada pašvaldība un tās iestādes, aicinot skolēnus iepazīt dažādas profesijas. Kandavas novadā pamatskolu un vidusskolu skolēniem šogad piedāvā iepazīt 16 profesijas piecās iestādēs.

Kandavas novada domē būs iespēja iepazīt domes priekšsēdētājas, Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas, Būvvaldes vadītājas un sabiedrisko attiecību speciālistes ikdienas pienākumus (par šīm vakancēm interesēties pie Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas Līgas Šupstikas, rakstot e-pastu: liga.supstika@kandava.lv vai zvanot: T. 63107362)

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas