Jaunumi

Pie mums ciemos jaunatnes jomas kolēģi no Brocēnu novada!

21.01.2019

img_5603.jpgŠodien pie mums jauniešu centrā viesojās jaunatnes jomas kolēģi un jaunieši no Brocēnu novada pašvaldības, lai smeltos pieredzi un idejas jaunatnes jomā, jo īpaši īstenojot mobilu jaunatnes darbu. Arī Brocēnu novada pašvaldība cenšas īstenot un koordinēt darbu ar jauniešiem Brocēnu novada pagastos, lai sniegtu iespējas ne tikai Brocēnu pilsētas jauniešiem, bet arī iesaistītu aktivitātēs pagastu un lauku teritorijas bērnus un jauniešus. Vairāk par Brocenu pieredzes braucienu var lasīt šeit! Priecājamies, ka kolēģi pamanījuši mūsu labos darbus un izaugsmi jaunatnes darbā! :) Lai izdodas Brocēnu kolēģiem īstenot mobilu jaunatnes darbu!

Aicinām pieteikt pretendentus konkursam "Kandavas novada Gada jaunietis 2018"

10.01.2019 - 10.02.2019 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

afisa_gadajaunietis2018.jpgAicinām pieteikt pretendentus konkursam "Kandavas novada Gada jaunietis 2018"!

Konkursa mērķis ir apzināt Kandavas novada aktīvos jauniešus, veicinot viņu aktīvu līdzdalību sabiedriskajā dzīvē, popularizējot individuālu talantu pilnveidošanu. Konkurss norisinās jau 7. gadu un konkursu organizē Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs ”Nagla” sadarbībā ar Kandavas novada Izglītības pārvaldi.

Balvas „Gada jaunietis 2018” pretendentu pieteikšana no 2019.gada 10.janvāra līdz 2019.gada 10. februārim plkst.17.00. Jaunieša prezentācija žūrijai  2019. gada 14. februārī no plkst.12.00,

Konkursa noslēguma pasākums notiks Kandavas kultūras nama mazajā zālē, Lielā ielā 28, 2019.gada 22. februārī  plkst.17:00.

Konkursa nolikums pieejams ŠEIT!

Neskaidrību un jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar MJIC "Nagla" vadītāju Ievu (28329487, jcnagla@inbox.lv)

Lasīt visu ziņu

Decembris jauniešu centrā - daudz piparkūkas, daudz dāvanu un īstas svētku sajūtas!

04.01.2019

opog8260.jpgDecembris ir īsts svētku maratona mēnesis, jau atkal darbīgs mēnesis paskrējis jauniešu centrā! Decembris ir ziemas pirmais mēnesis, kurā ir arī ļoti ģimeniski un skaisti svētki - Ziemassvētki un Jaunā gada sagaidīšana!  Esam bijuši īsti rūķi un paveikuši tik daudz labu darbu!

Kādus?

Lasi raksta turpinājumā un noteikti apskati superīgo bilžu galeriju! Tik daudz foršu bilžu!

Lasīt visu ziņu galerija (52)

Kas jauns mobilā darbā decembrī? Brrrrrr, auksts un Ziemassvētku noskaņas!

04.01.2019

cogu4333.jpg Lai gan decembris jauniešiem ir saspringts mēnesis, jo daudz un dažādi Ziemassvētku pasākumi, skolā semestra noslēgums, pulciņos semestra noslēgumu darbi un priekšnesumi... Mūsu Kandavas novada pagastu jaunieši tomēr atrada laiku, lai noorganizētu kopīgus pasākumus. 12.decembrī Vānes jaunieši organizēja galda spēļu vakaru ar gardiem kakao dzērieniem, kurus klāja putukrējuma, mini zefīriņu un šokolādes kārta! Traki saldi, garšīgi un interesanti Vānes jauniešiem gāja! 17. decembrī Zantes jaunieši organizēja Ziemassvētku rotājumu darbnīcu, kurā tapa interesanti, krāsaini un raibi dekorējumi. Arī Cēres jaunieši plānoja organizēt radošo Ziemassvētku nodarbību, taču šis pasākums atcēlās. Žēl! :(

p.s. Uzrunājām arī Zemītes un Matkules jauniešus kopīgai tikšanās reizei ziemas brīvlaikā, taču jaunieši neatsaucās, žēl! :(

Apskati galeriju, kā Vānes un Zantes jauniešiem ir gājis! :)

Paldies Zantes kultūras namam un Vānes pamatskolai par atbalstu un palīdzību jauniešiem! Ļoti novērtējam to! Un ceram, ka arī Zemītes un Matkules pagastu jaunieši kļūs aktīvāki un īstenos savas iniciatīvas foršos jauniešu pasākumos! :)

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Jaunums - kokapstrādes nodarbības

04.01.2019

kandavas_mjic__nagla_.jpgJaunums!!!

Sākot ar 07.01.2019. Katru pirmdienu plkst.15:30 jauniešu centrā norisināsies kokapstrādes nodarbības.

Nodarbības vadīs Award programmas jaunietis Krišs.

Dalība nodarbībās ir bez maksas un visi materiāli nodrošināti.

Laipni aicināti pievienoties!

JC "Nagla" mēneša plāns - Janvāris 2019

04.01.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2019.gada Janvāra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Aicina pieteikt projektus Latvijas jauniešu netiķetei!

28.12.2018

ssn_netiketes_konkursa_termina_pagarinajums_1.jpgLai stiprinātu pieklājīgu un atbalstošu uzvedību tiešsaistē, šogad Samsung skola nākotnei ir izsludinājusi projektu konkursu 9.-12. klašu skolēniem “Latvijas jauniešu netiķete”. Skolotājiem tiek piedāvātas arī video lekcijas un darba lapas, ko iespējams izmantot mācību stundās, lai runātu par dažādiem netiķetes tematiem - autortiesību ievērošanu, medijpratību, drošu un ētisku saziņu internetā.

Vairāk par konkursu uzzini šeit - www.skolanakotnei.lv!

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas