Jaunumi

Konkursa " Kandavas novada Gada jaunietis 2017" apbalvošanas ceremonija

16.02.2018 17:00 - 19:00
Konkursa
Konkursa "Kandavas novada Gada jaunietis 2017 "dalībnieki un žūrija

16.februārī Kandavas kultūras namā notika konkursa “Kandavas novada Gada jaunietis 2017” rezultātu paziņošana un laureātu apbalvošana.

Šogad konkursam bija pieteikti desmit dalībnieki, kas tika vērtēti trīs vecuma grupās. Grupā no 13-15 gadiem startēja pieci pretendenti: Elizabeta Heinsone no Cēres pamatskolas, Katrīna Marta Krūmiņa no Zemītes pamatskolas, Sintija Bondarenko no Kandavas internātvidusskolas, Daina Krūmiņa un Niks Brīvers no Zantes pamatskolas.

Trīs pretendenti - Sāra Dūniņa un Kristaps Kristers Ozols no Kandavas K. Mīlenbaha vidusskolas 12.klases un Selīna Margarita Bogdanova no Kandavas internātvidusskolas 9.klases bija pieteikti grupā no 16-18 gadiem, bet vecumā no 19- 25 gadiem startēja divas jaunietes: Latvijas Universitātes studente Zelma Sergejeva no Kandavas un Ventspils Augstskolas studente Dārta Ošeniece no Vānes.

Lasīt visu ziņu galerija (36)

Latvijas Jaunatnes padome aicina jauniešus piedalīties aptaujā "Jaunieši Eiropā:kas tālāk?"

15.02.2018

ljp.jpgLatvijas Jaunatnes padome aicina jauniešus piedalīties aptaujā "Jaunieši Eiropā:kas tālāk?"

 Aptauja ir izveidota, lai apkopotu jauniešu (13-30 gadu vecumā) viedokli par jautājumiem, kas saistīti ar Eiropas nākotni. Šī aptauja ir daļa no Strukturētā dialoga - Eiropas Savienības procesa, kas veicina jauniešu līdzdalību sabiedrībā un sekmē diskusijas par tēmām, kas ir aktuālas jauniešiem un ietekmē viņu un Eiropas nākotni. Tiešsaite uz aptauju pieejama raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Valentīndiena jauniešu centrā :)

14.02.2018

Sagaidot Valentīndienu jeb kā mēs sakām - Sirsniņdienu, img_20180214_194123.jpgmēs gatavojām viens otram sirsnīgas vēstules un apsveikumus, kā arī iemēģinājām roku datorgrafikā - zīmējot uz datora Valentīndienas tematikā dažādus apsveikumus un afišas! Pašā Valentīndienā mēs vērām vaļā vēstuļu pastu un kopā skatījāmies, kādas vēstules tad mēs viens no otra esam saņēmuši! Kā arī Izglītības pārvaldes gaitenī izveidojām sirsnīgu datorgrafikas izstādi - apskati bilžu galerijā kādu tieši! :) Sirsnīgi jo sirsnīga bija šī diena! :)

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Ēnu diena jauniešu centrā 2018

14.02.2018

img_20180214_191406.jpgKatru gadu februārī tiek atzīmēta Ēnu diena, kad visas Latvijas skolēniem ir iespēja doties uz uzņēmumiem un iestādēm, lai iepazītos ar interesantām un saistošām profesijām. Arī jauniešu centrs piedāvāja gan jauniešu centra vadītāja, gan jaunatnes darbinieka vakances ēnošanai. Tā pat arī Kandavas novadā bija pieejamas vēl citas foršas un interesantas vakances. Jauniešu centrā bija ieradusies Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas 7. klases skolniece Madara. Kā mums kopā gāja Ēnu dienā? Lasi raksta turpinājumā! :)

Lasīt visu ziņu

II starptautisko bērnu un jauniešu profesionālā teātra festivāls "Eju meklēt!"

14.02.2018

eju_meklet.jpgPavasara brīvdienas jau pavisam tuvu, tādēļ aicinām bērnus un jauniešus ieplānot laiku no 15. līdz 18. martam, lai apmeklētu II starptautisko bērnu un jauniešu profesionālā teātra festivālu"Eju meklēt!"Rīgā, kuru organizē starptautiskā profesionālo bērnu un jauniešu teātru asociācijas "ASSITEJ Latvija nacionālais centrs".

Festivāla programmā iekļautas 19 izrādes no 4 Baltijas - Skandināvijas valstīm, tai skaitā 2 eksperimentālās izrādes, kurās profesionāļi ciešā sadarbībā ar jauniešu teātriem ir izveidojuši orģināldramaturģijas par jauniešiem aktuālām tēmām.

"Eju meklēt!" piedāvā plašu un daudzveidīgu izrāžu programmu bērnu un jauniešu auditorijai.

Vairāk par festivālu raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Pagājušajā nedēļā mūsu Award jaunietes ciemojās Zantes krīzes centrā ar zumbas nodarbību

13.02.2018

img_20180205_173331.jpgMēs darba nedēļu sākam ar labiem darbiem! :) Jau atkal mūsu Award jaunieši viesojās Zantes ģimenes krīzes centrā ar zumbas nodarbību un gardiem un veselīgiem našķiem! Visaktīvāk kustējās mazie bērni, bet lielie dikti kautrējās! Cerams, ka nākamreiz būs vēēēēl foršāk! :)

Starptautiskā Award fonda pārstāvju vizīte Kandavas vienībā

13.02.2018

img_7169.jpg13. februārī Kandavas jauniešu centrā “Nagla” viesojās Starptautiskās jauniešu pašaudzināšanas programmas Award fonda trīs pārstāvji Sāra, Sems un Melisa no Lielbritānijas. Kandavas jauniešu centrs “Nagla” ir oficiāla Award programmas vienība, kura jau vairākus gadus pēc kārtas īsteno jauniešu pašaudzināšanas programmu Award, sniedzot Kandavas jauniešiem iespēju izaicināt sevi trīs dažādos līmeņos - bronzas, sudraba un zelta un piecās dažādās jomās – prasmēs, fiziskajā sagatavotībā, brīvprātīgajā darbā, piedzīvojumu ceļojumā un projektā. Lasi raksta turpinājumu par to, ka ciemiņiem patika viesošanās Kandavā! :)

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas