Jaunumi

Frizieru meistarklase jauniešiem!

29.01.2018 16:00 - 18:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

frizieri.jpgKandavas jauniešu centrs "Nagla" aicina jauniešus uz pirmo frizieru meistarklasi š.g. 29.janvārī plkst.16:00! Meistarklasi vadīs jauniete Zane, kura apgūst friziera arodu un labprāt dalītos ar savām zināšanām un prasmēm! Uz pirmo tikšanos līdzi jāņem blociņš, rakstāmais un vēlme kaut ko darīt! :) Tiekamies!

Lasīt visu ziņu

Forums jauniešiem "Es esmu internetā! Es piedalos!"

29.01.2018

jauniesu_forums_es_esmu_internet.jpgDrošāka interneta centrs aicina 9.-12. klašu skolēnus piedalīties jauniešu forumā "Es esmu internetā! Es piedalos!", kas notiks 6.februārī no plkst. 11.00-15.00, Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, Mūkusalas ielā 3. Forumā ar jauniešiem un ekspertiem diskutēsim par jauniešu spēju kritiski izvērtēt informāciju, piedaloties internetā notiekošajās aktivitātēs, radot un daloties ar interneta saturu. Vai jaunieši paļaujas uz savu viedokli, vai tomēr ietekmējas no slavenību un citu lietotāju paustās informācijas? PROGRAMMA ŠEIT

 Aicinām skolēnus un pedagogus laikus reģistrēties forumam saitē ej.uz/DID2018_forums, jo vietu skaits ir ierobežots!

 FORUMA TIEŠRAIDE INTERNETĀ NO PLKST. 11.00-13.00 DROSSINTERNETS.LV MĀJAS LAPĀ.

Dāvanu maisiņi gatavi!

25.01.2018

20180125_095544.jpgŠo trešdien, 24.janvārī, jauniešu centrā "Nagla" virmoja radoša gaisotne, jo bērni un jaunieši mācījās iesaiņot dāvanas, apguva, kā dāvanas iesaiņot flisēšanas tehnikā, iemācījās no krepapīra izgatavot dāvanu maisiņus, kā arī apguva dāvanu maisiņu locīšanas tehniku no papīra un, kā skaisti iesaiņot dāvināšanai puķes, kas aug puķpodos. Nodarbību vadīja jauniete Tekla, kura ir apguvusi dāvanu saiņošanas prasmes floristikas kursos Rīgā, un vēlējās padalīties ar savām zināšanām un prasmēm ar citiem. 

 Apskatot galeriju, vari redzēt, kā mums gāja!

 Ja vēlies radoši darboties un iemācīties jaunas prasmes, droši nāc un  pievienojies katru trešdienu un ceturtdienu no plkst.15:00 Radošajā mākslas pulciņā jauniešu centrā "Nagla"!

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Dāvanu maisiņu un dāvanu iesaiņošanas meistardarbnīca

24.01.2018 15:00 - 18:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

afisha_davanu.jpgKandavas jauniešu centrs "Nagla" aicina bērnu un jauniešus uz dāvanu maisiņu un dāvanu saiņošanas meistardarbnīcu š.g. 24.janvārī plkst.15:00. Nodarbību vadīs jauniete Tekla. Nepieciešamie materiāli būs pieejami. Dalība - protams bezmaksas! :)

Lasīt visu ziņu

Strukturētā Dialoga VI cikla Nacionālā konference

24.01.2018

sdmadona_poster.jpg2018. gadā 15.-16. februārī Latvijas jauniešu galvaspilsētā – Madonas novadā – notiks Strukturētā dialoga VI cikla Nacionālā konference, kuru organizē Latvijas Jaunatnes padome sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību.

Konferences mērķis ir veicināt dialogu starp jauniešiem un politikas veidotājiem un īstenotājiem jauniešiem aktuālos jautājumos. Balstoties uz Strukturētā dialoga VI cikla pasākumu rezultātiem, konferences laikā tiks veidotas nacionāla un Eiropas līmeņa rekomendācijas par VI cikla tēmu – “Jaunieši Eiropā: kas tālāk?”

Vairāk informācija par konferenci pieejama raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Filmu vakars jauniešu centrā "Nagla"

19.01.2018 16:00 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

filmu_vakars_afisha.jpgJaunietes Amina un Zita aicina Kandavas bērnu un jauniešus uz filmu vakaru "Mistera Bīna brīvdienas" piektdienā 19. janvārī plkst. 16:00 jauniešu centra zālē.

Līdzi jāņem draugi un labs noskaņojums, bet par filmu un našķiem parūpēsimies mēs! Tiekamies! :)

Lasīt visu ziņu

Sniega diena un kino vakars

19.01.2018

img_20180119_161837.jpg21. janvārī visā pasaulē atzīmē Sniega dienu, tādēļ arī mēs iedvesmojāmies organizēt paši savu sniega dienu! Piektdien 19. janvārī mēs devāmies ārā šļūkt no Skolas kalna, mērījām, kuram sanāk ātrākais un tālākais nobrauciens! Vēl, mēs bijām iecerējuši velt sniegavīrus, taču sniegs nelipa... :( Kad bijām izdauzījušies pa āru, devāmies telpās un skatījāmies filmu, jo mūsu jaunietes Zita un Amina organizēja kino vakaru. Mums ļoti patika diena! Aicinām izbaudīt ziemas priekus, kamēr vēl ir sniegs! :)

Lasīt visu ziņu galerija (4) galerija (3)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas