Jaunumi

Aicinām Kandavas novada darba devējus pieteikt savas vakances Ēnu dienai 2018!

18.01.2018

tversana2.jpgAicinu Kandavas novada darba devējus dažādās jomās (gan pašvaldības darbiniekus, gan privāto uzņēmēju darbiniekus) pieteikt savu dalību Ēnu dienā, lai skolēniem būtu iespēja iepazīties ar darba iespējām un specifiku savā - Kandavas novadā! Jo paši redzam, ka jauniešiem ir tendence doties uz lielajām pilsētām un kā Sprīdīšiem lielo laimi meklēt tur! Tieši tādēļ ir svarīgi pašiem novadu un pagastu ļaudīm aicināt skolēnus iepazīt vidi ap sevi! Tādēļ dodiet skolēniem reālu iespēju iepazīt domes darbinieku, politiķu, pagastu pārvalžu vadītāju, skolas direktoru un skolotāju, bibliotekāru un kultūras darbinieku, pašvaldības iestāžu vadītāju un darbinieku, uzņēmēju un citu foršu novadu cilvēku darbu un ikdienu!

Vairāk informācija par Ēnu dienu raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

ASV vēstniecība Latvijā izsludina videokonkursu vidusskolēniem

18.01.2018

bftf_2018_poster_2.jpgASV vēstniecība Latvijā izsludina ikgadējo video konkursu vidusskolēniem ar galveno balvu četru nedēļu ceļojumu pa ASV. Šī gada tēma ir "Mediju lietotprasme". Gaidīsim jauniešu video angļu valodā par to, kā tad viņuprāt mūsdienās lietot medijus, kā izsvērt par to, kam ticēt, kam nē, kā sekot līdzi Latvijas un pasaules aktualitātēm, kādēļ tas ir svarīgi u.t.t. Pieteikšanās līdz 22.02.2018.

Vairāk informācija attēlā - afišā!

Krāsainie krepapīra ziedi gatavi!

18.01.2018

20180117_165432.jpgTrešdien jaunieši radoši un cītīgi pastrādāja kopā ar nodarbības vadītāju aktīvo un dzīvespriecīgo jaunieti Teklu, kura dalījās ar savām prasmēm un zināšanām, kuras apguva, piedaloties projektā "Proti un Dari!",  ar centra jauniešiem, izgatavodami košus, pavasarīgus krepapīra ziedus.

 Tekla pastāstīja par iespējām, kā kreapīra ziedus izmantot dāvanu saiņošanā, kā veidot konfekšu pušķus, kā radoši izmantot krepapīru dažādu formu dāvanu saiņošanā, kādus floristikas materiālus izmantot, lai izgatavotais darbs izskatītos rūpīgs un kvalitatīvs. Tā kā visi ieguvām noderīgu informāciju, apguvām jaunas prasmes un zināšanas krepapīra ziedu izgatavošanā. Nākamajā nedēļā, 24.janvārī, plkst.15:00 kopā ar Teklu mācīsimies, kā izgatavot dāvanu maisiņus un iesaiņot dāvanas. Nāc, pievienojies un apgūsti jaunas prasmes!

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Kreppapīra ziedu izgatavošanas meistardarbnīca

17.01.2018 15:00 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

afisha_pukem.jpgJauniete Tekla radošos kandavniekus ielūdz uz kreppapīra ziedu izgatavošanas meistardarbnīcu 17.janvārī plkst.15:00 jauniešu centra telpās!

Dalība bez maksas un nodarbības vadīs jauniete Tekla Jansone.

Lasīt visu ziņu

Zīmējumu konkurss „Mana novada dārgakmens – jaunā būve”

17.01.2018

tversana.jpgSkates „Gada labākā būve Latvijā 2017” organizatori aicina bērnus un jauniešus piedalīties zīmējumu konkursā „Mana novada dārgakmens – jaunā būve”

Informāciju par konkursu lasi raksta turpinājumā....

Lasīt visu ziņu

Pieteikšanās konkursam "Kandavas novada Gada jaunietis 2017"

15.01.2018 08:00 - 05.02.2018 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

afisa_gadajaunietis.jpgAicinām pieteikt foršus, aktīvus, daudzpusīgus, gudrus un visādi citādi superīgus Kandavas novada jauniešus konkursam "Kandavas novada Gada jaunietis 2017"!

Pretendentu pieteikšana līdz š. g. 5.februārim, pieteikšanas kārtība, vērtēšanas kritēriji un pieteikuma anketa atrodama ŠEIT!

Tie, kuri atbildīs vērtēšanas kritērijiem un būs izpildījuši pieteikšanās prasības, tiks aicināti uz tikšanos ar žūriju š. g. 8.februārī.

 Balvas un titula " Kandavas novada Gada jaunietis 2017" ieguvējs tiks paziņots 16.februārī svinīgā apbalvošanas pasākumā.

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada Jauniešu foruma dalībnieku aptaujas apkopojums - REZULTĀTI

10.01.2018

Kandavas novada Jauniešu foruma dalībnieku aptaujas apkopojums Pieejams šeit!

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas