Jaunumi

Dziedošajiem bērniem un jauniešiem konkurss "Nāc sadziedāt"

05.02.2018

untitled_attachment_00007.jpgAicinām Kandavas novada dziedošos bērnus un jauniešus piedalīties devīto Latvijas jauno izpildītāju konkursā "Nāc sadziedāt" - Latvijas simtgadē. Konkursā piedalīties aicināti dziedošie bērni un jaunieši, solisti un popgrupas no visas Latvijas, vecumā no 5 - 18 gadiem.

Vairāk informācijas Latvijā lielāko Jauno vokālistu konkursu "Nāc
sadziedāt": www.nacsadziedat.lv

Konkursa nolikums pieejams ŠEIT!

​XI Starptautiskā populārās mūzikas izpildītāju konkurss-festivāls «Aprīļa pilieni 2018»

05.02.2018

ap_2018_lv.jpgXI Starptautiskā populārās mūzikas izpildītāju konkursa-festivāla «Aprīļa pilieni 2018» organizatori aicina Jūs piedalīties mūsu konkursā – festivālā, kurš norisināsies no 20.04. - 22.04. Konkursā – festivālā piedalās dziedātāji – solisti, popgrupas un deju grupas.

Konkursa noteikumu apskatāmi nolikumā ŠEIT!

Konkursa pieteikuma anketa atrodama ŠEIT!

Aicinām piedalīties konkursā “Mūsu mazais pārgājiens 2018”

05.02.2018

musu_mazais_pargajiens_logo.jpgZemkopības ministrija (ZM) jau divpadsmito reizi izsludina par tradīciju kļuvušo konkursu Latvijas skolu jaunatnei “Mūsu mazais pārgājiens 2018”. Tajā aicināti piedalīties visu Latvijas vispārizglītojošo un profesionālo izglītības iestāžu skolēni, kā arī interešu izglītības pulciņi un mazpulki.

 Konkursa “Mūsu mazais pārgājiens 2018” uzdevums ir veikt izpēti par koka pārtapšanu enerģijā (siltumenerģijā/būvniecībā/mēbelēs/amatniecībā) galaproduktu veidolā. Šī gada konkursa moto ir “Mežs un enerģija”.

Plašāka informācija par konkursu raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Romu aktīvisti un romu NVO pārstāvji aicināti mācīties angļu valodu

05.02.2018

irs.jpgLai veicinātu Latvijas romu līdzdalības iespējas Eiropas Savienības līmenī, Kultūras ministrijas īstenotā projekta "Latvijas romu platforma II: dialogs, līdzdalība unsavstarpēja mācīšanās" ietvaros trīs romu aktīvistiem vai romu biedrību/nodibinājumu pārstāvjiem ir piedāvāta iespēja bez maksas apmeklēt angļu valodas mācību kursu laika posmā no 2018.gada 15.februāra līdz 2018.gada 1.jūnijam.

Pretendentam līdz 2018.gada 9.februārim plkst. 17.00 Kultūras ministrijā ir jāiesniedz atbilstoši konkursa nolikumam noformēti dokumenti par nepieciešamību apgūt angļu valodas zināšanas. Vairāk informācijas raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Filmu vakars jauniešu centrā "Nagla"

02.02.2018 17:00 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

filmu_vakars_afisha.jpgJaunietes Amina un Zita aicina Kandavas bērnu un jauniešus uz filmu vakaru "Šreks" piektdienā 2. februārī plkst. 17:00 jauniešu centra zālē.

Līdzi jāņem draugi un labs noskaņojums, bet par filmu un našķiem parūpēsimies mēs! Tiekamies! :)

Lasīt visu ziņu

Konkurss skolēniem “Foto detektīvs”

02.02.2018

foto_detektivs_plakats_cover.jpgDrošāka interneta centrs aicina skolēnus piedalīties konkursā "Foto detektīvs". Arvien vairāk mēs pasauli uztveram vizuāli - redzam un secinām, redzam un rīkojamies, redzam un ticam. Attēli var melot, mānīt, vēstīt tieši to, ko autors vēlas, tāpēc arī vizuālā informācija ir jāprot kritiski analizēt. Piedalies un nopelni balvas!

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT

JC "Nagla" mēneša plāns - Februāris 2018

01.02.2018

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2018.gada Februāra plāns: Skatīt šeit!

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas