Jaunumi

Novembris jauniešu centrā - piedzīvojumi turpinās!

02.12.2019

138662a3_98c4_4e22_b9d5_ad33200d1fc8.jpgKas labs notika novembrī? Kā parasti – daudz kas labs! Divdesmit piesātinātas darba dienas, un katra no tām kā piedzīvojums! Lasi raksta turpinājumu, lai uzzinātu, kā mums gājis! Un noteikti apskati arī krāsaino bilžu galeriju!

Lasīt visu ziņu galerija (26)

JC "Nagla" mēneša plāns - Decembris 2019

01.12.2019

2019.gada decembra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

Pasākumā “Award dalībnieki – var!” pasniegti starptautiski apbalvojumi

29.11.2019 14:00

award_latvia__319.jpg2019. gada 29.novembrī VEF Kultūras pilī notika Valsts izglītības satura centra organizētais Latvijas valsts simtgades pasākumu cikla “Pilsoniskās līdzdalības un labo darbu maratons” pasākums “Award dalībnieki – var!”. Tā ietvaros 103 jaunieši no 22 dažādām Latvijas “Award” vienībām saņēma Edinburgas hercoga starptautisko apbalvojumu.

No Kandavas novada bronzas līmeņa apbalvojumu saņēma četri jaunieši- Laima Bērziņa, Samanta Šulca, Oskars Granapskis un Ralfs Konovs, bet sudraba līmeņa "Award" apbalvojumu saņēma Monta Bērziņa un Ketija Rozenberga.

Lasīt visu ziņu

Noslēguma pasākums Eiropas Solidaritātes korpusa projektam "Sāc ar sevi!"

26.11.2019 17:30 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

sac_ar_sevi_noslegums.jpg26. novembrī plkst. 17:30-19:00 Kandavas MJIC "Nagla" zālē notiks Eiropas Solidaritātes korpusa Solidaritātes projekta "Sāc ar sevi!" noslēguma pasākums, kuru realizē 5 jaunieši no Kandavas. Uz pasākumu tiek uzaicināti dalībnieki, kas piedalījušies abās pētījuma kārtās. Noslēgumā tiks apbalvoti dalībnieki un kopā ar projekta īstenotājiem tiks pārrunāta projekta gaita un pieredze.

Projekts "Sāc ar sevi!" tika finansēts ar Eiropas Komisijas Eiropas Solidaritātes korpusa, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Lasīt visu ziņu

Projekta ''Sāc ar sevi!'' noslēguma pasākums

26.11.2019

img_6589.jpg26. novembra vakarā Kandavas multifunkionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" zālē pulcējās kupls skaits Kandavas novada iedzīvotāju, kuriem rūp vides problēmas un vieno vēlme dzīvot tīrā vidē. Pieci Kandavas novada jaunieši, Biedrības "Kandavas novada Jauniešiem" Solidaritātes projekta “Sāc ar sevi!” organizatori – Madara Ērvalde, Laura Kristīne Melne, Evita Celma, Gita Agapova un Nauris Truhņēvičs sirsnīgi uzņēma aptuveni 40 viesus – projekta pētījuma dalībniekus (Kandavas novada bērnus un jauniešus), pašvaldību iestāžu darbiniekus (skolotājus) un citus interesentus.

Lasīt visu ziņu galerija (35)

Jauniešu līdzdalības aktivitātes Kandavas novadā

15.11.2019

kandava.jpgOktobra un novembra mēnesī Kandavas novada jaunieši aktīvi līdzdarbojās gan Kandavas novada domes organizētās iedzīvotāju sapulcēs, uzdodot jautājumus un izsakot ierosinājumus, gan piedalījās protesta akcijā pret novadu reformu. 

Kā jauniešiem gāja šajās līdzdalības aktivitātēs? 

Lasi raksta turpinājumu! :)

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Vakardien noslēdzās Eurodesk Time to Move kampaņas aktivitāte "Vēstule eiropietim"!

15.11.2019

img_2999.jpgOktobra sākumā  Kandavas Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla" aicināja bērnu un jauniešus piedalīties Eurodesk pasākumā "Vēstule eiropietim" Time to Move kampaņas ietvaros. Pasākuma aktivitātes norisinājās visa oktobra mēneša garumā, organizējot gan zīmējumu konkursu, gan īstu un ar roku rakstītu vēstuļu saziņu ar kādu etiopieti citā valstī. Pasākuma aktivitātes tika organizētas ar mērķi veicināt jauniešu nacionālo identitāti, iepazīstot citu Eiropas valstu vienaudžus, iedrošinot viņus līdzdarboties un kļūt pilsoniski aktīviem. Pasākumā piedalījās aptuveni ~40 bērni, jaunieši un pieaugušie no Kandavas novada (25 rakstīja vēstules un 15 zīmēja zīmējumus) un ~25 bērni un jaunieši no Spānijas, kurā darbojas brīvprātīgā jauniete no Latvijas Kristīna. Vairāk par pasākumu lasi raksta turpinājumā un noteikti apskati mūsu bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (28)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas