Jaunumi

Eurodesk kampaņas Time to Move T kreklu dizaina konkurss atgriežas!

01.10.2019 12:00 - 31.10.2019 - 12:00

timetomove.jpgKandavas MJIC "Nagla" ir Eurpdes reģionālie koordinatori Kurzemē, tādēļ ar prieku informējam, ka Eurodesk rudens kapaņas Time to Move T kreklu dizaina konkurss atgriežas! Vai tu vari mums palīdzēt un piedāvāt dizainu, kas iedvesmotu jauniešus būt aktīviem?! Kandavas jaunieti - Izveido dizainu, augšupielādē attēlu⁠, kļūsti par uzvarētāju ⁠un atklāj⁠ Eiropu! 

Pievienojies #TimetoMove konkursam, augšupielādē savu T krekla dizainu un iespējams tu laimēsi lieliskas balvas (biļetes ceļošanai, bagāžas koferi vai mugursomu)! Sacenties vienā no kategorijām - vecumā grupā no 13 līdz 19 gadiem vai vecumā grupā no 20 līdz 30 gadiem. Uzvarētāja dizains tiks izmantots Time to Move kampaņas materiālos. Laimē arī Interrail biļetes, Eastpak koferi vai mugursomu.

Vairāk info: contest.eurodesk.eu

Lasīt visu ziņu

JC "Nagla" mēneša plāns - Oktobris 2019

01.10.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla”

2019.gada oktobra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

Septembris jauniešu centrā - pārmaiņu laiks!

30.09.2019

7c7a35eb_e1b1_47e9_9eb0_c31e315b366c.jpgLai arī septembrī jauniešu centrs divas nedēļas apmeklētājiem bija slēgts – miera nebija! Lasi raksta turpinājumu, lai uzzinātu kāpēc! 

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Miķeļdienas andele Kandavas jauniešu centrā "Nagla"

27.09.2019 14:00 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

83632d4e_f977_4d3a_8e89_70053806d005.jpgAicinām lielus un mazus uz Miķeļdienas andeli Kandavas MJIC "Nagla" piektdien 27. septembrī plkst. 14:00-17:00 jauniešu centra telpās (labu laikapstākļu gadījumā ārā blakus jauniešu centram)!

Būs gan zupas vārīšana, gan dziedāšana, gan visādas citādas andelēšanās aktivitātes. Kā arī iespēja samainīties vai iegūt savā īpašumā kādu lietu/mantu, kas citam nav vairs vajadzīga! Vai arī - atnes savu un dāvā citam! (bez tirgošanās - bez maksas!) :)

Nāc, gaidīsim Tevi ciemos!

(klikšķini uz bildes, lai palielinātu afišu)

Pasākuma dalībnieki var tikt filmēti un fotografēti, iegūtie video vai foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma publikāciju sagatavošanai.

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada jaunieši piedalījās Pasaules talkas ieskandināšanas pasākumā

23.09.2019

9f50f049_f233_4ae2_995b_33d9c0dd4d75.jpgKandavas novada jaunieši, kuri īsteno Eiropas Solidaritātes korpusa projektu "Sāc ar sevi!", aktīvi darbojas arī ārpus projekta aktivitātēm. Jaunieši augustā bija izstrādājuši pieteikumu un kļuvuši par laureātiem "Lielā Talka" iniciētajā konkursā "Ideju talka" un septembrī tika uzaicināti uz Pasaules talkas ieskandināšanu Rīgā. Kopā tika iestādīts Tulpjukoks jeb Laimes koks, kas ir kā simbols Latvijas dalībai Pasaules talkā. Kā arī katrs jaunietis iesēja savu nākotnes dižkoku.

Pasaules talka (World Cleanup Day (WCD)) ir pasaulē lielākā atkritumu vākšanas akcija. Visā pasaulē 21.septembrī cilvēki devās sakopt un atbrīvot apkārtējo vidi no atkritumiem. Tā kā Latvija to paveica jau pavasara Lielajā talkā, mēs pievienojāmies ar koku sēšanas un stādīšanas akciju “Laimes koki” – lai katra tās ietvaros iesētā sēkla vai iestādītais stāds varētu izaugt par nākotnes dižkoku. Tas būs mūsu ieguldījums pasaules ekosistēmas līdzsvara atjaunošanā. Kandavas novada jaunieši aicina pievērst uzmanību savai ekoloģiskai pēdai, lai saglabātu mūsu Kandavas novadu, Latviju un visu Pasauli tīru un sakoptu.

Bērnu tiesību aizsardzības likums jauniešiem draudzīgā valodā

10.09.2019

btal_0.jpg2019. gada pavasarī 49 skolas no dažādām Latvijas pilsētām piedalījās Tiesībsarga izsludinātajā konkursā “Esi radošs - #RadiLikumu!” – pārveidojot Bērnu tiesību aizsardzības likumu jauniešiem draudzīgā valodā.

6.septembrī notika Bērnu tiesību aizsardzības likuma jauniešiem draudzīgā valodā atklāšanas pasākums. Tiesībsargs uzskata, ka ikvienam ne tikai ir jāzina savas tiesības, bet arī tās ir jāizprot, tāpēc dalāmies ar info mūsu Kandavas jauniešiem - ar ikvienu, kam šis buklets - “Bērnu tiesību aizsardzības likuma jauniešiem draudzīgā valodā” būtu noderīgs.

Buklets “Bērnu tiesību aizsardzības likuma jauniešiem draudzīgā valodā” apskatāms TE!

JC "Nagla" mēneša plāns - Septembris 2019

05.09.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla”

2019.gada septembra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas