Jaunumi

JC "Nagla" mēneša plāns - Novembris 2019

04.11.2019

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra „Nagla”

2019.gada novembra plāns: ŠEIT!

Sagatavoja: Laura Kristīne Melne, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" jaunatnes darbiniece.

Apstiprināja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja.

Helovīna aktivitātes Kandavas MJIC "Nagla"

31.10.2019 15:30 - 01.11.2019 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

whatsapp_image_2019_10_24_at_13_39_22.jpg31. oktobrī plkst. 15:30 aicinām bērnus un jauniešus uz radošo ķirbju grebšanas nodarbību!

1. novembrī plkst. 14:00-19:00 aicinām bērnu un jauniešus uz ķirbju izstādi, našķiem un kino visas dienas garumā!

Aktivitātes norisinās Kandavas jauniešu centra "Nagla" telpās, dalība aktivitātēs bez maksas.

Lasīt visu ziņu

Oktobris jauniešu centrā - notikumiem bagāts mēnesis!

31.10.2019

718ff7c6_c57a_48fc_a7e6_e87e89e401e3.jpgOktobris bijis ļooti piesātināts ar dažādām aktivitātēm, notikumiem un pasākumiem! Šī mēneša notikumus varētu pielīdzināt koku lapām rudenī – tie bija tik dažādi, spilgti un kopā tie radīja brīnišķīgu kopainu. Vairāk un konkrētāk par mūsu oktobra mēneša aktivitātēm lasi raksta turpinājumā, kā arī apskati krāsaino bilžu galeriju!

Lasīt visu ziņu galerija (35)

Jauniešu projekta “Sāc ar sevi!” izbraukuma pasākumi Kandavas novadā

25.10.2019

nagla_6.jpgSeptembrī Kandavas novada iedzīvotāji, galvenokārt jaunieši, tika aicināti piedalīties Eiropas Solidaritātes korpusa programmas Solidaritātes projekta "Sāc ar sevi!" aktivitātēs, kurā mērķis ir veicināt jauniešu līdzdalību un pilsonisko atbildību, attīstot dabai draudzīga dzīvesveida kustību Kandavas novadā, izmantojot bezatkritumu pieeju (zero waste) kā instrumentu. Septembra mēnesī norisinājās pētījums, kurā jaunieši fiksēja un pētīja savu ekoloģisko pēdu jeb aiz sevis atstātos ikdienas atkritumus. Taču oktobra mēnesī projekta komanda organizēja 6 izbraukuma pasākumus Kandavas novadā, informējot bērnus un jauniešus par zero waste jeb bezatkritumu pieeju, ikdienas alternatīvām atkritumu samazināšanai un īstenoja meistarklasi bišu vaska lupatiņas izgatavošanā, pagatavojot personalizētus zero waste aksesuāru. Vairāk un plašāk raksta turpinājumā... Kā arī apskati bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Eurodesk pasākums "Eiropas našķis" Time to Move kampaņas ietvaros Kandavas novada pagastos

25.10.2019

img_3487.jpgSkolēnu brīvlaikā oktobrī Kandavas novadā piecos pagastos norisinājās Eurodesk pasākums "Eiropas našķis" Time to Move kampaņas ietvaros ar mērķis veicināt Kandavas novada jauniešu izpratni par Eiropas vērtībām, Eiropas nacionalitātēm un mobilitātes iespējām Eiropā. Pasākums pulcēja ap 50 Kandavas novada jauniešiem no Cēres, Zemītes, Zantes, Matkules un Vānes pagastiem. Pasākuma laikā norisinājās ne tikai ēdienu gatavošanas nodarbība, bet arī spēles un uzdevumi par jauniešu mobilitāti Eiropā. Vairāk par jauniešu aktivitātēm pagastos šī pasākuma ietvaros lasi raksta turpinājumā... Un noteikti apskati bilžu galeriju, tā ir tik krāsaina! :)

Lasīt visu ziņu galerija (70)

Eurodesk pasākums "Eiropas vērtību t.a.t.t.o.o." Kandavā Time to Move kampaņas ietvaros pulcē vairāk nekā 50 jauniešus no visas Latvijas

24.10.2019

img_3118.jpg18. oktobrī Kandavas MJIC "Nagla" norisinājās Eurodesk pasākums "Eiropas vērtību t.a.t.t.o.o." Time to Move kampaņas ietvaros  ar mērķi veicināt jauniešu izpratni par mobilitātes iespējām Eiropā, iedrošinot viņus līdzdarboties un kļūt pilsoniski aktīviem, un mudināt izmantot Erasmus+ un Eiropas Solidaritātes korpusa programmu iespējas. Pasākumā piedalījās jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem no dažādiem Latvijas reģioniem, pulcējot vairāk nekā 50 jauniešus no Kandavas, Bikstiem, Auces, Dobeles, Anneniekiem, Jaunbērzes, Jelgavas un Valkas! Pasākuma laikā norisinājās iepazīšanās un saliedēšanās aktivitātes, orientēšanās aktivitāte ar tematiskajiem uzdevumiem "Uztetovē Eiropu!", dažādas ideju darbnīcas un veiklības uzdevumi, kā arī "Eiropiešu ballīte"! Vairāk par pasākumu lasi raksta turpinājumā un noteikti apskati plašo bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (156)

Eurodesk pasākums Time to Move kampaņas ietvaros Kandavas novada pagastos "Eiropas našķis"

23.10.2019 11:00 - 25.10.2019 - 14:00

afisa_okt.jpgSkolēnu rudens brīvlaikā Kandavas novada pagastos norisināsies Eurodesk pasākums Time to Move kampaņas ietvaros "Eiropas našķis"! ar mērķi veicināt Kandavas novada jauniešu izpratni par Eiropas vērtībām, Eiropas nacionalitātēm un mobilitātes iespējām Eiropā. Pasākuma laikā paredzēta ne tikai ēdienu gatavošanas nodarbība, bet arī spēles un uzdevumi par jauniešu mobilitāti Eiropā. Pasākumu organizē Eurodesk reģionālie koordinatori - Kandavas Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla", pasākums paredzēts jauniešiem no 13-25 gadiem. Dalība pasākumā ir bezmaksas, pasākumu grafikam iespējams sekot līdzi mājas lapā jcnagla.lv. 

23. oktobrī plkst.11:00 Vānes pamatskolā (Zviedru nacionālie ēdienu meistarklase)

23. oktobrī plkst. 14:30 Matkules kultūras namā (Grieķu nacionālie ēdienu meistarklase)

24. oktobrī plkst. 11:00 Zantes kultūras namā (Itāļu nacionālie ēdienu meistarklase)

24. oktobrī plkst. 15:00 Zemītes kultūras namā (Rumāņu nacionālie ēdienu meistarklase)

25. oktobrī plkst. 11:00 Cēres pamatskolā (Spāņu nacionālie ēdienu meistarklase)

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas