Jaunumi

LAD aicina bērnus un jauniešus piedalīties “Piens un augļi skolai” konkursā

12.12.2017

ab12.jpgLauku atbalsta dienests un Zemkopības ministrija aicina Latvijas pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņus un 1.-9. klašu skolēnus piedalīties programmas “Piens un augļi skolai” konkursā. Konkursa ietvaros bērni un skolēni tiek aicināti apkopot pieredzes stāstus par to, kā Latvijas izglītības iestādēs tiek īstenota programma “Piens un augļi skolai”. Konkurss noritēs no 2017. gada 11. decembra līdz 2018. gada 28. februārim.

Vairāk par konkursu lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Ziemassvētku pasākums Zantes un Zemītes jauniešiem!

11.12.2017 17:00 - 19:00

zante.jpgKandavas jauniešu centrs «Nagla» ielūdz Zantes un Zemītes jauniešus uz kopīgu Ziemassvētku pasākumu š.g.11. decembrī plkst. 17:00 Zemītes kultūras namā! Būs dažādas radošās darbnīcas, spēles, aktivitātes un dāvanu loterija!

Dāvanas: Pasākuma dāvanu loterijai katram ir jāsagatavo 1 dāvaniņas 1,50 eiro vērtībā. Dāvana nav obligāti jāpērk veikalā, tā var būt pašgatavota. Dāvaniņai jābūt tādai, lai der gan meitenei, gan zēnam.

Dresscode: Ziemassvētku tematikā - rūķi, elfi, salavecīši, sniegbaltītes, sniegpārsliņas u.c. svētku tērpu idejas.

Transports: Transportu Zantes jauniešiem nokļūšanai uz pasākumu nodrošina Kandavas novada Izglītības pārvalde (bezmaksas). 

Pieteikšanās: Vietu skaits transportlīdzeklī ir ierobežots, tādēļ svarīgi laicīgi pieteikties pasākumam pie Zantes kultūras nama vadītājas.

Ja ir jautājumi par pasākumu, aicinām sazināties ar Jauniešu centra "Nagla" vadītāju Ievu - 28329487.

Lasīt visu ziņu

Zantes un Zemītes jauniešu Ziemīšu pasākums! :)

11.12.2017

img_20171211_171902.jpg11. decembrī Zemītes kultūras namā tikās Zantes un Zemītes jaunieši kopīgā Ziemassvētku jeb Ziemīšu pasākumā! Mēs iepazināmies, spēlējām spēles, gleznojām uz piparkūkām, veidojām apsveikuma kartiņas, minējām Ziemassvētku mīklas, ēdām pilnus vēderus ar gardumiem un dalījām dāvanas! Mums kopā gāja ļoti jautri un mēs labi pavadījām laiku! Tagad gaidām nākamo gadu, kas atkal varēsim forši darboties janvārī! Mums izdevās noķert superīgu svētku sajūtu un novēlam to arī jums! :) Noteikti apskati bilžu galeriju, cik superīgi mums ir gājis!

Lasīt visu ziņu galerija (22)

Konference jauniešiem par sociālo uzņēmējdarbību 9 decembrī, Viļņā

08.12.2017

ism_try_1.jpg9 decembrī Viļņā noritēs sociālās uzņēmējdarbības konference ‘’ISM universitātē’’ (ISM Unviversity of Management and Economics) Arklių ielā 18. Konferences atklāšana notiks plkst. 10:00.

Konference tiek rīkota projekta ‘’T.R.Y. together: refugees & youth’’ ietvaros, projekts tiek īstenots ar Eiropas Savienības, Erasmus+ programmas atbalstu. Konferences laikā tiks prezentēti sociālās uzņēmējdarbības ideju konkursa (SBIC - Social Business Idea Challenge) rezultāti. Jauniešiem paredzētais konkurss piedāvāja iespēju radīt uzņēmējdarbības ieceres, kuras tieši vai netieši sekmētu atbalstu patvēruma meklētāju iekļaušanai sabiedrībā un darba tirgū.

Vairāk par konferenci lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Uzaicinājums pieteikties starptautiskām apmācībām "Appetiser"

07.12.2017

logo_salto_youth_1024x680_1_45.jpgUzaicinu Tevi pieteikties starptautiskām apmācībām "Appetiser", kuru mērķis ir radīt izpratni par to, ko nozīmē strādāt ar jauniešiem starptautiskā vidē. Šīs apmācības notiks 2018. gada 5.-9. martā Latvijā.

Plašāk par apmācībām lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Award bronzas apbalvojumu iegūst četri Kandavas novada jaunieši

04.12.2017

award_nagla.jpg1.decembrī atjaunotās VEF kultūras pils Kamerzālē notika Edinburgas hercoga starptautiskās jauniešu pašaudzināšanas programmas Award gadskārtējā apbalvojumu pasniegšanas ceremonija. 

Jau iepriekš Kandavas novada jaunieši ir aktīvi piedalījušies Award programmā, saņemot bronzas, sudraba un zelta apbalvojumus. Šogad apbalvojumus saņēma 53 jaunieši no 10 dažādām Latvijas vietām, to skaitā bija arī četri Kandavas novada jaunieši – Krišs Treikals, Sintija Bondarenko, Beāte Fabjančika un Selīna Margarita Bogdanova, kas saņēma bronzas līmeņa apbalvojumu. 

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Mobils jaunatnes darbs Kandavas novada pagastos

04.12.2017

novembris_nagla.jpgJau labu laiku sabiedrība un jaunatnes jomas speciālisti diskutē par pilnvērtīgu jauniešu iesaisti sabiedrības, jaunatnes un politikas procesos. Īpaši tiek domāts par tiem jauniešiem, kuriem nav iespēja nokļūt līdz pilsētu jauniešu centriem, jaunatnes atbalsta punktiem. Tādēļ Kandavas jauniešu centrs “Nagla” ir nolēmis rīkoties – organizēt mobilu jaunatnes darbu un doties pie mūsu Kandavas novada pagastu jauniešiem, sniedzot saturīgu un pilnvērtīgu atbalstu neformālās tikšanās reizēs. Raksta turpinājumā lasi, kāds ir izbraukuma pasākumu apmeklējums, kādas aktivitātes norisinās un kādi ir turpmākie plāni....

Lasīt visu ziņu galerija (2)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas