Jaunumi

Zīmējumu konkurss skolēniem 2018. gada kalendāra izveidei!

08.11.2017

sickles_events_593.jpgJau septīto gadu atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība “Piejūra” rīko skolēnu zīmējumu konkursu, kura noslēgumā no labākajiem un tēmai atbilstošākajiem zīmējumiem veido sienas pārliekamo kalendāru. Zīmējumus skolēni vēl par paspēt iesniegt līdz 15. novembrim. Kandavas tematika - Marts! Lasi informāciju par konkursu tālāk...

Lasīt visu ziņu

Aicinām pieteikties dziedāšanas konkursam "GAISMAS DZIESMAS KANDAVĀ"

06.11.2017

web_afisa_ar_kati.jpgNenokavē pieteikties Latvijas jauno vokālistu AKADĒMISKĀS un ESTRĀDES dziedāšanas konkursam "GAISMAS DZIESMAS KANDAVĀ" līdz 5.decembrim!

Konkursā dalībniekus- solistus, duetus, ansambļus un popgrupas aicinam piedalīties ar Adventes laikam atbilsošu repertuāru, lai kopā- Trešajā adventē un Otrajos Ziemassvētkos - Latvijas vienā no skaistākajām mazpilsētām, pulcētu talantīgākos jaunos dziedātājus un kopā svinētu gaismas svētkus!
KONKURSA MĀJAS LAPA WWW.KANDAVADZIED.LV

NOLIKUMS PIEEJAMS ŠEIT!

Līdz 9. novembrim turpinās skolu mediju konkurss "Medijplēsis"

01.11.2017

22491543_1402214786571651_536875052168088337_n.jpgTurpinās pieteikšanās "Avantis" skolu konkursam "Medijplēsis". Konkursā var piedalīties 9.-12.klašu skolēnu izveidota 4 cilvēku komanda, kas savā skolā veido mediju saturu (raksta skolas avīzei/ fotografē / filmē / uztur sociālos tīklus/ u.tml.)

Radošākajām un aktīvākajām skolu komandām būs unikāla iespēja piedalīties 2 dienu izglītojošā tūrē Baltijas Filmu un mediju skolā Tallinā, bet pati spēcīgākā skolu mediju komanda balvā saņems Māras Upmanes-Holšteines un Jura Kalniša (grupa "Astro'n'out") akustisko koncertu savā skolā! 

Lasi informāciju raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Hellovīna ballīte! Buuuuuu! :)

31.10.2017
 img_20171031_175325.jpgOktobra beigās visu pasauli pārņem Hellovīna bums! Arī mēs izdomājām noorganizēt Hellovīna ballīti jauniešu centrā! Mēs pārģērbāmies jocīgās un pat briesmīgās maskās, spēlējām dažādas spēles, ēdām veselīgus našķus (augļus un dārzeņus) un nedaudz uzdejojām! Mums izdevās pārvērst parastu otrdienu pavisam neparastā dienā! Kopā bijām gan mazi, gan lieli! Mums gāja jautri! :)

Noteikti apskati bilžu galeriju, kā mums ir gājis! :)

Lasīt visu ziņu galerija (30)

Mobils jaunatnes darbs Zantē :)

31.10.2017

img_20171030_174852.jpgDarba nedēļu esam sākuši ar mobilu jaunatnes darbu Zantē! :) Zantes jaunieši jau kārtējo reizi parāda, ka ir aktīvākais pagasts, jo jau kārtējā tikšanās ar rekordlielu jauniešu skaitu, malači! Sākumā mēs iepazināmies un pārvarējām komunikācijas barjeru, tad ķērāmies klāt nopietnam darbam par jaunatnes informācijas mēdijiem, jaunatnes darba nozīmību un kopīgi diskutējām! Pēc tam ķērāmies klāt pasākuma nenopietnajai daļai - jautro un gardo sviestmaižu gatavošanai! Mums ļoti patika pasākums un vienojāmies, ka nākamreiz tiksimies 13.novembrī plkst.17:00 Zantes kultūras nama virtuvītē, kur cepsim keksiņus, iepazīsimies ar Award programmu un skatīsimies iedvesmojošas jauniešu filmiņas! Uz drīzu tikšanos! :) Noteikti apskati bilžu galeriju, kā mums ir gājis!

Lasīt visu ziņu galerija (40)

JC "Nagla" mēneša plāns - Novembris 2017

31.10.2017

Kandavas novada Izglītības pārvaldes struktūrvienības

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2017.gada Novembra plāns: Skatīt šeit!

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Kandavas Kafijas un tējas svētkos arī mēs - jauniešu centrs! :)

30.10.2017

img_20171028_wa0042.jpgBrīvdienās - sestdienā Kandavā norisinājās Kafijas un tējas svētki un arī mēs - Kandavas jauniešu centrs "Nagla" piedalījāmies. Bijām sagatavojušies gan vārīt gardu rudens velšu zupu, gan spēlēt dažādas āra spēles (twisteru, amerikāņu bumbu spēli, šautriņas, koka klucīšu torni), taču nelāgais laiks mums spēles lika nolikt malā! :( Ietināmies siltās segās, iekūrām ugunskuru un dzērām siltu, līdzi paņemto, tēju! Par spīti lietum, aukstajam un drēgnajam laikam, mums izdevās izvārīt pasakaini gardu gaileņu un kausētā siera zupu! Labi, ka atradāmies tuvu Laipai, jo devāmies tur sildīt nosalušos degungalus, devāmies turp radoši darboties un tikām pie gardām končām. Žēl, ka tik maz dalībnieki no malas! Mēs bijām 20 aktīvi jauniešu centra jaunieši un tikai ap 15 svētku dalībnieki, kam izdevās palutināt savas garšas kārpiņas ar rudens zupu! :) Noteikti apskati bilžu galeriju, kā mēs ķēmojāmies promenādē :)

p.s. PALDIES mūsu apkopējai Baibiņai par gailenēm! :)

Lasīt visu ziņu galerija (29)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas