Jaunumi

Jau ceturto gadu Rūķupes Rūķi aicina - piepildīsim lielo dāvanu maisu!

27.11.2017

_mg_0626.jpgZiemupes Ziemassvētku vecītis un Rūķupes Rūķi arī šogad aicina klašu, kolēģu, draugu un domubiedru kolektīvus sagatavot dāvanas akcijai „Piepildīsim Lielo dāvanu maisu”. Tās Ziemassvētku vecītis ar savu motivācijas brigādi svētku laikā nogādās Kurzemes reģiona ģimenēm un vientuļajiem cilvēkiem, kuriem šajā dzīves mirklī neklājas tik viegli un ir nepieciešams mazs uzmundrinājums – cerību stariņš.

Vairāk par šo akciju lasi raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Jauniešu centra atjaunoto telpu atklāšana :)

27.11.2017

img_20171124_200306.jpgPiektdien mēs beidzot svinīgi atklājām mūsu jauniešu centra atjaunotās telpas! Esam ieguvuši skaitus grafiti zīmējumus mākslinieka un Kuldīdzinieka Renāra Caunes izpildījumā sportiskajā un radošajā telpā! :) Mums ir plašas, gaišas un daudzpusīgas telpas :) Jauniešu centra telpas atklāja gan izglītības pārvaldes vadītāja, gan jauniešu centra vadītāja, gan paši bērni un jaunieši! Aicinām ciemos uz mūsu foršajām un mājīgajām telpām! :)

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Mobils jaunatnes darbs Vānē :)

24.11.2017
img_20171123_171737.jpgCeturtdien viesojāmies Vānes pamatskolā pie Vānes jauniešiem tematiskā kino vakarā! Kopīgi skatījāmies filmu, pildījām uzdevumus, iepazināmies ar Award programmu... :) Šoreiz Vānes jaunieši mūs patīkami pārsteidza, jo ieradās trīsreiz vairāk, kā iepriekšējā reizē! Malači jaunieši! :) Decembrī dosimies ciemos uz Matkuli, lai kopīgā pasākumā Ziemassvētku tematikā atpūstos un labi pavadītu laiku :) Šoreiz tā aizrāvāmies, ka aizmirsām bildēties! :D
Lasīt visu ziņu galerija (1)

Mobils jaunatnes darbs Zemītē :)

24.11.2017

img_20171122_175449.jpgTrešdien mēs viesojāmies Zemītes kultūras namā pie Zemītes bērniem un jauniešiem. Mēs cepām gardus keksiņus (šokolādes un spēka keskiņus), spēlējām galda un sporta spēles, kultūras nama vadītāja Erodeja mums pastāstīja dažādus vēsturiskus un spocīgus stāstiņus. Mēs nebijām daudz, bet ļoti jauki pavadījām trešdienas vakaru pēc garas darba dieniņas skolā! Nākamreiz Zemītes jaunieši uzņems pie sevis ciemos Zantes jauniešus, lai kopīgi organizētu pasākumu Ziemassvētku tematikā. :) Noteikti apskati galeriju, kā mums ir gājis! :)

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Jauniešu garantijas ziemas uzņemšanā aicina bez maksas apgūt 65 profesijas

23.11.2017

jauniesu_garantijas_absolvents_stepans_sotskovs.jpgSākusies Jauniešu garantijas ziemas uzņemšana, kurā jaunieši var pieteikties apgūt profesiju īsā laikā un bez maksas. 2018. gada sākumā mācības 65 darba tirgū pieprasītās profesijās piedāvā uzsākt 24 profesionālās izglītības iestādes visā Latvijā. 39 profesijās mācības notiek pusotru gadu un pieteikšanās rit līdz 12. janvārim, savukārt 26 profesijās mācības ilgst gadu un tajās dokumentus var iesniegt līdz 23. februārim.

Gan nestrādājošiem, gan strādājošiem jauniešiem

Šī gada vasarā apstiprināja izmaiņas Jauniešu garantijas uzņemšanas noteikumos.

Lasīt visu ziņu

Jaunieši Erasmus+ projektā Vācijā

22.11.2017

    img_20170927_wa0029_1.jpg No 24. septembra līdz 4. oktobrim mēs ,Kandavas novada jaunieši (Alise Fjodorova, Dārta Estere Kamparzāle, Sāra Dūniņa, Kristaps Kristers Ozols, Kārlis Kristaps Šteinbergs) un mūsu grupas līdere (Viktorija Selezena), bijām pieredzes apmaiņas projektā Vācijā, kur piedalījāmies projektā "Baltic youth climate exchange".

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Latvijas dzimšanas dienas kūka! Ņammm!

21.11.2017

img_20171117_165103.jpgPiektdien skolās, uzņēmumos un dažādās iestādēs tika atzīmēta pirmssvētku diena jeb diena pirms Latvijas dzimšanas dienas! Arī mūsu jauniešu centra Award programmas jauniete Agneta vadīja lielākiem un mazākiem bērniem praktisko ēdienu gatavošanas nodarbību, kuras laikā tika pagatavota garda medus kūka - Latvijas dzimšanas dienas dāvana! Mēs visi mācījāmies gatavot mīklu, pildījumu, klāt galdu! Mums sanāca garda medus kūka un paldies mūsu Agnetai par tādu foršu un garšīgu nodarbību! Noteikti apskati bilžu galeriju, kā mums gāja! :)

Lasīt visu ziņu galerija (14)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas