Jaunumi

Mobils jaunatnes darbs Vānē :)

20.10.2017

img_20171019_161808.jpgVakardien mēs viesojāmies Vānes kultūras namā, kur tikāmies ar superīgajiem Vānes jauniešiem. Mēs iepazināmies viens ar otru, mēs pildījām dažādus uzdevumus, noskaidrojām jaunatnes mēdijus un informāciju tajos, domājām par jaunatnes darba nepieciešamību un kalām plānus nākamajai tikšanās reizei. Strādājām čakli un draudzīgi, kopā gatavojām arī jautrās sviestmaizes... Kā mums gājis - skati bilžu galeriju. Vienojāmies par nākamo tikšanās reizi - 23.novembrī plkst.17:00 Vānes kultūras namā, nāc un pievienojies! Šoreiz būs šausmīgi laba tikšanās! ;)

Lasīt visu ziņu galerija (26)

Mobils jaunatnes darbs Cērē! :)

16.10.2017

img_20171013_175935.jpg Jau ilgu laiku no jauniešiem un jaunatnes jomas darbiniekiem Kandavas novadā ir izskanējusi vēlme pēc mobila jaunatnes darba. Tad nu piektdien norisinājās mūsu pirmais mūsu izbraukuma pasākums uz Cēres pagastu. Sākumā mums bija karjeras nodarbība ar praktiskiem uzdevumiem, pēc tam atpūtāmies, spēlējot enerdžaizerus, un ķērāmies klāt nenopietni nopietnam darbam par pilsonības jautājumiem valsts 100gades kontekstā. Kad godīgi atbildējām uz dažādiem kutelīgiem pilsonības jautājumiem, tad nu ķērāmies klāt pie sviestmaižu gatavošanas. Kopumā mums pasākums ļoti patika, jo sirsnīgie Cēres pagasta jaunieši mūs pozitīvi uzlādēja! :)

Vienojāmies par nākamo tikšanos Cērē - 24.novembrī plkst.15:30 bibliotēkas telpās! Šoreiz cepsim mini-keksiņus un skatīsimies iedvesmojošas jauniešu filmiņas! Pievienojies un tiekamies! :)

p.s. Neiazmirsti apskatīt mūsu jautro sviestmaižu galeriju! ;)

Lasīt visu ziņu galerija (24)

Ielūdzam Kandavas novada jauniešus uz Jauniešu centra “Nagla” izbraukuma pasākumiem oktobrī!

13.10.2017 16:00 - 30.10.2017 - 19:00

mobils_jaunatnes_darbs.jpgIzbraukuma pasākumi visu mēnesi norisināsies dažādos Kandavas novada pagastos: 

 13.10. plkst. 16:00 Cēres bibliotēkā;

19.10. plkst. 16:00 Vānes kultūras namā;

25.10. plkst. 14:00 Zemītes kultūras namā;

27.10. plkst. 14:00 Matkules kultūras namā;

30.10. plkst. 17:00 Zantes kultūras namā.

Par jaunatnes izbraukuma pasākumiem lasi ziņu tālāk...

Lasīt visu ziņu

Gardās maizītes, ņamm! :)

11.10.2017

img_20171011_142207.jpgKandavas jauniešu centrs "Nagla" ir ļoti iemīļota brīvā laika pavadīšanas iespēja skolēniem pēc skolas... Raitā solī pēc skolas mācību stundām tiek ieņemtas jauniešu centra telpas ar superīgām brīvā laika pavadīšanas iespējām. :) Forši, ka varam visi kopā satikties! Tikai citreiz gadās, ka ļoti kurkst vēders, tāpēc kopīgiem spēkiem veidojam gardas tējas pauzes! Šoreiz mēs pagatavojām gardas kanēļmaizes! Mmmmm... Kas var būt labāks par šo! :)

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Aicinājums piedalīties Junior Achievement konferencē # Uzdrīksties uzvarēt

10.10.2017

image008.jpgAicinām pašvaldību un izglītības pārvaldes vadītājus un speciālistus atbalstīt un motivēt savas pašvaldības izglītības iestādes doties uz JA Latvija rīkoto Iedvesmas konferenci #Uzdrīksties uzvarēt! 26.oktobrī Ķīpsalas izstāžu hallē, Rīgā, kura vienkopus pulcēs gan skolēnus, skolotājus, izglītības iestāžu vadītājus, pašvaldību pārstāvjus, jaunos uzņēmējus, gan dažādu nozaru ekspertus, kuri dalīsies pieredzē un ieteikumos par pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā, tai skaitā komunikāciju un iespējām tikt pamanītiem.

Informācija par konferenci raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Piedalies - "Reģionālais apmācības kurss par romu jauniešu līdzdalību un antičigānisma izkaušanu"!

10.10.2017

image002.jpgEiropas Padomes Jauniešu departaments aicina Latvijas romus un speciālistus, kas darbojas romu jauniešu integrācijas jomā piedalīties apmācībās "Reģionālais apmācības kurss par romu jauniešu līdzdalību un antičigānisma izkaušanu", kas notiks Viļņā (Lietuvā) 2017.gada no 6.novembra līdz 9. novembrim.

Apmācības kurss ir domāts romiem no Baltijas valstīm (Latvijas, Lietuvas un Igaunijas), kā arī tiem aktīviem ne-romiem, kas darbojas romu jauniešu integrācijas jomā.

Plašāka informācija raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Spicā nakts Jaunjelgavā!

09.10.2017

img_9482.jpgPiektdien mūsu Award vienības bronzas jaunieši viesojās Jaunjelgavā, kur piedalījās Award vienību sadraudzības un Award jauniešu iepazīšanas pasākumā. Pasākumā piedalījās vairākas komandas no pašas Jaunjelgavas, kā arī viesi no Valkas, Lielvārdes un, protams, mēs - no Kandavas. Sākumā mēs visi prezentējām savas komandas, taču pēc tam devāmies orientēšanās sacensībās pa Jaunjelgavu. Mums bija sagatavoti 8 dažādi punkti ar dažādiem atraktīviem uzdevumiem! Mums ļoti patika šis pasākums, noteikti uzrīkosim ko līdzīgu arī vietējiem jauniešiem! :) Pēc orientēšanās, protams, - apbalvošana, našķi, siltas vakariņas un disenīte! Bija tik jautri, ka nepaspējam pat nobildēt foršās aktivitātes, tādēļ šoreiz bilžu pavisam maz! :)

Lasīt visu ziņu galerija (12)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas