Jaunumi

Skeitparka veterāni labo skeitparka rampas! :)

30.08.2017

img_20170830_181353.jpgMūsu skeitparka veterāni - Mārcis, Endijs un Andžiņš šodien laboja skeitparka rampas. Pieliekot savu roku un skeitera aci, puiši pieslīpēja un salaboja skeitparka nolietotās rampas. Paldies puišiem, jo nu rampas atkal gludas un drošas mūsu Kandavas jauniešiem! Malači! :)

Pievienojies braucienam uz Brocēnu gaisa takām!

29.08.2017 10:00 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

broceni.jpgJauniešu centrs "Nagla" organizē braucienu uz Brocēnu gaisa takām 29.augustā, plkst. 10:00. 

Iepriekš pieteikties pie jauniešu centra vadītājas Ievas, jo vietu skaits ir ierobežots. 

Brauciens un ieeja gaisa takās bez maksas.

Lasīt visu ziņu

Vasaras noslēguma ekskursija uz Brocēniem! :)

29.08.2017
img_20170829_145002.jpg

Otrdien 20 jaunieši bijām ekskursijā uz Brocēnu gaisa takām, Brocēnu skeitparku, Brocēnu promenādi un Brocēnu jauniešu centru! Gaisa takās izaicinājām paši sevi - vai spējam pieveikt augsto šķēršļu trasi... Paldies Brocēnu gaisu taku personālam, kas sniedza palīdzīgu roku, kad iesprūdām kādā no šķēršļu joslām! Novērtējām Brocēnu skeitparka rampas un Cieceres ezera promenādes sporta laukumus... Un bijām foršajā Brocēnu jauniešu centrā, kur iepazināmies ar centra telpām, paēdām pusdienas, dziedājām un dejojām "Just Dance"! Mums šī aktivitāte tik ļoti iepatikās, ka turpmāk piektdienās 16:00-19:00 organizēsim "Just Dance" vakarus arī mūsu Kandavas jauniešu centrā! Kas ir "Just Dance"? Nāc un iepazīsti! :) Paldies Brocēnu jauniešu centra vadītājai Egitai par superīgo un laipno uzņemšanu! :)

Priecājamies, ka saulīte mūs lutināja ar labu laiku un varējām baudīt brīnišķīgu dienu visi bērni un jaunieši kopā! Kā mums gāja? - apskati bilžu galeriju! :)

Lasīt visu ziņu galerija (43)

Video par mazākumtautību integrāciju - Labais prakses piemērs Kandavas jauniešu centrā

28.08.2017

Avots: reTV, sižets par Kandavas jauniešu centru sākas 19:52

Kandavas novadā pašiem savs drošsinternets.lv reģionālais vēstnesis! :)

28.08.2017

images.jpgMūsu jauniešu centra vadītāja ir piedalījusies drošsinternets.lv reģionālo vēstnešu apmācībās, kurās ir apguvusi mēdiju pratību, droša interneta un sociālo platformu lietošanas principus. Ir daudz lietas, ko vēl nezinām, bet ir lietas, ko jau zinām un varam izmatot, lai veidotu pozitīvu personīgo "Digitālo nospiedumu"! 

Skolēn, jaunieti, vecāk, skolotāj vai vienkārši interneta lietotāj - ja Tev ir nepieciešama palīdzība drošā interneta lietošanā, vērsies pie mūsu reģionālā vēstneša - Ievas! :)

Gardā ābolu plātsmaize

25.08.2017

20170818_151552.jpgKā katru augusta piektdienu, arī 18. augusta pēcpusdienā, kopā ar bērniem un jauniešiem gatavojām gardu ābolu plātsmaizi un rozīņu mafinus. Kopā mācījāmies gatavot mīklu, griezām ābolus un cepām, katrs varēja piedalīties gan sagatavošanas darbos, gan plātsmaizes un mafinu degustācijā. Kopā jauki pavadījām nedēļas pēdējo darba dienu. 

Gatavošanas procesu var apskatīt pievienotajā galerijā!

Lasīt visu ziņu galerija (9)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas