Jaunumi

"Projektu darbnīca" - apmācības par Jauniešu apmaiņas projektu sagatavošanu

15.09.2017

negative_space_unsplash_emptynotebook.jpgJau sen turi azotē labu projekta ideju? Varbūt esi piedalījies šī gada nozīmīgākajā tematiskajā festivālā “Projektu nakts 2017”? Spīdoši! Tad ir pienācis īstais laiks rīkoties!

Oktobris, kā zināms, ir labākais laiks, kuru pavadīt ar siltu tējas krūzi rokās, kopā ar draugiem strādājot pie jaunām, kreatīvām un atraktīvām projektu idejām. Kur to vislabāk darīt? Kā būtu ar projektu darbnīcu?

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra organizē un aicina pieteikties apmācībām "Projektu darbnīca" - apmācības par Jauniešu apmaiņas projektu sagatavošanu, kuras notiks no 2017. gada 13. līdz 15. oktobrim viesu namā "Umuri", Ķeguma novadā.  Pieteikšanās līdz 2017. gada 2. oktobrim! Vairāk informācijas raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu

Piedalies "Time to move" T-kreklu dizaina konkursā 2017!

15.09.2017

tkreklakonk.jpgEurodesk aicina jauniešus piedalīties T-kreklu dizaina konkursā, lai izvēlētos 2018. gada kampaņas oficiālo T-kreklu.

Ja esi vecumā no 13 līdz 30 gadiem, no vienas no atbilstošajām valstīm Time to Move T- kreklu, kurš vislabāk atainos kampaņas garu, dalies ar to ar mums un laimē lieliskas balvas, kas var palīdzēt uzsākt tavu ceļojumu Eiropā. Dizainam tu vari izmantot fotogrāfiju, digitāli veidotu ilustrāciju, ar roku zīmētu zīmējumu, izmantot tikai tekstu vai izvēlēties kādu citu tehniku. Lai piedalītos konkursā, augšupielādē savu darbu kā attēlu, nosauc to un pievieno pamatinformāciju par sevi. Lasi tālāk informāciju par šo t-kreklu konkursu rakstā...

Lasīt visu ziņu

NVO konkurss "Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam"

14.09.2017

nvo_gada_balva_a4_1.jpgAtbalsts līdzcilvēkiem ne vienmēr ir mērāms naudas izteiksmē, bieži no sirds izteikta pateicība ir daudz vairāk vērta. Tiesībsargs aicina ikvienu paust savu atbalstu Latvijas nevalstiskajām organizācijām (NVO), kas palīdzējušas cilvēkiem ar invaliditāti un veicinājušas viņu izglītošanos, nodarbinātību vai vienkārši iestājušas par viņu vajadzībām un interesēm.

Lai pateiktos nevalstiskajām organizācijām, tiesībsargs aicina tās nominēt NVO Gada balvai kādā no septiņām nominācijām: lasi tālāk raksta turpinājumu...

Lasīt visu ziņu

Biedrība "Kandavas novada Jauniešiem" izsludina logo konkursu!

12.09.2017

logo_konkursa_afisha.jpgBiedrība "Kandavas novada Jauniešiem" izsludina logo konkursu.

Konkursa mērķis ir izstrādāt un  izvēlēties biedrības “Kandavas novada Jauniešiem” logo, ko turpmāk izmantot Biedrības grafiskās identitātes vajadzībām. Konkursā var piedalīties Kandavas novada bērni un jaunieši. Konkursa darbu iesniegšana notiek līdz š.g. 11.oktobrim, konkursa uzvarētāja apbalvošana notiks 26.oktobrī, plkst.16:00 jauniešu centra "Nagla" zālē, projekta "Stereotipu mazināšanas un savstarpējas izpratnes veidošana caur vizuālās mākslas kultūras izpausmēm" noslēguma izstādes laikā. Darbi jāiesniedz elektroniskā veidā - PDF vai JPG formātā, sūtot uz e-pastu: lindatarasova@inbox.lv vai jcnagla@inbox.lv.

Konkursa nolikumu skatīt šeit: NOLIKUMS.pdf

Diskusijas "Jaunatnes stratēģija Kandavas novadā"

11.09.2017 17:00 - 15.09.2017 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

info_kandava.jpgIelūdzam Jūs uz diskusijām "Jaunatnes stratēģija Kandavas novadā"!

Diskusijas norisinās visu nedēļu dažādos Kandavas novada pagastos:
11.09. Cēres pamatskolā 17:00
12.09. Zemītes pamatskolā 17:00
13.09. Zantes pamatskolā 17:00
14.09. Vānes pamatskolā 17:00
14.09. Matkules kultūras namā 18:30
15.09. Kandavas jauniešu centrā «Nagla» 17:00

Dalībai diskusijās aicinām uzrunāt gan jauniešus, gan pagasta cilvēkus, kam tuvs jaunatnes darbs tieši Kandavas novadā!

Lasīt visu ziņu

Aicinām iedzīvotājus piedalīties akcijā “Simtgades pavasaris Kandavā”

08.09.2017

aicinam_iedzivotajus_davinat_krokusu_sipolus_lai_oktobri.jpgAicinām iedzīvotājus piedalīties akcijā “Simtgades pavasaris Kandavā”, dāvinot krokusu sīpolus, lai oktobrī tos kopīgi iestādītu vecpilsētas zaļajās zonās.

Sīpolus lūdzam nogādāt Kandavas novada muzejā.

Akciju organizē Kandavas novada dome sadarbībā ar “Kandavas Ģildi”.

Akcija ir viena no Kandavas novada Latvijas simtgades plānā iekļautajām aktivitātēm. Plānu skatīt šeit 

Starptautisku projektu īstenošanai jaunatnes jomā šogad pieejams vēl teju 1 miljons eiro

08.09.2017

eu_flag_erasmus_vect_pos_9.jpg

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra izsludina trešo programmas “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu konkursu, kurš noslēgsies šī gada 4. oktobrī plkst. 13:00 pēc vietējā laika.

Kopējais plānotais finansējums 2017. gada trešajā projektu konkursā ir 983 340,76 eiro: raksta turpinājumā var iepazīties ar informāciju par projekta konkursu...

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas