Jaunumi

Radošais mākslas pulciņš Kandavas jauniešiem!

01.09.2017

linda.jpgSākot ar 1. septembri Kandavas jauniešu centrā "Nagla" norisināsies radošais mākslas pulciņš.

Pulciņa nodarbības norisinās trešdienās un ceturtdienās plkst. 15:00-17:00, nodarbības vada Linda Tarasova.

Aicināti visi Kandavas radošie gari!

Nāc un pievienojies! :)

Nodarbības jauniešiem "Jauniešu iespējas tagad un nākotnē"!

01.09.2017

ieva.jpgSākot ar 1. septembri Kandavas jauniešu centrā "Nagla" norisinās nodarbības jauniešiem "Jauniešu iespējas tagad un nākotnē".

Nodarbības norisinās trešdienās 15:00-19:00 jauniešu centra telpās, nodarbības vada Ieva Ozoliņa.

Aicināti visi, kam kādi neskaidri jautājumi par un ap sevi!

Nāc un pievienojies, būs forši! :)

JC "Nagla" mēneša plāns - Septembris 2017

01.09.2017

Kandavas novada Izglītības pārvaldes struktūrvienības

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2017.gada Septembra plāns: Skatīt šeit!

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Zinību dienā jauniešu centrā ciemojas simtgadniece - Lidijas Burčakas kundze!

01.09.2017

20170901_100255.jpgZinību dienā jauniešu centram bija tas gods uzņemt simtgadnieci Lidiju Burčaku, kura kādreiz ir strādājusi Kārļa Mīlenbaha vidusskolā par mūzikas skolotāju. Nav noslēpums, ka jauniešu centrs atrodas vēsturiskā ēkā, kas kādreiz ir bijusi skola. 1936.gada 2.jūnijā Kandavā viesojās Valsts un Ministru prezidents Kārlis Ulmanis un šo skolu nodēvēja Kārļa Mīlenbaha vārdā, kas ir viens no izciliem latviešu valodniekiem. Lidijas kundzei bija liels pārsteigums, ka ēkas iekšpuse ir mainījusies un telpas vairs nav kā klašu telpas skolas laikā. Lidijas kundzei bija liels prieks, ka Kandavas jauniešiem ir vieta kur pulcēties un radoši darboties pēc skolas brīvajā laikā. Jūtamies novērtēti un lepni par savu mājvietu! Veselību un ilgu mūžu Lidijas kundzei! :)

Vasaras drudzis Kandavas skeitparkā! :)

31.08.2017 15:00 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

skeitparks.jpgAicinām pievienoties Kandavas skeitparka sezonas noslēgšanas pasākumā "Vasaras drudzis!" š.g. 31. augustā no plkst.15:00 pie Kandavas jauniešu centra "Nagla".

Pasākumā programmā jautrās stafetes, mākslas stūrītis, interaktīvi uzdevumi un, protams, aktivitātes skeitparkā! Nāc un nosvini vasaras beigas, būs jautri! :)

Lasīt visu ziņu

Skeitparka sezonas noslēguma pasākums! :)

31.08.2017

img_20170831_170430.jpg31. augustā - pēdējā vasaras dienā svinējām skeitparka un vasaras noslēgumu! Pārbaudījām savu veiklību dažādās stafetēs, piedalījāmies radošajā - zīmējums uz asfalta konkursā, tradicionāli ar šabloniem un graffiti krāsām greznojām tkreklus, relaksējāmies mandalu krāsošanā.... Kā arī - pats galvenais - sacensības skeita, bmx un skūtera braukšanas prasmēs! Piedalījās 3 skeiteri, 4 skūteristi un 6 bmx braucēji! Braucējus vērtēja meitenes ar saviem aplausiem un ovācijām! Pasākums norisinājās brīvā gaisotnē, bez samākslotības, jo pasākums bija pašiem jauniešiem :) Paši regulējām mūziku, paši piedalījāmies aktivitātēs, paši palīdzējām visu sarūpēt un savākt... Pats galvenais - prieks kopā būt! Ķer pozitīvās pasākuma sajūtas mūsu bilžu galerijā! :)

Lasīt visu ziņu galerija (38)
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas