Jaunumi

Jaunās un topošās māmiņas - tiekamies neformālā pēcpusdienā! :)

26.09.2017 17:00 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

jaunasmaminas.jpgKandavas jauniešu centrs "Nagla" ielūdz jaunās un topošās māmiņas uz neformālu tikšanos "Es- super māmiņa!" Neformālā pēcpusdiena norisināsies š.g. 26. septembrī plkst. 17:00 Jauniešu centra telpās.

Šādas neformālās pēcpusdienas plānotas vienu reizi mēnesī, katra mēneša pēdējā otrdienā. Pēcpusdienu mērķis ir pulcēt Kandavas jaunās un topošās māmiņas, lai kopīgi saturīgi pavadītu brīvo laiku un atpūstos no ikdienas rūpēm un raizēm. Pirmās tikšanās laikā plānosim savu turpmāko darbu, izvēlēsimies turpmāko pēcpusdienu tematus un vienosimies par kopīgu darbu! :)

Lasīt visu ziņu

Sportiska pēcpusdiena Naglā! :)

22.09.2017

img_20170922_160025.jpgŠodien daudzās skolās (ne tikai Kandavas, bet visas Latvijas) norisinājās Olimpiskā diena ar dažādām sportiskām aktivitātēm! Arī mēs pozitīvu emociju iespaidā nolēmām noorganizēt paši savu sportisko pēcpusdienu! Sacentāmies basketbola bumbas mešanā, šautriņu mešanā, vingrinājumos uz pievilkšanās stieņa un spēka vingrinājumos uz āra trenažieriem! Saulīte mūs lutināja un priecājāmies par skaisto rudens vakaru! Pēc tam devāmies Naglā sasildīties pie siltas tējas krūzes un gardiem našķiem, lai gūtu enerģiju Just Dance aktivitātēm! Uzbūrām tumsu zālē un dziedājām, dejojām un jautri pavadījām laiku - kā jau katrā piektdienā! Jaukas un foršas visiem brīvdienas! :)

Lasīt visu ziņu galerija (26)

Pildām Droša interneta centra reģionālo vēstnešu misiju!

22.09.2017
Šodien viesojāmies Pūres pamatskolā, kur kopā ar 6.a un img_20170922_173949.jpg6.b klases skolēniem diskutējām un pētījām droša interneta lietošanas principus! Mācījāmies no citu kļūdām, daudz un dikti domājām par savām darbībām, apdomājām sava virtuālā nospieduma izskatu un saturu.... Internets ir foršs, daudz ko varām iegūt! Taču jāatceras arī sevi pasargāt! Lieto internetu atbildīgi - drossinternets.lv! :)

Atskats par diskusijām "Kandavas novada Jaunatnes stratēģija"

20.09.2017

img_20170925_wa0018.jpgŠ.g. 11.-15. septembrī Kandavas novada pagastos norisinājās diskusijas "Kandavas novada Jaunatnes stratēģija". Uz diskusijām tika aicināti bērni un jaunieši, skolotāji un skolu direktori, pagastu vadītāji, kultūras namu vadītāji, bibliotekāri un vietējie uzņēmēji. Diskusijas norisinājās Cēres, Zantes, Zemītes, Vānes, Matkules pagastos, savukārt noslēguma diskusijas norisinājās Kandavā, Jauniešu centra zālē. Kopumā diskusijās piedalījās ap 66 dalībniekiem, kas kopīgi palīdzēja veikt novada jaunatnes stratēģijas SVID analīzi, apzinot patreizējo situāciju jaunatnes jomā, darbā un politikā. Tā pat diskusiju dalībnieki palīdzēja sarakstīt konkrētus rīcības virzienus un uzdevumus, meklējot risinājumus dažādām problēmām un situācijām jaunatnes jomā. Paldies diskusiju dalībniekiem, jo esam ieguvuši vērtīgu rezultātu! Strādāsim un sadarbosimies tālāk, lai pavisam drīz nonāktu pie jaunas mūsu novada Jaunatnes stratēģijas! :)

Lasīt visu ziņu galerija (30)

Atklāta jaunā biomasas katlu māja Kandavā

19.09.2017 16:00
Muzikālu priekšnesumu sniedza Dzintra Linde un Kārlis Kristaps Šteinbergs
Muzikālu priekšnesumu sniedza Dzintra Linde un Kārlis Kristaps Šteinbergs

19.septembrī svinīgā gaisotnē tika atklāta jaunā biomasas katlu māja Kandavā. Tā vienlaicīgi bija arī Atvērto durvju diena pilsētas iedzīvotājiem, lai apskatītu jauno objektu, uzdotu interesējošos jautājumus un saņemtu atbildes no zinošiem speciālistiem.

Iesākumā muzikālu priekšnesumu sniedza Kandavas Mākslas un mūzikas skolas akordeona nodaļas pasniedzēja Dzintra Linde un akordeona nodaļas absolvents Kārlis Kristaps Šteinbergs.

Atklājot pasākumu SIA “Kandavas komunālie pakalpojumi” valdes loceklis Jānis Zandbergs, sacīja, ka šodien visiem  klātesošajiem ir iespēja iepazīties ar modernu, energoefektīvu enerģijas ražošanas iekārtu, kas nākamos divdesmit piecus gadus nodrošinās Kandavu ar siltumu, kas tiek ražots no vietējiem resursiem.

Lasīt visu ziņu galerija (34)

Aicinām uzņēmējus, amatniekus un pašnodarbinātos piedalīties “Karjeras nedēļā 2017”

16.09.2017

karjeras_diena_2.jpgKarjeras nedēļa ir Valsts izglītības attīstības aģentūras un Nodarbinātības Valsts aģentūras aizsākta tradīcija, kad visā Latvijā norisinās karjeras pasākumi. Tradicionāli šī nedēļa ir oktobra 2.nedēļa. Šajā nedēļā uzņēmumi ver vaļā durvis bezmaksas ekskursijām, lai radītu skolēniem izpratni par karjeras un nodarbinātības iespējām.

Tie Kandavas novada uzņēmēji, amatnieki un pašnodarbinātie, kuri ir gatavi uzņemt skolēnus pie sevis, vai doties izbraukumā uz novada skolām, lai skolēniem pastāstītu savas izglītības un karjeras gaitas, dalīties ar savām uzņēmējdarbības gaitām, biznesa dzīves aizkulisēm, u.t.t., aicināti pieteikties līdz 19. septembra plkst. 18:00, zvanot centra vadītājai Ievai Ozoliņai- 28329487 vai sūtot e-pastu jauniešu centram

  jcnagla@inbox.lv

Ar “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu pieredzes apmaiņas semināru Latvijā sākas “Time to Move” kampaņa

15.09.2017

facebook_cover.jpgLai informētu jauniešus par plašajām mobilitātes iespējām, Eiropas informācijas tīkls jauniešiem Eurodesk oktobrī visā Eiropā organizē kampaņu “Time to Move”. Latvijā kampaņu īsteno Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, kas aicina jauniešus apmeklēt bezmaksas pieredzes apmaiņas semināru “Es piedalījos/īstenoju “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektu”.

Pieredzes apmaiņas seminārs notiks 2. oktobrī, no plkst. 15:00 līdz plkst. 18:00, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūrā (Mūkusalas ielā 41, Rīgā, 1. stāvā). Vairāk informācijas raksta turpinājumā...

Lasīt visu ziņu
facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas