Jaunumi

JC "Nagla" mēneša plāns - Oktobris 2017

06.10.2017

Kandavas novada Izglītības pārvaldes struktūrvienības

Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra „Nagla”

2017.gada Oktobra plāns: Skatīt šeit!

(precizēts 06.10.2017.)

Sagatavoja: Ieva Ozoliņa, Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Nagla" vadītāja

Jau atkal cepam kūkas! :)

04.10.2017

img_20171003_160723.jpgJau atkal vakardien cepām gardu roll-biskvīta kūku - ruleti ar putukrējuma un melleņu ievārījumu! Ņammmm! :) Šoreiz mūsu šefpavārs Toms atpūtās, bet garduma gatavošanas stafeti pārņēma Rimants un Elizabete. Visi kopā ne tikai mācījāmies gatavot gardu kūku, bet mācījāmies arī klāt galdu un uzvesties pie galda! Mums patika, bija gardi un noteikti vel kādreiz gatavosim ko gardu! :) Noteikti apskati bilžu galeriju, kā mums gāja! :)

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Arī mēs piedalījāmies ZigZag orientēšanās sacensībās!

03.10.2017

received_483945921985308.jpg2. oktobrī Kandavas Skolas kalna apkārtnē norisinājās ZigZag orientēšanās sacensību seriāla noslēguma posms. Sacensību starta un finiša zona bija blakus jauniešu centram, tāpēc saņēmām no organizatoriem piedāvājumu piedalīties sacensību mazākajā jeb "īsākajā" trasē. Nebija viegli! Mācījāmies lasīt karti, saprast daudzos apzīmējumus un maldīties brikšņos pēc noslēptajiem kontrolpunktiem! Mums patika! :) Noteikti vēl kādreiz varētu piedalīties orientēšanās sacensībās tik jautrā komandā! :)

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Miķeļdienas aktivitātes svaigā gaisā :)

02.10.2017

img_20170929_163107.jpgSeptembra nogalē atzīmē Miķeļdienu, kad lauku darbi tiek ieziemoti līdz pavasarim un sākas ziemas gaidīšana.  Parasti Miķeļdienā skolās un pilsētā norisinās dažādi pasākumi un aktivitātes... Arī mēs šajā dienā veicām vairākus darbus un pat izdomājām jaunas, mūsdienīgas tradīcijas - gatavojām gardu rudens velšu zupu (sēņu, kabaču un citu rudens dārzeņu zupu), grābām lapas (ieciemojām skeitparku un āra trenažierus) un veidojām no dažādiem dabas materiāliem "LandArt" jeb zemes mākslu (jauna, forša un radoša tradīcija)! Mums ļoti patika aktivitātes svaigā gaisā! Iepazināmies arī ar ticējumiem par Mikeļdienu!

Noteikti apskati bildes un izlasi ticējumus! :)

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Aicinām uz Miķeļdienas svinībām!

29.09.2017 16:00 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

mikeldiena.jpg29. septembrī plkst. 16:00 jauniešu centrā "Nagla" norisināsies Miķeļdienas svinības! Laipni aicināti piedalīties! Būs spēles, aktivitātes svaigā gaisā, rotaļas un rudens velšu zupas vārīšana uz ugunskura!

Lasīt visu ziņu

Pie mums top gardas biskvītkūkas! :)

29.09.2017

img_20170928_165839.jpgKādā dikti skaistā rudens dienā mēs jauniešu centrā noorganizējām biskvīta kūkas cepšanu! Mūsu galvenais šefpavārs bija Toms no Matkules, kurš piedalās "Proti un Dari!" projektā. Cepām gan lieli, gan mazi un sanāca mums ļoti garšīga kūka! Aicinām pievienoties nākamo otrdien 03.10. plkst.15:00, kad atkal centīsimies atkārtot gardās biskvītkūkas cepšanu! Skati bildes, cik forši mums gāja! :)

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Aktiera Andra Bula aicinājums radošai skolēnu izpausmei literatūrā!

28.09.2017

buls.jpgAICINĀJUMS!!!

Labvakar!  Ņemot vērā,ka Septembris ir dzejas mēnesis un arī šogad biju dažās skolās un bibliotēkās,esmu aizvien iespaidots pēc sarunām gan ar jauniešiem,gan pārējiem un, tomēr...ar jauniešiem pāris rindiņas vairāk... RADĀS DOMA! Aicinu visus jauniešus,kuri šobrīd vēl mācās,neatkarīgi no klases un vecuma,neatkarīgi no atrašanās vietas uz Latvijas kartes,sarakstīt dzejoli savai skolai ar nosaukumu-ES SAVAI SKOLAI SAPNI STĀSTU...  Vienkārši to,kas uz sirds vai sirdī...forma,garums tik cik sirds plašums!

Gaidīšu Bulis23@yahoo.com lidz oktobra beigām.

Pārējais pagaidām noslēpums,bet varbūt tieši Tu skolai atstāsi to,ko nav atstājuši citi. RAKSTI...RADI! Tu TO VARI!

P.S.  Vecāki,draugi,skolotāji...skola ir mūsu vērtību lielā sakne...iedvesmojiet jauniešus!

Ir jautājumi,ir meistardarbi ...Gaidu Bulis23@yahoo.com

Avots: facebook.com

facebokinstagram
<>


Jaunākās galerijas